Nisu dovoljno sofisticirane za tebe? Nego i ja Witchera igram.
Printable View
Nisu dovoljno sofisticirane za tebe? Nego i ja Witchera igram.
Geto spike su nabolji element igre :)= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Cijeli GTA je čista sprdnja na sve i svašta, i obiluje humorom, začudi me koliko ljudi to uopće ne kuži. Cut-scene su čista genijalnost, uživaj.
I da, najbolja stanica u igri mi je ona gdje puštaju country klasike, rulež.
da, ko da neko kaže da red dead be valja jer se tu jašu konji i puca iz revolvera
to je sve omaž i vrsta zezanja s nečim što voliš, ne treba to shvatati ozbiljno. to je kao što se džek blek zeza sa rokenrolom u brutal legend. to je ljubav
Pokrenuo Killer7 preko Dolphin emulatora na PC-u. Radi zacudno dobro. Veca reza, filtriranje, AA i sasvim pristojnih 30-ak fps-a.
@Baldrick: Prošle mi te početne mušice, sad uživam.
@Sonic: K-Rose? i ja to slušam, zbog one redneck ženske, tako fejk a tako zakon naglasak. No, ipak najviše slušam K-DST, rokenrol klasici prošlog stoljeća. Predobro. kakav mindfuck sam doživio kad sam skužio da znam većinu pjesama iz RL-a :D
Dirt3 i Starpoint Gemini
Kakav ti je starpoint?
Dost spor u početku, nije za svakog, al baš sam se navukao na igru a i igra mi se nekakav space rpg. Velim, nije za svakog al meni je preporuka.
Provjeri i onu reggae stanicu.= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Ma, kako mi rulaju te početne misije, igra kasnije gubi na kvaliteti i zanimljivosti, kad sam došao do onog trećeg grada, odustao sam više.
Jel' ima kojih čudaka kao ja da vole igrati lovačke igre? Sad bih napokon mogao probati neku noviju, preporučite nešto dobro.
Deer Hunter? Deer Avenger? Long range hunting (ne znam je li ovo za PC)
Najbolje da pogledam što je najnovije od Cabele, oni su prilično impresivni po realnosti koliko i izgledu igre.
Ekšuli, sad sam se sjetio one online igre, The Hunter. Čekirat ću to.
Igra mi zbog nekog razloga sve patchirala 2 puta, i onda neće radit, jebeš ovo.
Witcher EE trenutno prolazim. Nakon toga se bacam na dvojku.
Sins of a Solar Empire Trinity
Evo upravo sam prešao HL2: Episode 2. Zadnja scena :cry:
Ova bitka sa striderima na kraju je čista epika. Šta reći, cijeli serijal je gotovo pa savršen. Kad će više ta 3. epizoda?
Ova scena je genijalno ispala.
O da.
Taman sam pri kraju HL 1. Nego jel se price nastavljaju u blue shift i opposing force na original ka sta su Ep 1 i Ep 2 na HL 2?= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Ne, igraš sa drugim likovima u istom vremenskom razdoblju, zanimljivo je jer vidiš drugu perspektivu. Nisam ih još odigrao, ali vjerojatno budem.
Half Life 2 :pray: . Kako rula igra zasad to je strasno. Pocetak je mozda najbolji i najdinamicniji koji san ikad zaigra :pray: . A sami setting igre, dystopijski grad, represija, police brutality, brave new world/1984 šema, sve to pušim gadno :thumbs2: A likovi su tako zivi i vjerno docarani. Od Alyx i Elija do obicnih pobunjenika koje sretnem po putu. Uf, ova igra ce rulat na veliko sve mi se cini.
super mario world :D
Space Pirates and Zombies, došao novi patch sa brdo promjena, pa je još veći gušt igrat!
Morrowind, GTA:SA, Max Payne 2, Sam and Max Season 1.
Sad sam i ja instalirao San Andreas. Naime, na starom kompu su mi redovito bile sjebane teksture, a ovdje je napokon sve kako treba, uživancija.
He, he, koja slučajnost.= Citat =:
Izvorno postao armagedon
Baš ga zadnja dva dana i ja pomalo igram.
eeee= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
zakon je :D
osjećam se ko malo dijete :D
League of legends,pošto mi bad company 2 gubi connection sa serverom nakon 15 minuta igre :twisted:
Angry Birds Rio
The Elder scrolls IV 0blivion. Po treći put ove godine