Starcraft 2 :)
Printable View
Starcraft 2 :)
Hahahaha :D
Dajte ozbiljno... :(
knights of honor
Već sam igrao, ali svejedno hvala na prijedlogu. Dalje?
DoW serijal :)
Theatre of War
Ima i nastavak, no još ga nisam igrao.
Blitzkrieg, nema moral, al je dost teska.
Igra, slična BF serijalu (možda i je?), sjećam se jednog detalja - bolničar te može oživiti sa onim papučicama. Any1?
Tražim neki FPS novijeg datuma (znači negdje od 2007. do danas). Razmišljam o Borderlandsu, ali nekako mi se čini da mi se ne bi sviđalo. Preporučite nešto slično, osim Stalkera, on mi ne paše, iako je super igra. Ponajprije za singleplayer igranje.
Real Time strategija, srednji vijek ili antika,ne-tank rush,da se može pokrenuti na konfiguraciji u potpisu.
Vrijeme,sad!
Praetorians
Može,hvala :thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao Devil Dog
Jel mi vrijedi prelaziti Fallout 2 ako nisam prešao jedinicu?
Nije važno odigrati jedinicu. Igraš s drugim likom.
Jel bolji Mount and blade Warband ili obični?
Warband je nešto poboljšana verzija originala. Dodaje jedno novo kraljevstvo, bolju grafiku, multiplayer mod igranja i još neke sitnice.
Mount and Blade je manje zahtevan,ali i pomalo prazan,za razliku od Warbanda koji obiluje novim sadrzajem i predstavlja poprilicno neophodan dodatak.Dodaje novu frakciju,Sultanat,(istocnjake jel) obilje novih itema,i par novih lokacija + po meni,nesto bolji sistem borbe.
= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Doduše ima zabavnih stvari koje ces shvatit samo ako si odigrao jedinicu, a pošto su konceptualno i grafički jako slične, ako ne i iste, a i za jednu i drugu postoje unofficial patchevi koji ih popravljaju i mozes povecat rezoluciju, nevidim razloga da ne odigraš fallout 1.... :D= Citat =:
Izvorno postao Interceptor
Bioshock?= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Meni je bolja jedinica. Dvojku sam nešto probao ali nije mi pasala, pa sam se vratio na jedinicu. >_>
Eventualno budem istražio i dvojku, ali barem nakon još jednog lika.
Igrao... Kao i HL2 i obje postojeće epizode, iako bih ih mogao opet prijeći. Singularity mi je glupo uopće probati zbog neoriginalnosti koja svjedoči da ju je netko napravio preko prozora. Ima li još nešto tome slično a da nije ovo navedeno, Borderlands ili STALKER?= Citat =:
Izvorno postao Raz
Stalker(nemas izbora :P ),Metro 2033,(iako je metro i shooter i survival.)
Neznam baš mnogo fps igara sličnih Stalkeru.
Jesi li igrao Mirrors Edge? Linearna igra nabijena adrenalinom. Više se oslanja na trčanje i skakanje sa jedne na drugu zgradu, nego na pucanje. Nije baš ono što tražiš, ali se barem izdvaja iz hrpetine generičnih stvari.
Eh, nije loše, Mirrors Edge bih mogao probati. STALKER mi je inače baš awsum igra, cijeli sistem klošarenja po Černobilu, inventory, potreba za jelom (i spavanjem), pucački elementi dobro odrađeni, umjetna inteligencija fenomenalna, samo mi smeta što je previše horror elemenata. Kad se userem nakon što naletim na bloodsuckera koji može primiti 2 sačme u glavu prođe me volja za daljnjim igranjem.
Hehe, da. Ponekad ima baš dobru horror atmosferu. :)
edit: SJETIO SE JEDNE!
Eto, meni je previše trzakala da ju ugodno igram tako da neznam kakva je. Samo oprez, ovo je od kreatora Boiling Pointa tako da se nemoj začuditi ako te dočeka hrpa bugova. :D
Osim Stalkera i njegova dva nastavka ili ekspanzije kako je kome draže , nemaš poštene SP pucačine .Pod poštenom mislim na 20+ nelinearnih sati uz dobar protivnički AI , balistiku bolju nego i jedan fps , horor atmosfera sa upotrebljivim rpg elementima .Sve ostalo je druga liga .Ne kažem da ostale pucačine ne valjaju ,neke i te kako valjaju ( HL 1 i 2 , FC , Crysis , Bioshock 1 i 2 , Return to Castle Wolfenstein , FEAR , Doom 3 , Metro ...) ali sve je to idejno i provedbeno za vegetarijance .Mesožderi znaju što će igrati :P
Ooo, bravo Rasputine. Ovo izgleda zanimljivo. Još radije bih ja igrao i taj famozni Boiling point, ali koliko vidim toliko je bugovit da je zaista neigriv. Pred par godina je najavljen njegov nebugoviti nastavak White Gold, ali izgleda da je razvoj umro.
@bezimeni- Pa Stalker je zbilja nešto posebno, ta otvorenost i sloboda, razmišljanje o preživljavanju, koliko metaka nositi sa sobom i slično, sve mi je to bilo super. Igrao sam dugo SoC, ali na kraju sam zbog tih horor elemenata odustao.
Pa nije baš tako strašan :D .Mene je zano svakih par sati dobro stresti.Npr. kada te npc čeka odmah iza vrata u mrtvom kutu a ti mu se ne nadaš ...pa kad raspali po tebi tak da ti probije bubnjiće :P .Obožavam to kada me nešto zbilja trzne .U principu ne volim Rambo pristup...volim polagano i oprezno napredovanje kroz igru...kada se bojiš za "vlastiti život" .