... nego, tražim neku preporuku animea!
Za sad sam pogledao:
- Cowboy Bebop - odličan
- Afro samurai - vrlo dobar
- Hellsing - vrlo dobar (btw. epizode izlaze u razmaku pola godine???)
- Death Note - vrlo dobar (od 15. epizode pa nadalje mi je postao dosadnjikav)
- Naruto - dobar (ono, radnja ide na kapaljku i to me strašno nervira)
Je li ima nešto u tom tonu da gledam dalje (fight i taj đir, ali ako može nešto ozbiljnije od Naruta)?
03-02-2010, 16:16
Kostolomac
Re: Anime & manga everything related
Samurai Champloo, Berserk, Claymore, Trigun... Ima ih dosta. Možeš počet s ovima :P
03-02-2010, 18:39
Electromaster
Pogledao konačno epizodu 3 Hanamaru Kindergarten. Win. <3
Anzu je i dalje rofl sa svojim nabacivanjem Tsuchiju, Hiiragi je awesome, Yamamoto sensei je DENSE.
Claymore je predobar, preporuka :pray:
Mogo bi ja pocet gledat Samuraia, gledam skrinsotove i svidja mi se hm hm ...
03-02-2010, 19:27
Arbiter of Change
= Citat =:
Izvorno postao Frky
Je li ima nešto u tom tonu da gledam dalje (fight i taj đir, ali ako može nešto ozbiljnije od Naruta)?
D.Gray-Man ti je ozbiljniji i mračniji Naruto sa malo drugačijom tematikom (kvazi-egzorcisti).
E da, FMA:B (kojeg isto preporučam, ali je ongoing)... jedva čekam da Hohenhaim podivlja kad ga ovako čine sve većim i većim badassom kroz zadnjih par epizoda.
03-02-2010, 20:10
Kostolomac
= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Mogo bi ja pocet gledat Samuraia, gledam skrinsotove i svidja mi se hm hm ...
Samurai Champloo i Cowboy Bebop svima preporučujem kao obavezno štivo. Već sam postao i dosadan s tim xD
03-02-2010, 21:07
blood4me
Odgledah prve dvije epizode... dobre su..cak i vise od dobroga.. ali svaka epizoda je sve bolja i bolja(dobro.. ova druga je barem bila duplo bolja od prve...) sad idem odgledat i trecu i cetvrtu pa javim dojmove :D
Jedino mi se nesvidja sto umjesto onak kulacnih pjesama su neki "beatovi" xD
03-02-2010, 22:26
Norther
= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Claymore je predobar, preporuka :pray:
"kraj" je..meh.
also, zavrsio GTO, ocekivao sam drugaciji zavrsetak, sve u svemu dobar i zabavan anime, cak i smijesan.
EDIT: Also, ekipa koja prati... Izašao vam je upravo novi Naruto Shippuuden.
04-02-2010, 15:35
Norther
= Citat =:
Izvorno postao Norther
danas krecem sa berserkom ^^
odgodio sam berserk, i krenuo gledati Beck.
ugodno sam se iznenadio, gitare su savrseno nacrtane, identicne originalima..cak se i gibson spominje...da ne govorim kako su tocno nacrtali akorde i pokrete pri sviranju, savrseno. :D
jedini "minus" je engleski u animeu, cudan izgovor nekih rijeci.
dal je netko ovo gledao, i kakvi su dojmovi ? (nemojte spojlat samo ^^)
04-02-2010, 21:04
Sonic_Moronic
Gledaj Berserk, i onda pređi na mangu jer anime pokriva samo uvod... A manga je stvarno genijalna priča epskih razmjera, kad jednom bude gotova valjda ću rezervirati par dana i sve pročitati od početka. Došao sam negdje do 18. volumea i dosad mi je ono, pojam savršenstva.
04-02-2010, 21:25
Raz
Ja započeo sa 2. sezonom Natsu no Arashi. Isse, onaj lik koji se provlači kroz cijelu prvu sezonu još uvijek traži sol :pray:
05-02-2010, 00:16
unknown
@Kalhant bolje promjeni avatar
akainu mi od sada spada u grupu sa tenryuubitom i bellamijem
jedva čekam da akainu popije kao i lucci
05-02-2010, 01:25
Kalhant
Nema mijenjanja Ace je legenda :D i poprilicno sam siguran da nece umrijet.
Bilo mi je glupo u zadnjoj mangi kad je Akainu probio Ace-a.
Temperatura lave se krece od 650°C-1300°C, a najniza temperatura vatre(od svijece) je 1000°C pa sve do 2000°C.
Po toj logici Ace bi trebao opeci Akainu-a, a ne suprotno kao sto je bilo ovdje http://www.onemanga.com/One_Piece/573/14-15/.
05-02-2010, 07:11
Aral
Dobar chapter, nema šta. A ovo u vezi vatre i lave, koje god djete pitat kaj je toplije, kaj je opasnije itd., svi će reć lava. Tak je i ovdje, iako su to samo trivijalne stvari ^^
Ako niste znali, James Cameron radi na njemu i nekako to zaboravio prije stavit ^^
As of 2010, the film adaptation of Battle Angel is currently in pre-production[5]Swith director James Cameron. The release date for the film is currently set for 2011.[5][6]SCameron intentionally waited until the technology to make the film was up to where he felt it should be. Originally, when MTV News talked to Cameron about the possibility of adapting the series, the director responded with, "Maybe, maybe."[7]SCameron's film would be a live-action adaption of the first three volumes of the manga series.[8]SHe plans to complete a trilogy if the first film is successful. Avatar was considered a "training ground" for Battle Angel, as the alien characters involved in that film were based on similar technology.[citation needed]SIn addition, the film would be filmed with the digital 3D system Cameron developed for Avatar.
Vele da je Avatar bio training ground za Battle Angel :pray:
05-02-2010, 11:44
Raz
Kul, ovo se čeka. U međuvremenu ću vjerojatno pročitat i mangu. :)
05-02-2010, 11:49
Aral
Ja sam sad počeo, već je u bookmarksima i na personal baru :) Puno puta sam je počinjao čitat i nikak, sad sam pričitao chapter dva i fakat sam se nabrijao. Btw, postoji i "druga sezona"...
Based off of a story arc from Osamu Tezuka's Tesuwan Atomu, Pluto follows the Europol detective Gesicht as he tries to uncover the mystery behind a string of robot and human deaths. The case becomes much more puzzling when evidence leans toward the murders being the work of a robot, which is something that hasn't happened for 8 years.
05-02-2010, 12:07
Aral
Kul, chekirat ću ^^
@unknown: Ova scena u One Pieceu je prebolesna, kad sam gledao anime pogledao sam je valjda dvadeset puta, gatling gun rula :pray: A evo i mene jedne od najomiljenijih fajtova iz Naruta te moj omiljeni lik, Rock Lee. Hachimon Tonkou me je ostavio bez teksta. A tek kad je one eteke s nogu skinuo xD
05-02-2010, 13:44
Kostolomac
Sjećam se toga, prezakon fajt, i meni jedan od najdražih 8)
05-02-2010, 18:40
blood4me
Samurai Champloo prekuuul... doso do 11 epizode. .sad idem odgledat novi Naruto pa jos jedno 5 epizoda Samuraia
05-02-2010, 19:50
Kalhant
= Citat =:
Izvorno postao Aral
Kul, chekirat ću ^^
@unknown: Ova scena u One Pieceu je prebolesna, kad sam gledao anime pogledao sam je valjda dvadeset puta, gatling gun rula :pray: A evo i mene jedne od najomiljenijih fajtova iz Naruta te moj omiljeni lik, Rock Lee. Hachimon Tonkou me je ostavio bez teksta. A tek kad je one eteke s nogu skinuo xD
Najdrazi likovi su naravno Ace i Shanks, a iz naruta Itachi
06-02-2010, 09:27
Aral
Ma bolesno. Inače, izašla je nova epizoda Railguna, konačno se Ayako vratio kao subber. Epizoda pomalo dosadna, po običaju, nisam je ni pogledao do kraja kak spada.
06-02-2010, 12:57
Frky
Je li netko možda gledao Skull Man-a? Zanima me je li valja?
06-02-2010, 14:41
unknown
= Citat =:
Izvorno postao Kalhant
= Citat =:
Izvorno postao Aral
Kul, chekirat ću ^^