Fanboju.
Printable View
Fanboju.
Bitches, jel ima neki mod za preskakanje introa?
Gief for the love of god.
edit:
je, našo, nvmS:P
Došao u Dawnstar. Fora mi je kako Jarl i onaj njegov podjećaju na nekakve redneck neo-nazije.
I dobar je onaj quest protiv sljedbenika Vaermine.
Zanimljivo je da su neki gradovi u Skyrimu zapravo selca, za razliku od Obliviona gdje je svaki bio punokrvni, zidom omeđeni grad.
Mene je to nekako razočaralo. Solitude i Windhelm su jedini propisno veliki gradovi, otprilike veliki kao jedan od gradova u Cyrodiilu, drugo su nešto manji gradovi i totalne selendare. Primjerice, Dawnstar, Morthal i Winterhold su majušna selca možda tek malo veća od Riverwooda.
Meni je i Whiterun dost dobar.
Zato MarkarthSdizajnom praši sve do sad gradove iz TES-a (ajd, Sadrith MoraSje u istom rangu čisto zbog wtfaktora). Vertikala ftw :D
I Whiterun i Markarth (kak si njega mogao zaboravit :( ) i Riften.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Winterhold je nekoć bio grad. Shame what happened to it tough, vjerojatno je bio jedino mjesto gdje su živjeli pismeni Nordovi ^_^;
Šteta što i ostali nisu normalni gradovi, ali bar će City-fan modderi imati šta za raditi.
Još nisam bio u Soltitudeu, Markarthu i Riftenu.
A preko 40 sati igre. :)
Oblivion Walker, napokon 8)
Za taj achievment, trebaš li imati te iteme u inventaru ili ih samo dobiti?
Neki kažu da ne, neki da ih moraš imati ili u inventaru ili u kućnom chestu. Tak da nisam ziher. Ja sam ih sve čuvao u škrinjici. Ali mislim da igra ne kuži kakve ti iteme imaš, već da se ravna po riješenim daedric questovima!?= Citat =:
Izvorno postao GDra
Inače, Stormcloacks i Imperials imaju potpuno identični quest line, jedino su Ulfric i StoneFist nebo i zemlja bolji od Pontiusa i one njegove pačiceglu. Ulfric mi je baš do jaja, baš ima nešto kraljevsko u njemu.
Počeo sam nanovo... uzeo Dark Elfa i idem na nekakav nightblade build. Vjerojatno ću raspršiti skillove, ali zaboli me, barem je zabavan build :P
Ovo sam ja trenutno, sa dosta neiskorištenih perkova...
http://skyrimcalculator.com/#43323
Krenuo iz početka i imam bug - ona ženska u Riverwoodu, iako sam pričao s njom i dobio predmeta quest da trebam pričati s njom mi je i dalje aktivan.
Dunmeri su zakon!= Citat =:
Izvorno postao Aerial
Ja igram neku vrstu Crusadera (one-handed, heavy armor, destruction, restoration).
No ipak sam prvo razvio smithing, pa razvijam enchanting, pa bi htio i conjuration - a perkova mi neće biti dosta za sve kako bi htio (tj., bilo bi da idem do LV81, no vjerojatno ću stat na 50, max. 55).
I ispalo je da koristim samo mač i healing (koji mi ujedno vraća i staminu), a destruction je bez veze, preslab.
Šteta što su u nekim RPG-ima elementarne magije preslabe.
Vidim dosta prigovora na Destro magije.. nisam osobno razvijao magiju ni na jednom od prijašnjih likova pa ne znam kakva je situacija.
Jel tko probao Balanced MagicSpo tom pitanju (ili neki sličan mod)?
Moj sljedeći lik (za koji mjesec) će biti ili čistokrvni mage ili kombo mage + two handed weapons (conjuration battleaxe možda)... Uglavnom, staviti ću na Apprentice ili Adept težinu, možda i niže ukoliko vidim da mi Destro škola cucla patuljčev qurac.
Sa težinom si prilagodiš igru za mage-a, pošto je pre dosadno oslanjati se samo na Conjuration školu kao jedini solidan izvor damage-a.
Izbrisao ga danas, dojadio mi je "već". Igrao sam negdje oko 80 sati sa svojim Khajit hunterom/merchantom, s tim da nisam obavio ni jedan quest za ikoju gildu i možda pola main questa. ( a nisam još ni Markarth posjetio :( )
Budući da mi je dosta skilova išlo u light armor/sneak/archery mislio sam u thiefs gildu, ali sam ipak odustao od toga budući da sam igrao sa dobricom.
Sljedeći bi prelazak mogao biti sa mageom, vidjet ću još.
Ipak ću dati još šansu destructionu.
Stavio sam perk u adept i kupio 3 adept spella, pa ću vidjet.
Tijekom enchantanja, ima li ikakvoga utjecaja na jačinu enchanta koje razine soul gem stavim, ili jačina enchanta ovisi isključivo o skillu?
Da, soul gem ti utječe na jačinu enchanta= Citat =:
Izvorno postao keko
Ovisi od situacije, do situacije.= Citat =:
Izvorno postao Aerial
Nekada se osjećam OP, a nekada bježim glavom bez obzira (igram na Adept).
Npr.
Namamiš raju u uski hodnik dungeona, lansiraš Ice storm, i /grin je zajamčen. Ice troll sa kojim se melee likovi dosta muče na početku, za destro magea je mačji kašalj.
S druge strane, ukoliko na početku odlučiš rušit zmajeve bez Lydije kao tenka, na*ebo si...
Al' kako god okreneš, čeka te dosta kiteanja. :)
Na odmoru sam od Skyrima, pa ne mogu reći kakav je end game destro...
P.S. Nisam isprobao mod koji si naveo.
Mali egotrip
Koja igra. Nakon pedeset sati odem do drugog kraja mape i otkrijem nove protivnike, novu vrstu ruinsa i Markarth - predobar grad. :pray:
Sigh, Lydia mrtva.
Opet.
Ja nikad ne vodim kompanjone.
Istina, ta Lydia dobro izgleda (začuđujuće za Bethedinu igru da slože pristojan ženski lik), no AI govori svoje.
Lol, Lydia. Osim što sam je ubio par puta na isti način, jednom se pogubila i sama poginula (a tada konzola stupa na scenu). I to sve samo zbog toga što glupača ne zna skakati pa me ne može pratiti po planinama kada free-roamam. A inače zna zapeti u nekom uskom hodniku pa je moram tražiti po ruševinama. Prijateljski AI mi je, barem za sada, najgori dio igre. Tu i tamo u planinama naletim na neku stijenu koja nije do kraja "presvučena" svojom teksturom. UI je djelomice popravljen SkyUI-em, čekam da isto naprave za magije i za situaciju kad se stvari stavljaju u kutiju/škrinju ili pri prodaji/razmjeni. Ostalo (osim sučelja očito prilagođenog isključivo za konzole s nadodanom podrškom za miša) je super.
Taking arrows to the knee is to mainstream.
Meni je bilo dovoljno 28 sati da mi igra dojadi.= Citat =:
Izvorno postao Raz
Interedasting :O
Kako to da frajer radi shout za shoutom a nema god mode?