Ja isto, ali meni su najmanji problemi bili ljudski protivnici. Zapravo, najviše sam volio susrete s ljudskim protivnicima, a najmanje s raznim bloodsuckerima, snorkovima i posebice mind controlerima.
Printable View
Ja isto, ali meni su najmanji problemi bili ljudski protivnici. Zapravo, najviše sam volio susrete s ljudskim protivnicima, a najmanje s raznim bloodsuckerima, snorkovima i posebice mind controlerima.
Ah, nikad neću zaboraviti prvi susret sa mind controler mutantom. Nisam se niti snašao i već sam bio mrtav. :)
Inače, Precursors nije izašao u našim krajevima već samo u rusiji, tako da je jedini način za igranje da skineš neslužbeni translation patch.
Bara je vegeterijanac, pa je ogroman fan Stalkera :D= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Je ima tih frikova...onaj vatreni pa električni i ostali navedeni...Zato pravo odijelo uz dobar artifakt čuda radi .Ne isplati se Rambo pristup .Uz dobru pripremu nema straha , barem ne onog paničnog :D .
Meni su Dwarfovi bili pre pre opaki, nikako ih ubiti, a brutalni su za popizdit.
eh nostalgije :D
Kakva je to gamad? To nisam vidio još...
Mislim da je to u Lab-u x18. Najstrašnija lokacija u igri. :(
X18 i ono kad trazis onaj Strelokov stash. Kad se pojave ona dva bloodsuckera.
Ako mene pitas, njih se najvise prestrasim, makar i znam da ce se tu pojaviti, a isto se i dogada kad ih vidim pa izgubim na trenutak. Pitaj boga sta bih radio da znaju skakati, otisao bi mi bjeg preko viseg/nedostupnog terena. :(
Nije vanilla bila neg LURK, a tamo ne pada niti nakon par headshotova sa flash rifleom. Stvar je da su oni zapravo namijenjeni da budu takvi, strah i trepet svakog stalkera u zoni. Na meni je uspjelo. Cim ih cujem, panics!
Zašto bježe?? Na mene su odma navalili bili!!
trazim ime one strategije(real-time mislim) gdje se moze izabrati ''vrijeme'' kada se ratuje, a u kampanji se razvija tehnologije..
npr. ai moze biti iz kamenog doba, a vi sadasnjost ili obrnuto, dok u kampanji se ai moze razvijati i brze i sporije od vas
zahvaljujem na trudu :D
Empire Earth?
RAZ LJUBIM TE U CELO :bravo:
Neki RPG (po mogućnosti H&S ili više akcijski orjentiran) sa jako detaljnim level sistemom i razvojem lika.
the witcher enhanced edition
overlord 1 i 2
fallout 3
vampire masquerade bloodlines
Torchlight
diablo
Mass Effect 1 i 2
Dragon Age: Awakening i origins
titan quest + exp
Oblivion ?
Falloutevi ?
reci tocno kakav setting :)
Fallout New Vegas, Rise of the Argonauts
;o Kakav je taj 'Rise of the Argonauts'?Nisam ga igrao,ali sam cuo da je dosta zahtevan,ugl,kakvi su tvoji utisci?
A neznam, onako... solidan je.
Koliko se sjećam, igrin tempo je preloš. Sat vremena provodiš trčeći po otoku od točke A do B i slušaš dosadne dijaloge za koje imaš dojam da ne pridonose ničemu, a sljedećih je sat vremena čista makljaža u kojoj kolješ sve na što naletiš. Minimapa je također katastrofa. S druge strane, priča je dobra, leveli izgledaju odlično, likovi su dovoljno zanimljivi, skillova ima mnogo i igra ima općenito epski feel.
Od onoga št oje alepić naveo igrao sam sve osim VtM-a i jedino Witcher ima detaljan razvoj lika.Mislim da ću isto probati ovaj novi Fallout jer ga dosta ljudi hvali.
Probaj Neverwinter Nights 1,2 Jopax.(ok su oba dela,nije neki ludacki HnS,ali je sasvim zadovoljavajuce,plus,obe igre su pune sadrzaja.)
Sacred 1,2?Meni se licno ne dopadaju,ali ne bi trebalo da su lose.
Dungeon Siege?
Jel ima kakava igra koja je slična WoW-u a da nije multi.
Čuo sam da je dragon age tak neš al ono, onaj sistem pauziranja me odbija jako :P
oblivion, morrowind
nije akcijski orijentisan= Citat =:
Izvorno postao Alepić
= Citat =:
Izvorno postao bornathepicek
Divinity 2 vele ljudi.
Ajmo pomoći malo Bozu. Tražim taktički FPS, nešto u stilu SWAT 4. Može čak i TPS, kao Hitman. Dakle taktički pristup, loadout lika/teama, realistična borba itd.
P.S. Benat ću svakoga tko predloži bilokoji Call of Duty.
Rainbow Six: Raven Shield ili ako ti nesmeta (dosta) starija grafika ovi stariji Ghost Recon-i su mi bili odlicni, tj Ghost Recon + expanzije za isti...
EDIT: Ili Call of Duty: MW2 :D
Brothers in Arms?
EDIT: Hidden and dangerous, stara ko biblija, al je dobra.