Daj ne seri, ako si dovoljno uporan, možeš izdrkati na štagod.
Printable View
Daj ne seri, ako si dovoljno uporan, možeš izdrkati na štagod.
pa dobro ono, mozes, ali... stvarno neznam
Štaš, upravo kao što ti voliš trollati i ja imam svoje načine traćenja vremena kad nemam pametnijeg posla :P= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Me gusta Skyrim...
Usput, pozdrav svima :D
:rotfl:
Wtf, ženska ima onak lijepu facu.= Citat =:
Izvorno postao hansi
:(
Dobro hansi ne mogu svi bit jebači kao ti.
Kakve ti imaš standarde jebote.
U main questu kad dobijem zadatak da razgovaram sa npr. Esbernom ili onim djedicom kod Greybeardsa da li ima veze s kojim od njih popričam?
Danas prvi put naišao na ovaj tier itema u škrinjici, i to bez locka xD xD
http://i.imgur.com/peyXYl.jpg
A gdje si to nasel ??? :D= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
U onom Dworf Ruinu kroz koji ideš za Spellbreaker shield (Daedric Artefact), ne znam na pamet kak se zove Ruin. Ali nije niti bitno kad su škrinjice potpuno random sadržaja.
pa visoke http://i.imgur.com/OAtx3.png= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
also, nikako da se natjeram da igram igru, pocet cu od sutra malo vise
Sad me opet primilo igrat Skyrim. I meni se konačno ponovo pojavio random zmaj kojeg sam priklao pametnim korištenjem Become Ethereal shouta, najmoćnijim shoutom za borbu protiv zmajeva.
Igra je najzabavnija prvih 30-35 levela. Nakon toga kao da te tjera da radiš novog lika.
trenutačno imam patch 1.1, ako stavim 1.3 da li su mogući problemi s save gejmovima? da ne bi bilo nismo znali...
Mora sve biti kompatibilno, pogotovo pošto je Steamworks igra gdje se bez pitanja update-a svako tolko.
= Citat =:
Izvorno postao keko
LV30, postao Arch-mage.
Lik mi je precool u Arch-mage robeu. Iako sam warr/mage, sad koristim taj robe, a ak naiđe nešto prejako, prebacim se u Daedric armor.
Bio mi je fora taj Mage College na početku. Ko Harry Potter. Oni se drže uzvišeni i naređuju meni, mrcini u Daedric armoru. No kasnije priča nije ništ posebno. Bili su mi draži Mages guildovi u Morrowindu i Oblivionu.
Sad još Companionsi, Imperialci (vjerojatno), main quest, i neke veće sidequestove po gradovima (a bio sam zasad tek u četiri grada). Vjerujem da ću biti barem LV50. To će mi vjerojatno uzet još tjedan dana.
Onda par tjedana pauze, pa novi lik. Neki zli thief/archer za Thieves guild, Dark brotherhood, Stormcloaks i Daedric Shrinove.
Nego, što je s kućama? Jel da uzmem onu u Whiterunu ili ima boljih u drugim gradovima?
I jel sigurno stavljat stvari u container u Arch-mage sobi? Čuo sam da u kući koju kupiš je, pa me zanima jel i ovdje.
Ti to hoćeš reć da su pobunjenici zli?
= Citat =:
Izvorno postao keko
Ne baš. Ali su rasistički nastrojeni, a lik mi nije Nord. Pa bi mi bilo čudno biti za njih.= Citat =:
Izvorno postao Xero
Ovaj drugi lik bit će Nord, pa ću uz zle questove završiti i pobunjenike da mogu proći sve važnije djelove igre u dva playthrougha.
Mama ti je rasistički nastrojena!
Zato joj se ti ne bi sviđao.
Nova stvar od one pice... Odlična je.
Moj Khajiit je pobunjenik, normalno su ga prihvatili.= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
To je zato sto nisu stavili previse truda u to. Kao mrzimo elfove,crnce,macke bla bla i onda puste elfa u svoje rankove ko da se nista nije dogodilo. Ne kazem da bi se trebalo maknuti da non-Nordovi ne mogu u Stormcloakse al barem je trebalo staviti malo u questline da su neki Stormcloaksi neprijateljski raspolozeni prema tebi ako nisi non-Nord, ovak je to debilana.
Ionako nikad nisam imao previse ljubavi prema Nordovima i viking like rasam u bilo kojoj igri pa ni da nisu rasisticki nastrojeni ne bih isao na stranu Stormcloaksa. That I da sam Stormcloak ne bi mogao ubiti Ulfrika i uzeti mu odjecu.
Hejteru.