A jos veci kada te sluze ljudi koji rade u piceriji.
Printable View
A jos veci kada te sluze ljudi koji rade u piceriji.
Šta si sisao?= Citat =:
Izvorno postao System
Lol ja sam se sam posluzivao dok nitko ne gleda XD= Citat =:
Izvorno postao GeraltofSmeg
= Citat =:
Izvorno postao angel eye
Ma ne nego malo skratio sad izgleda bolje nema onih cupavih krajeva a i izgledam epskije sada.
A na nulu cu se osisati kad mi dojadi duga kosa. :D
@chameleon
Izgleda da si ti jedan od onih ljudi koji i ne razumiju bas najbolje.
chameleon vjeruje da neka neobjasnjiva sila upravlja nasim zivotima i da zna sta radimo i sta mislimo u svakom trenutku.
to dosta tog objasnjava
= Citat =:
Izvorno postao System
Hej, napisao si da si se osisao, a ne ošišao. Trebalo mi je desetak sekundi da skužim šta si htio reć :P
@Xarabas: stfu bitch
Pa zato sto ne koristim š,đ,ž,ć,č. Nikada ih nisam ni koristio, jedino ako nesto moram prepisem tacno. A to sto ja pisem moze da skonta osoba koja ima trunke logike u sebi.
Oh wait... nvm.
Uglavnom mogu skontat, ali ponekad, kao kod "sisanja" se lako zajebeš. Zato postoje ti znakovi u našem jeziku. Dovoljno je samo malo istegnut mali prst udesno. Za "č" čak ni to.
Koristim americki layout (qwerty) i nemam znakove iz gajice.
Disi sad.
Ali znaš di stoje.
*Input language je americki.
Ja isto. Ali samo kad programiram. Uostalom klikneš na ono malo EN ili US i prebaciš na HR. Čas posla. US layout jako dobro dođe kod programiranja i ostalog, ali kad pišem postove na hrvatskom forumu, radije ću koristit hrvatski layout sa mogu pisat na hrvacki.= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Ono, još bičajte po pravopisu.
To je naš jezik, mora bit kvačica...
tino, slika na share cim dodjes na msn app:
= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
Hocu i ja sliku, palim msn
Office is awesome
Spoznao sam da je došao neki novi gad na forum (sikpiti) i da zagađuje moju reputaciju kao ultramegamultisuperspamera, time što on postaje isti. Aaaaaaaaaaa.
Ma ne zagađujem dont you worry
Spoznao sam da imam banane u kući i da sutra ponovo škola :(
http://www.hcl.hr/vijesti-milijun-dolar ... 83-25.html
"Ovakav čovjek u EA-u bi nekakav Battlefield zasigurno doveo na razinu Modern Warfarea, zar ne?"
Autor: Deadwalker
Wut http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/wildy.gif
Subjektivnost. :)
Ali ono, od Deadwalkera to nisam očekivao. :(
Povećava si popularnost, igra na fenboje. Sad svaki fenboj klima glavom u znak potvrde te izjave.
Deadwalkeru, na što si spao. :)
Zapravo... pogledaj komentare na tu vijest. :D= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
Oh, nevermind me then. :)
Samo, Deadwalkeru, ovo ti nije trebalo.
Sutra škola napokon.
3<= je.
Dragon Age rula. Zaljubljen sam. Još samo da kupim grafičku pa da mi ide iznad 20FPSa i u drugim lokacijama osim tamnica bez baklji. Još samo par dana do plaće. :(
Da mi je vjerovatno najpametnije propustiti kontrolni iz matematike sutra, prehladim se i radi proklete glavobolje nisam u stanju vježbati ništa :(
Sounds like a good plan to me :thumbs2: XD
Da cu morati pocet brisat neke kontakte na msn-u... :(
Ili kompletan msn, lololo.
Skontao sam da bi se mogao impulsivno ozeniti ako se ovako nastavi
Novi album Dubioze je vgg.
Novi album?
ohoho
Je, a možete ga poslušat tu: http://dubioza.org/5_do_12/album/74182e ... 17e3d2fa85
Da, imaš ga tuSza potpuno besplatan (legalan) download.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Odličan je album.
Ode sad to pa cu sutra na poslu slusati...crko sam
Trebao sam spavati prije sat vremena, ali prokleti pomaknuti san mi nimalo ne pomaže
Spoznao sam da mi se Windowsi neće bootat, a image imam na hardu, nisam si ga zapržio :F
Spoznao sam da sam ipak zapržio image Sedmice :>