Vražiji cigani mi stalno prolaze pored kuće i uznemiruju psa. Nek idu krast negdje drugdje.
Printable View
Vražiji cigani mi stalno prolaze pored kuće i uznemiruju psa. Nek idu krast negdje drugdje.
Došli su te uzet natrag.
Mrš ja sam bijel kao sir.
Albino rom.
you are a wizard harry= Citat =:
Izvorno postao Xero
IM GONNA FUCKEN PUT MAH DICK IN THE OWL= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
Da mi je znat otkud ti izvlačiš svoj smisao za "humor".
od tu
Ajde, ovo je stvarno smiješno :)
Da, petogodišnjacima.
U stanju si zurit u komp satima/danima gledajući animeje i slažeš lego kockice po dječjim sajmovima, i onda pokušavaš srat po nekome, daj me nemoj zajebavat :)
Ja sam se odvalio zbog pokusaja skotskog naglaska
Animeji koje gledam su uglavnom bar 13+.= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Ako imaš neš protiv Legača, sakaš kok i your argument is invalid.
Na dječjem sajmu smo ove godine jer trenutno tam ima najviše slobodnog mjesta. Sljedeće smo opet u Tehničkom gdje je puno kulnije.
Serem po svima jer to mi štima, woohoo~ *kvazioponašanje Nike*
Što se tiče samog videja, dobar je na početku, naglasci su lulzmutavi, scena sa sovom je fora, al na kraju kad su samo krenuli "LOL GOVORIMO RANDOM NEPOVEZANE PROSTOTE SA MUTAVIM NAGLASKOM HEHE", video se totalno srozao. To fakat može biti smiješno samo petogodišnjaicma.
legici nemaju kaj raditi u tehnickom. legici su za malu decicu. isto ko i animeji
Uh kako bi te fino isamarao s apetitom da si mi samo blize
Znaš, poanta trollanja je da ne budešSočit pri tome.
ko trola? iznosimo realne cinjenice
ja volim lazanje i njoke sa mljevenim mesom
eda, najdrazi su mi njoki sa lososom i škampima
eto
E sori ali to što su animeji 13+ je najgluplji argument ikada.
Ima animeja sa stotinu scena "oh ispale su mi gaćice" i "oh spotakla sam se i pala na tebe i ispale su mi sise", to je djetinjasto dozlaboga.
Zašto pišeš ovako? "lulzmutavi, sakaš kok, kulnije, ekšueli..." mislim, ajde da netko to uporabi ako baš nešto hoće forsirat u svrhu posta, ali bogati jesi ti bodul ili zaostali englez? Pa pričaj hrvatski, nije da ne smiješ koristit neku englesku riječ tu i tamo ~= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
OT: Bičam po glavobolji.
Vec vise od dvije godine sam na forumu i od prvog dana gledam te kako si predmet sprdnje za cijelu okolinu, ljudi ti se smiju u lice, zajebavaju te, podjebavaju te, rugaju ti se, ismijavaju a za 90% toga je zasluzno tvoje idiotsko ponasanje i izjave.
Al jebes to sve kad ti mozes iz par postova skuzit sto je lika ostavila cura nakon duge veze, sto se mozes snaci na otoku tri godine bez tableta za prociscavanje vode, sto si najpametniji ovdje.
Gledam bas ovog Terabajta i hrpu klinaca na forumu, sad se zanima za Sagana, prije tog je bila teretana i prije tog sviranje/instrumenti i opcenito svi klinci ovdje imaju neke ambicije, motivaciju i nesto sto ih pokrece u najboljim godinama zivota. Tebi je vrhunac dozivljaja kad ti starci odu pa imas fino cijeli vikend za gledanje animea.
Nisam jos imao prilike upoznati nekog tko je toliko u zabludi, umisljen i prepotentan a istovremeno toliko bijedan i ne vrijedi nicemu. Bice bez ikakvih ambicija i zelje koje ce skociti na prvi znak kad mu netko dirne u lego kockice i animeje pa ce napraviti kilometarski post o tome kako je on u pravu a mi smo u zabludi.
Iskreno mi je zao tvojih roditelja, drzim da su jako fine osobe i definitivno im nije trebalo u zivotu da se pate s tobom.
Sigurno i na ovo imas neku jebenu lajk-sakam-megakok repliku ali necu biti tu dok budes pisao.
Vjerovao ili ne, idem jebat veceras.
http://en.wikipedia.org/wiki/Sex
= Citat =:
Izvorno postao Kid A
bullshit
Ej Admire čuo sam da ideš jebat večeras jel to istina?
Ne zelim ni potvrditi ni negirati te spekulacije
Odoh sad
= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Lol jebanje cura je za pedere ja ću si napravit pičku od legića i partijat cjelu noć. Žulja, ali baš me briga ovako mogu gledat animeje i usput jebat.
Zašto te on toliko muči? Primjetih da ti je često na tapeti u zadnje vrijeme...= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Pa više je to kao "wake up call", valjda mu pokušava pomoći ili nešto :)
Ali bilo bi mu pametno da posluša neke stvari, ne želi mu nitko ništa loše. Znam da sam i ja prije bio dosta glupast kad sam tek otkrivao forume, ali sam poslušao par savjeta (životnih i onih vezanih za forume) od ljudi koji su, ajmo reć, htjeli da krenem na pravi put. I vidi vraga, upalilo je, pomogli su mi. Ne kažem da treba slušat svakog lika koji ti pametuje o nekim glupostima na internetu, ali treba malo stati i razmisliti. Ako ti deset ljudi zaredom kažu da si konj, razmisli o tome da kupiš sedlo.
Zanemarite sjebano pisanje, ne da mi se ništa.
sedlo da te lakse zajasu? fulo si metaforu
Možda i jesam. Oh well.