Monsters Vs Aliens [2009]
Njet los, al ocekivao sam vise...
6/10
Printable View
Monsters Vs Aliens [2009]
Njet los, al ocekivao sam vise...
6/10
[quote=Arbiter of Change]Zanimljivo da se većini ta episoda ne sviđa, a zapravo je dosta vjerna Lovecraftovom stilu... mindfuck, strava i groteskni kraj u kojem nema pobjednika.[/quote:1aoy83lm]= Citat =:
Izvorno postao "###DK###":1aoy83lm
Da, kraj je bio dobar. Ali epizoda sama po sebi mi se nije svidjela. Zapravo, sama tematika mi se nije svidjela.
Inače mi nikad nisu bile zanimljive vještice i slično. :)
Sad namjeravam pogledati Pick Me Up epizodu. Čini se zanimljivom.
Collateral, odlican film 8/10 (nevolim tom kruza, a i nije toliko pre da udje u >9)
colletaral je odličan film, i koliko god da mrzim toma kruza, ne mogu zamislit nikog drugog u toj ulozi. Lik ju je savršeno odradio
Nešto su zapeli u te rase. AvP3 se radi, Alien 5 če vjerojatno, Predators film, AvP igrica...= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
BTW masters of horror ima neke dobre filmove.
Ice Age 3: Dawn Of The Dinosaurs
Jedan od boljih filmova koje sam pogledao ove godine. Odlični glumci i vrhunski zaplet. :friends:
Ocjena 10/10 :thumbs2:
Hoodwinked
http://www.impawards.com/2005/poster...inked_ver4.jpg
Odličan animirani film, za sada još uvijek moj najdraži... čista desetka :thumbs2:
10/10
Eternal Sunshine of the Spotless Mind
http://i280.photobucket.com/albums/k...alsunshine.jpg
Jedan mi od najdražih filmova. <3
Big Daddy
8/10
Adam Sandler <3
VGG :)= Citat =:
Izvorno postao Midwintertears
a meni je najsmijesnije kad je onaj neki cudak rekel:"ides crocop mama"= Citat =:
Izvorno postao h3@dhunt3r
Bruno 7/10
Neki su skečevi genijalni, neki jednostavno glupavi. Sve u svemu dobra kritika današnjeg društva.
Da je malo povezanija cjelina, ocjena bi bila i veća.
Fantastična odjavna špica je dala ispraćaj filma s velikim smiješkom od uha do uha.
ma Bruno je po meni potpuno podbacio, po meni se nemože mjerit s Boratom ! :thumbs1:
Da si gledo brunu prije borata drukcije bi mislio.Ja sam gledao pa znam.Iako mi bruno je losiji od borata i dalje mi je film veoma dobar.
ovo je možda donekle točno, al mislim da nebi promjenio mišljenje != Citat =:
Izvorno postao vukopas
gledao memento :D
odličan film :pray: :pray:
Meni je u drugu ruku film Borat bio prokleto dosadan pošto smo sve te fore već vidjeli u AliG šou. Dok je Bruno nova i originalna figura, prvi put je vidimo i ima dobrih fora, ali i mnogo praznog hoda. Jebiga, ne sviđa se svima gay humor, ali ako nisi uskogrudan i prihvačaš takvu vrstu humora, onda je zabava do jaja :D A i moraš mu priznati da ima muda, tko pametan ide reći pastoru da ima pušačka usta :rotfl: Tračti gol među ljudima sa dvocejvkama ili nazvati Bin Ladena prljavim čarobnjakom odnosno beskućnim Djeda Mrazom :pray:
A fora sa zamjenom djeteta za iPod je zvijerska, ili kada ga po drugi put dobije za MacBook Proo xD Jedino mi nisu sjele scene sa roditeljima i bebama, smiješne jesu, ali su i žalosne kada vidiš kakve gamadi ima na svijetu, sve za trenutak slave i šačicu para (ukoliko nije namješteno) :D
The Boy in the Striped Pyjamas
prehebena prića, preheben završetak, fakat ono iznenađujuće a i jako tužno :(
preporuka svim "fanovima" 2.svj. rata
bruno nije nova figura, on je također bio u ali g-u
Bruno je bio u AliG-u :o= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
Vidiš to nisam znao. Pratio sam Alia dok je bio na telki ali nikada nisam vidio Brunu. Jebiga, onda mi je i bio zabavan pošto ga prvi put vidim...
E jebemu, iz ovih stopa nabavljam Borata i idem gledat, dosadni ste više. :)
U Boratu mi je jedino bila pre legendarna ona scena sa debelim likom :D Hrvanje :rotfl: :pray:
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
pak5ALMd ... re=related
xhP0tOm6 ... re=related
ovaj drugi je već legendaran :D
hebeno ! :D= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Haha, ovo sa Paris je brutalno. Kako prvo popljuju, a onda je kao hawt :rotfl:
Fakat nisam znao da ima Bruno Show... Morati ću preko youtuba to pogledati xD
Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith
http://cdn.overstock.com/images/products/3676017L.jpg
Nisam cijelu vječnost gledao Star Wars, sada sam imao (wow :shock: ) efekt. Morat ću ponovit čitav serijal jednom.
10/10
bruno je inače bio i prije borata i prije ali g-a
= Citat =:
Izvorno postao Raz
Sljedeći tjedan (a najkasnije za 2 tjedna) vjerojatno nabavljam HDMI kabel i gledam hexologiju od Bezimenoga u FullHD rezi :pray: Jedva čekam :D
Borat - 9/10
Evo, i ja napokon pogledao, rulež.
Ja baš nabavio HDMI kablove koje sam spojio sa DVD-om i kompom. Još samo nabavit FullHD filmove i bass te spojit zvučnike u kućno kino... milina :D= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Collateral
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...al_(Movie).jpg
10/10
Legendarno. Sva sreća pa sam čuo za film. Tom Cruise je legendaran.
Uf Collateral nisam već duže vrijeme pogledao, mogao bih ponovo.
Alien - 7/10
Aliens - 6.5/10
Alien 3 - 6.5/10
Alien: Resurrection - 6/10
Salinui chueok (Memories of Murder) - 10/10S Remek-djelo Joon-ho Bong-a! Nevjerojatno kako je kraj filma odlican, jednostavan a tako savrsen. Jedan od najboljih filmova sta sam gledao.
Inglourious Basterds - 8.5/10S Tko ocekuje puno akcije neka ne trati vrijeme na ovaj film.
slažem se :pray:= Citat =:
Izvorno postao SaZzu
I Am Legend
http://www.impawards.com/2007/poster...egend_ver4.jpg
Pogledao ga ponovo nakon ~1 godine i neznam zašto prošli puta nije, no sada me impresionirao. Ima stvarno genijalnu atmosferu i odličnu glumu. Jedna od najvećih zamjerka filmu je upravo njegova kratkoća. Pozadinska je radnja površno odrađena, a materijala ima sigurno za još barem pola sata filma.
8.8/10
Drito to, baš mi fali pola sata filma da bi bio genijalan. Bez tih pola sata je samo vrlo dobar :D Atmosfera je savršena, baš imaš jezovit osjećaj kroz film pošto je lik solo među "zombijima", a i uber tužan moment kada izgubi prijatelja :cry: Taj dio mi je bio žalosniji i teži od čitavog "Seven Pounds" filma :D
Uf da, skoro sam suzu pustio kod tog događaja :cry:
Recep Ivedik. Film nad filmovima, turksi film koji odvaljuje muda. Već dugo nisam tak genijalan film gledao.
Gledajte ovo sam:
Q0ijtRMHBHE
Into the Wild
10/10
.
Anđeli i Demoni
http://plumblines.files.wordpress.co...nd_demons2.jpg
Dosta mi je njih reklo da su razočarani filmom. Meni je film bio vrlo zabavan, a ta dva sata i nešto koliko traje su mi jako brzo prošli. Ocjena 7/10, a ako ste čitali knjigu slobodno je smanjite ;)