Pogledao danas Chasing Amy (8/10), Wallace & Gromit Curse of a Where-rabbite(9/10) i Surfs up (7/10), dosadno mi bilo..
Printable View
Pogledao danas Chasing Amy (8/10), Wallace & Gromit Curse of a Where-rabbite(9/10) i Surfs up (7/10), dosadno mi bilo..
Pogledao u kinu Knowing
http://wcwg.images.worldnow.com/images/9898128_BG1.jpg
Film je genijalan, pogotovo ona scena sa avionom :pray: :pray: :pray:
Kraj mi je ustvari najviše smetao, iako je ustvari vrlo dobar, no mogli su ipak biti malo originalniji.
[SPOILER]Mislim opet alieni, cmon. Da su barem onda stavili neke spiritualne forme istih a ne neke koji liče na humanoide.[SPOILER]
9,9/10S... Zbog pomalo izlizanog kraja.
Sam rekao da je film genijalan :D
Ja sam pogledao Terminator 3, zaostatak od prošlog vikenda. Uglavnom, trojka nije niti blizu dobra kao dvojka i Salvation. Više briju na neku komediju i žemskinja se ne uklapa sa svojim "sexy" oblizivanjem krvi i sl. "sexy" scenama. Film bi bio za klasu bolji da su stavili muškog robota.
Za sutra sam si pripremio 2 filma 8)
1) Mega Shark vs. Giant Octopus - lol
2) Transformers - moram ponoviti gradivo prije srijede
Ja sam rikavao od smijeha na The Myst, gusio sam se od smijeha na kraju, jos me boli grlo kolko sam se smijao.... :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Medolina
Ali fakat ono kraj je :rotfl:
Tis' lud :(
Quarantine
1/10
dosadnoooo
lošeeee
Treasure Planet
7,7/10
vrlo dobar "remake" treasure islanda
Svi kenjaju po toj verziji, a ja još ni REC nisam pogledao. Valja li on išta?= Citat =:
Izvorno postao olio
Evo American Beauty na RTL-u po 10. put, predobro nesto...
Step Brothers
savrsen film. savrsen.
Blade Runner 10/10
Ambijent, priča, gluma, sve 10/10.
Ja se opcenito smijem na takve filmove, :D= Citat =:
Izvorno postao R@pt0r
REC mi je bio odličan kad sam ga gledao ali kod Karantene skoro sam zaspao dok sam gledao jer nigdje horora niti išta drugo.= Citat =:
Izvorno postao Cthulhu
Gran Torino
...ne znam koji sam penis do sad cekal da ga pogledam, film i opcenito Clintova gluma su :pray:
Svi filmovi gdje je Clint su :pray:= Citat =:
Izvorno postao mortician
Karantena- jaaako loooše... Brate, loše! :shock:= Citat =:
Izvorno postao olio
Ovako, općenito mi se ne sviđaju filmovi koje netko snima kamerom. To znači da je to općenito netko tko ne zna baš rukovati samom stvari i sve bude nikakvo. To ne mogu shvatiti- kud snimaju tolike kamere film, još moram gledati kroz objektiv nekog lika. Bzvz. Sam film nema nikakvu priču. Radi se o slučaju bjesnoće, koju valjda rašire štakori, koliko sam shvatila... Zatvore ih u tu zgradu i već je na pola filma jasno da nitko neće preživjeti. Ne znam u kaj su se zaraženi pretvorili- zombije, jel da? Nisu mi uopće nekak strašni... Samo zbog tog duplog snimanja, gubi se neki osjećaj strave. Ne znam što su time htjeli postići. Na kraju žensku kakti proguta mrak- kao da ne znam kaj ju je odvuklo...
Glupo... Žao mi je što sam to gledala!
nemoj jbt, ti volis Clinta? :)= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
Clint je institucija.
ugl, sad imam u planu pogledat Wolverinea, valjda je ok...
REC je odličan.
Mega Shark vs. Giant OctopusS:|
http://screenrant.com/wp-content/upl...hark_large.jpg
Ljudi moji, u životu nisam gledao takvo govno od filma. Jednostavno najgori film koji je vidio svjetlo dana.
0/10
Zvuči romantično.
Cini se kao odlican film :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ovo moram gledat :pray:
Da je ovo rek'o W3DRAN vjerovatno bi ga nabavio i pogledao, ovako neću.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
http://ghostingmiranda.today.com/fil...01lzzzzzzz.jpg
Steven King's Rose Red
Doduše nije film nego mini serija al hororčina i pol. :pray:
10/10
E, ovako... (pričam o Mega Sharku i Giant Pussy)
Gluma = ne postoji = 0/10
Efekti = ne postoje = 0/10
Priča = ne postoji = 0/10
Akcija = govno = 0/10
Onaj "The Happening" zaslužuje oskara naspram ovog filma, a do nedavno sam njega smatrao kao najgori film svih vremena :|
EDIT: Evo quotea zadnjeg posta, pošto i sam mrzim biti zadnji na prethodnoj stranici :D
= Citat =:
Izvorno postao The Jackal
Kome to? :o
Ne tebi, Mega Šarku :D
Pa upravo sam rezervirao Transformers2 za srijedu u cinestaru, jos dva dana :pray:
Dobro da si našao mjesta za srijedu :D
Sada ću ići pogledati ponovno Transformere 1, tako da ponovim gradivo :pray: Jedva čekam srijedu.
Jedva, taman rezervirao zadnja dva mjesta valjda :rotfl: Can't wait!
Dakle ipak nije kralj treša kao što smo se nadali? :)= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
kod vedranovih ocjena, slobodno možeš dodati 3-5 veću ocjenu :D= Citat =:
Izvorno postao Feanor