Meni je kod čitanja starih tema u vezi animea, najbolja ona u pljuvačnici...
Printable View
Meni je kod čitanja starih tema u vezi animea, najbolja ona u pljuvačnici...
Pogledao Seikimatsu Occult Gakuin... za sada favorit sezone. Ima specifičnu kombinaciju drame, horrora i humora kakvu još nigdje nisam vidio. :)= Citat =:
Izvorno postao Aral
Čak je i ovdje bilo smashanja glava. ^^
Da, gledao sam popodne, moram priznat da je ok i pratit će se.
JEL TI MENE HOĆEŠ UBIT RAZ?! :@= Citat =:
Izvorno postao Raz
Sad još i to moram gledati. :/
... Ali ne sad, odoh u kino. Tek sad Ajroning Men 2 došao ono. >_>
Lol, tek sad xD Pa u kojoj si ti zabiti? :)
Odgledao sam zadnju epizodu FMA, sad ne znam što dalje, po epizodama sam orjentirao tjedan, ovo ostalo što gledam je previše random što se tiče izlaska epizoda.
Počeo sam opet Bleach gledati, sreća pa je onaj filler završio i odmah nakon toga uskaču u akciju :D
= Citat =:
Izvorno postao Aral
:(= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Pogledao i Nurarihyon no Mago...
Shounen anime je tako da sam očekivao nešto tipa fairy tail, ali sam ugodno iznenađen viđenim. Priča ima potencijala, likovi su zanimljivi, animacija je super, a prezentacija je epizode bila dobra te nas polako upoznaje sa situacijom u kojoj se glavni lik našao. Oni Youkai duhovi ili šta već jesu su odlično odrađeni, tako da se ne doimaju samo kao random komični sidekickovi kako to inače biva u ovom žanru već imaju svoju ulogu za ispuniti.
Uglavnom... owna! Ovo bi moglo biti čak i zanimljivije od HoTD. :)
Raz, jesi opet dropao fairy tail? :D
Ma nisam ni nastavio na kraju, odlučio sam samo soundtrack nabavit. :)
Fakeri, vidim da Algoritam još nije počeo prevoditi Berserk mangu.
Nego, jel itko skontao kako se zove mali debeljko s cvikamaSu Highschool of the Dead?
Epic. :)
"gun otaku"
epic :pray:
Nego Raz, jesi li zaboravio na Sora no Woto specialse? Prvi je izašao još 23. lipnja, i može ga se naći na Internetovima pod nazivom "episode 7.5". :3
Nisam trenutno raspoložen za Sora no Woto, kasnije ću ga pogledati.
O bogamu.S :rotfl:
Also, nešto kasni nova epizoda K-On!!... Ali zato skupa s njom dolazi novi OP i ED. :3
EDIT: Okej pobogu, što ću izbrisati s playera kad izađu singlice? ;_;
EDIT 2:
OP = http://ctya.org/blog/wp-content/uplo...-chipmunks.jpg
Neznam što se dogodilo sa singlicama koje Yui pjeva, ali svaka nova zvuči kao da u sve višim tonovima pjeva, a k tome i forsaju neku brzinu. Pjesme joj gube mnogo šarma, kakvog je opening iz prve sezone imao.
Mda, prvo što sam pomislio kad sam čuo za novi OP bilo je "valjda će ovaj biti normalniji", ali ne... Očito se nekome i to sviđa.
Ali zato ED~<3333
Inače lulz, tek sam sad u glavi povezao tog starog Alvina sa onim novim, digitalno animiranim. >_>
Digimon Xros Wars rofl, budem provjerio
Da, i ja to moram vidjet xD Čeka se KejOn.= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
Pogledao epizodu 7.5 Sora no Woto. DA! To se traži! Prava ratna drama! Ovo je najbolja epizoda serije!
"I told you. I told you I wouldn't hold back. Let me show you the power of science!"
Ili možda ne. :)
Still, epizoda je svejedno među najboljima u seriji. Umro sam kad je Rio počela pjevati. Proklete pijandure. :)
-"Filicia!!!"
-"Rio... You two go on living-"
Što je to za izum? :rotfl:
Sad moram i ja pogledati. :>
Epizoda je toliko dramatična da ćeš umrijeti od smijanja. :)
Došao K-On! ;) Novi OP i ED su odlični, što vizualno, što audio, iako mi je ED malo bolja pjesma. Dobro da su uveli malo promjene, taman na pola sezone.
Pogledao i Digimone nove, looool. Sad se mogu spajat jedni s drugima, efekti su standardno nabrijavački, ko u TTGL-u i tak, komedija :)
Pogledao i ja novu epku K-On!!
http://i29.tinypic.com/spk6qb.jpg
Umro sam. :)
Sad i ja idem gledat ^^ Also, vani su Naruto, One Piece i Bleach chapteri. Pitam se dal ovaj tjedan dolazi nova epizoda Shippuudena...
Izašla je nova epizoda Ookami-san! :3
:rotfl: :pray:
Ovo se gleda. :pray:
Inb4 Arby's "Nisi još. :( ".
Zakej imam osječaj da su ovaj anime radili autori Krauser-san anime :rotfl:
Nope. Direktor Stitch! animea je radio na njemu.
...
...
What?
Izgleda da je s vremenom prošao sa pervernih stvari (ne, stvarno... već u prvoj minuti animea liku iz hlaća ispadne 'prozor', a k tome nema cenzure. :rotfl: ) na animeje za klince. :)
Mislim da si malo fulao temu. ^^
Inače, vani je prva epizoda Shi Ki. :)
Jep, baš htio sad javit. Skida se ^^
Oh, jebemu, uopce ne gledam gdje postam. :\
Jel moze neko prebaciti u pripadajucu temu?
ot:
Nikako da pocnem sa Wolf's Rain. Moze preporuke za neku dobru one-shot mangu?
Pa, možeš čekirati Trigun: Badlands Rumble mangu od 2 chaptera, koja je prequel nadolazećem filmu...
EDIT: Oh kul, 5k postova imam. :3
Ja sam počeo gledat Baccano i predobar je anime. Ima komediju, horor, dramu i akcijske scene.
Fora je da se radnja stalno izmjenjuje, kako po lokacijski tako i vremenski (Pulp Fiction) i likovi su jako dobro osmišljeni.
Evo vam link u kojem lik objažnjava zašto je odličan :D 67ErD83R3Rk
Uvodna špica je slična ko od Darurara:
Pogledao sam prvu epizodu Highschool of the dead-a, nije loše, sviđa mi se stil animacije, ideja je zanimljiva i volio bih vidjeti kako će je iskoristiti u priči.Jedino mi je malo sve kvario taj silni pantsu, ne znam zašto ali kad god bi se pojavio nešto u meni bi trznulo i prestao bih na sve to gledati ozbiljno, iako su curi upravo pojeli glavu.
BFF scena je odlična. :)
Also lagano uznemirujuća. :/
Završio True Tears juče, nisam takvo šta gledao još od Clannada.
Mislite li da će Amagami SS biti dobar? Prva epizoda je dobra..
P.S.
Pozdrav svima! lets get along.