Takve rade namjerno, to je zaštitni znak Naruta praktički. Ima ga i u filmovima. Neznam, meni ne smeta, to je anime i dosta toga je dopušteno.
Printable View
Takve rade namjerno, to je zaštitni znak Naruta praktički. Ima ga i u filmovima. Neznam, meni ne smeta, to je anime i dosta toga je dopušteno.
Pa da, ova epizoda kao da sam gledao film, a Naruto filmove ne podnosim, u animeu dosad u jednoj epizodi tolko retardiranih animacija nisam primjetio
Kako tko voli, meni to nit ne smeta nit mi je kaj posebno dobro, svaki studio bira svoj stil. Meni su filmovi inače odlični i imaju bolju animaciju, valjda se ponekad malo sforsaju previše :) Al na stranu sad to, epizoda je bila bolesna.
Wat? :)= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Ovo ljeto izlazi OVA VIII u Japanu, ali što se tiče eng dubba, tu i dalje nema ničeg novog, to jest stali su na toj četvrtoj i do daljnjeg se s toga ne miču. :/= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Subbed epizode možeš nabaviti kao i svaki drugi anime...
Erm, wat?= Citat =:
Izvorno postao Aral
This.= Citat =:
Izvorno postao Raz
Uopće ne gledam toliko moej moej animea, i definitivno ne 10 odjednom, puko bi. Eventualno 2, 3 ako se baš potrefi. S time da uglavnom i nisu čisti moej moej, već je to dodatni element [Angel Beats?]. A i uvijek to istovremeno balansiram s nečim ozbiljnijim. Druga je stvar to kako ja pišem... :)
Watashi wa, subete no ōkina rokudenashi ga aru to omoi masu
Ti si jos gori jer se obazires na njega.
Nego zad zavrsio sa prvim djelom Hokuto no Ken. :(
Tako tuzan kraj.
Pobjeda gorka, cak mi je je i Shina bilo zao na kraju. Toliko je baww. :(
raz izašo ti utawarerumono special 3
@Predo: Ma ja karikram samo, znam da ne gledaš 10 od jednom al si mi prvi pao kao primjer, pošto si full uživljen u to :) Takav sam i ja bio kad sam počeo gledat, sad sam takav samo u sebi, da ekipa ne misli da sam lud xD
Tnx na obavijesti. Speciale ću pogledati nakon što završim sa čitanjem visual novele, jer ću si ju inače spoilat. :)= Citat =:
Izvorno postao Captain Jack Sparrow
Inače, prva epizoda Amagami SS i zadnje epizode House of the Five Leaves i The Tatami Galaxy su vani.
edit: Amagami je quality stuff za sve koji vole romance žanr. Gledat će se nakon što se nakupe epizode. 1 summer anime on plan to watch list, ? more to go.
Anta wa urusai.= Citat =:
Izvorno postao Konšiljer
Also, što je sa "watashi wa", malo smo si isfeminizirani? ;D
Meni to paše. :)= Citat =:
Izvorno postao Aral
Inače, Raz, izašla je prva epizoda onog "dat hair!" animea. :P
Ja i dalje čekam kad će se pojaviti Trigun film, ARGH. D:
Seikō wa , wareware wa mada renshū.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Molim pišite na jeziku kojeg mogu razumjeti, thx.
Pišemo, samo ovaj lik nije normalan.
Seiko... Si siguran da se to tak piše u romanjiju? :/= Citat =:
Izvorno postao Konšiljer
Da, trebam još vježbati. >_>
Ali inače, diže mi tlak kako se za gotovo svaku prokletu riječ može naći bar tri različite romanji verzije.
Amagami SS koji sam spomenuo = sex hair. ^^= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
... I, jel vrijedi išta? :)
Pogledao sam samo pola epizode (drugu polovicu gledam kada se nakupe epizode xD), no po dosad viđenom je kvalitetan.
fun facts
- animacija je odlična
- nema "ups, popiknuo sam se na bananu i sad mi se vide gaćice" ecchi elemenata. Zapravo, nema ih uopće ^^
- likovi se čini zanimljivima... nisu neki over the top stereotipi
- Kao i u Hatsukoi Limided, svaki će lik imati vlastiti story arc
- closet planitarium ftw!
Okej, baciti ću oko valjda... Iako, synopsis mi i dalje zvuči blesavo... :/
Synopsisi su uvijek varljivi. Zapravo i nije problem u synopsisu, koliko u tome da su tako često opisani generični moeblob animei u kojemu uvijek dobijemo glavnog lika koji ništa ne draga i tsundere/hiperaktivnu likušu, sve to pomiješano sa supernatural elementima i spašavanjem svijeta. :)
Ja ću u međuvremenu bacit oko na KimiKiss, čujem da su dosta slični.
Danas konačno završio sa Wolf's Rainom, generalno gledano dobar anime ali nijedna epizoda mi nije ostavila tako uzbudljiv završetak da me ponuka da gledam dalje bez prestanka.
Mislio sam da će završetak biti ubi Bože fail ali zapravo se sve dobro odvilo. :D
Dao bih mu negdje 3,7/5 s obzirom da mi je to prvi ozbiljniji anime kojeg sam gledao.
A započeo sam i Death Note, to mi se stvarno sviđa jer i sam razmišljam na donekle sličan način kao i Light Yagami. :D
@Raz
Something that may interest you...
Tsubasa Cat Alternative Ero-OP
Radi se o alternative openingu za novu epku Bakemonogatarija, kojeg se može pogledati na ovojSadresi, ali će ti za to trebati japanski IP... Barem dok se video ne pojavi na Jubiotu. :)
Konačno, nakon jedno tri puziranja, počeo gledat Black Lagoon.
Oh lolz, tek sad skontao "experimental" Hellsing OVA reklame sa braćom Valentine. :pray:
Ove scene su inače iz "marry mange" s njima dvojicom, koja se pojavljuje na kraju svakog volumea Hellsing mange... OČEM SUBBSE!
http://img293.imageshack.us/img293/9332/brago.jpg
:rotfl: :rotfl:
kako bi tera reko
humor.
smijeh.
humor.
UGH, previše novih animea danas, ne znam što da počnem gledati. ;_;
Black Lagoon i Kuroshitsuji se čine dobrima, no oba su sequeli tako da će pričekati jedno vrijeme.
Shufuku no Campanella djeluje kao moecrap koji se bazira na fanserviceu + adaptacija eroge visual novele + direktor Omamori Himari = do not want.
Mitsudomoe se čini smiješno... neka netko javi dojmove ako pogleda.
Nisi mi previše rekao sa imenom direktora, ali ionako nisam planirao gledati...
Mitsudomoe možda čekiram.
Inače, ovog ljeta mi je cilj pogledati što više "mast vač" animea koje do sada nisam stigao... Tako da danas popodne valjda konačno pogledam Toki wa Kakeru Shoujo...
Sve što moraš znati da je Omamori Himari u najboljem slučaju osredanj, a budući da direktor nije napravio još ništa vrijedno spomena i k tome uzeo još jedan harem anime koji će se svidjet jedino zagrižnjenim otakujima koji će kasnije kupovat figurice likova, sumnjam da će i ovaj biti išta bolji. :)
Btw, Toki wa Kakeru Shoujo je genijalan. :)
Pogledao ga. ^^
Divan film, definitivno ću ga još koji puta odgledati... Mislim da baš nisam bio u pravom moodu sada, a i ukućani su me par puta prekinuli, što mi uvijek digne tlak... Tako da filmu dajem "samo" 9/10. Zasad.
Also, Makoto odmah ide na listu najdražih likova. <3
Usput ćemo i otkriti lokalne skrivene pedofile jer je to navodno nešto tipa Kodomo no Jikan.= Citat =:
Izvorno postao Raz
Đikan, eh. :)
Nekako sumnjam, dizajn likova ne izgleda kao da je rađen za moe pubiku... sve mi se čini da je nešto više poput onog vrtić animea, koji se činio kao pedo anime, dok je zapravo bila čist ok komedijica.
Eh, mislim da ću na kraju i sam provijeriti. Javim dojmove.
meni se nesviđa, smeće mi je
da, pogledao sam
Ja gledam i trgam se od smijeha... dramatičan/horror uvod je prejak. :rotfl:
http://i47.tinypic.com/8y893r.jpg
KRAUSER-TAN!
Ja sam pogledao prvu epku onog Ookami-san...
- radnja animea- totalna blesavost. :I
- loli Sawa-chan kao glavna likica? Megamože! [I da, znam da svi briju da je ista ripoff glavne likice Toradore.]
- konfešn u prvoj epizodi? Neočekivano?
- glavni lik je najveća pičkica ikad. http://forum.crotaku.hr/mysmiliesvb/mysmilie_500.gif
- druga glavna likica podsjeća me na loli profesoricu iz Indexa. Megamože!
- "mad scientist" likica for teh lulz. :)
- Kuroko kao narator animea, EPIC FUCKING WIN. <3
Odoh sada čekirati Mitsudomoe.
Pogledao... Mnogo perverznog humora, ali bez perverznosti. Pišaona od početka do kraja. :rotfl:
Ovo će se pratiti. Nope, nije kao Kodono no Jikan, više je kao lite verzija Detroit Metal City-a u K-on settingu xD
Pogledao i ja, umro sam bogamu. :rotfl:
Double post nyaa~!
Samo da napomenem, Raz, izašao je novi AB! album, Keep the Beats!S:3
Gle, tek sad skužio da je došla prva epizoda novog Kuroshitsujia, nice.
Planiram da pogledam Bartender. Sto sam procitao o animeu izgleda odlicno.