Re: Koji album sada slusate(ako slusate ijedan : )
[quote=Duke of Earl]
= Citat =:
Izvorno postao GeraltofSmeg
= Citat =:
Izvorno postao "Duke of Earl":1ntmyfjw
I u tekstu ti piše da spada pod glitch, i to ti i tako ništa ne znači s obzirom da 99 % nikad nisi čuo za to.
Okej, ali opcenito, postoji i djelovi ljudske populacije koji ne koriste lastfm, pa se taj prijedlog odnostio na njih.
Ali oni svejedno mogu bez problema otići na last.fm, pročitat žanr i biografiju, pretražit albume i poslušat sampleove popularnih pjesmi, bez obzira na to jel su registrirani, o tome se radi.[/quote:1ntmyfjw]
Jednostavnije je, ako konzument nema volje traziti i zeli imati sve servirano. (cesti slucajevi na topicima poput ovoga, punih raznolikih albuma)
08-02-2010, 20:20
Maloki
Ne kužim zašto je žanr toliko bitan, ako po opisu albuma vidiš da bi ti se moglo svidjeti, poslušat ćeš bez obzira jel se radilo o blackend death metalu ili o dancehallu.
Osim ako si pubertetlija kojemu je žanr sve, jel.
08-02-2010, 20:22
Anarion.Umarth
Zvuk određuje žanr, tako da je bitno navesti žanr.
08-02-2010, 20:23
GeraltofSmeg
= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Ne kužim zašto je žanr toliko bitan, ako po opisu albuma vidiš da bi ti se moglo svidjeti, poslušat ćeš bez obzira jel se radilo o blackend death metalu ili o dancehallu.
Osim ako si pubertetlija kojemu je žanr sve, jel.
Jednostavnije je ako letis preko stranica i zelis naci nesto sto ce ti se svidjeti bez citanja opisa svih albuma, osim ako si penzioner pa ti se zivot sastoji od neispunjenog praznog vremena.
08-02-2010, 20:28
Kid A
Daj covjece pa nemoj biti toliko naporan.
Jel ti stvarno bitno da tvoja mora biti zadnja?
08-02-2010, 20:29
Maloki
Pusti ga, dao mi je čovjek odličnu ideju.
08-02-2010, 20:29
GeraltofSmeg
= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Daj covjece pa nemoj biti toliko naporan.
Jel ti stvarno bitno da tvoja mora biti zadnja?
Oh, oprosti sto sam za napredak funkcionalnosti ovog topica :/
08-02-2010, 20:30
Luka
Zanemaricu tvoj bunt. Sviđa mi se minimalisticki pristup, sve vazno je sadrzano.
Pink Floyd -Dark Side of The Moon (progressive/psychedelic rock) http://dkpresents.files.wordpress.co...f-the-moon.jpg
10/10 Lijepo, harmonicno, opustajuce.
08-02-2010, 20:50
Anarion.Umarth
The Kinks-The ultimate collection http://images.uulyrics.com/cover/t/t...collection.jpg
Imaju zvuk sličan Beatlesima, samo više naginju na pop stranu. Ne brinite, nije to Britney Spears ili šta već pop, ima itekako dobre tekstove u lakopamtljivim, ali ne uvijek baš jednostavnim melodijama.
Wedrane, ovo bi se moglo tebi sviditi, ako već neznaš za njih
Kako istinito, a opet tako premalo izražava koliko je savršen album.
08-02-2010, 20:57
Duke of Earl
Sad kad si spomenuo Kinkse, sjetio sam jedne genijalne pop rock stvari iz 60.-tih.
Ovo bi bio u stanju slušat 3 sata bez prekida, usput naglas pjevajući.
08-02-2010, 21:06
Anarion.Umarth
Mnogo neloše, zanimljiv vokal.
08-02-2010, 21:20
W3DR4N
= Citat =:
Izvorno postao Anarion.Umarth
The Kinks-The ultimate collection
Imaju zvuk sličan Beatlesima, samo više naginju na pop stranu. Ne brinite, nije to Britney Spears ili šta već pop, ima itekako dobre tekstove u lakopamtljivim, ali ne uvijek baš jednostavnim melodijama.
Wedrane, ovo bi se moglo tebi sviditi, ako već neznaš za njih
Ja sam Afroditu, pa i Kinkse prošao isto u sedamnaestoj. Fantastični su, poslušaj Lolu ako već nisi. Opisuje grupu savršeno.
Probaj Sonny & Cher, Simona & Garfunkela, Manhattanse, Leo Sayera pod obavezno. Zvuk bez konkurencije kroz sve generacije.
08-02-2010, 21:24
Anarion.Umarth
Proša san i ja Kinkse odavno a Aphrodite evo baš sad sa 17. A za te poznatije bendove uvik ima vrimena, draži su mi recimo Moody Blues, Shadowsi i Mamas and papas
08-02-2010, 22:21
skitkid
= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
[b]
Mislim da bi na ovaj način svi trebali postat u temi, link na last.fm, slika dobre rezolucije, par riječi i youtube link, nekog ćete sigurno zainteresirati.
E ovaj album me stvarno iznenadio. Ex-yu rock sa nekim vrlo zanimljivim elementima, poput genijalnih synth dijelova, a lirike i općenito atmosfera su predobri.
Riječima neopisiv prekrasan, pozitivan i duhovan album, koji me na trenutke podsjeća na A Love Supreme, ali s još više proširenim vidicima i utjecajima.
E, stvarno ne znam što ovdje napisati. Netipično metal izdanje, nekakav avant-garde metal s primjesama jazza. Zvuči dosta zanimljivo i osvježavajuće, a budući da dugo nisam čuo album vrijedan posebne pozornosti u metalu, svaki dašak originalnog pristupa dobro dođe.
An astonishing blend of industrial, metal, free jazz, and raw electronic noise, Shining's Blackjazz represents more than a leap forward for the band; it's the kind of album artists will be striving to equal for years to come. Comparable to Ministry's The Mind Is a Terrible Thing to Taste, Blackjazz mixes scorched-earth synth-guitar riffs and concussive drumming with the unholy shrieks and post-Coltrane saxophone of group leader Jørgen Munkeby
10-02-2010, 13:37
Sonic_Moronic