Poslusaj judgement,presick album sa tekstovima,a sama pjesma je navodno izazvala devedeset i neke visestruka samoubojstva na koncertu,pa je od tada ne sviraju na koncertima,tako glasine kruze...Genijalan album.
Printable View
Poslusaj judgement,presick album sa tekstovima,a sama pjesma je navodno izazvala devedeset i neke visestruka samoubojstva na koncertu,pa je od tada ne sviraju na koncertima,tako glasine kruze...Genijalan album.
:rotfl: :rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao hrčak
Jedan veliki lol
I ja bi, al me jedino brine plaćanje, ne znam kako bih to platio, teško da bi stari dao broj kreditne :(= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Novi album Satyricona (The Age of Nero) najavljen za 03.11.2008.
http://static.metal-archives.com/ima...9/4/209435.jpg
Poslušo sam jedinu pjesmu koja je zasad procurila (link)... očito nastavljaju s black'n'roll / post-black metalom.
Onak, sad vidim da će Kreator bit 11.2. u Zagrebu, a to pada na srijedu. A ja sam taj tjedan ujutro u školi. Predobro :|
ahhh, bar ima cover lici na nesto(Satyricon) posto je glazba takva kakva je :thumbs1:
...di je to do Nemesis Divine ili Dark Medieval Timesa :gitara:
MysticumS- Where The Raven Flies
Ovo se nabavlja odma sada odma. Već 4. put preslušavam pjesmu.
Holy mother of fuck!= Citat =:
Izvorno postao Mafioz0r
Koja je to vrsta? Na trenove mi zvuči ko black, onda ko Prodigy, pa ko Dimmu Borgir... De ljudi prosvijetlite me
Možda Industrial Black Metal ?
Pa pomislio sam da nije i to slučajno... Ma ugl šta sad, ko da je bitno, metal ko metal :D= Citat =:
jel mi može netko preporučiti neki dobar black metal album,da nema pretjeranog growlanja i da je,onako,lako za slušanje...
Hvala lijepa...
Evo ti par preporuka za početak :
Rotting Christ - Sanctus DiavolosS(istoimeni album)
Burzum - DunkelheitS(album Filosofem)
Root - Pisen pro SatanaS(album Zjeveni)
Varathron - Unholy FuneralS(album His Majesty at the Swamp)
Summoning - The Passing of the Grey CompanyS(album Minas Morgul)
počet ću sa mayhemom i varathronom...
mafioz0r kad si se dotako summoninga, obavezno poslusat farewell, epic song ^^
YFbBKiSC2MY
anal natrakh ?
prijevod ?
Zapravo je Anaal Nathrakh, što znači zmijski dah, evo ti potpuno objašnjenje:
= Citat =:
˝Supposedly, their name comes from the spell Merlin utters in the movie Excalibur, which starts with "Anaal Nathrakh...". This spell is called the "Charm of Making". Given Michael Everson's transcription, Anaal Nathrakh means 'serpent's breath'.˝
kako owna objasnjenje :D= Citat =:
E Hrčak legendo ne nije normalno :friends: :friends: :friends: :thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao hrčak
počeo slušati mayhem,po LL-ovoj preporuci,i mogu reći da mi se ovo veoma sviđa...
Paragon - Mirror of Fate
Sluša itko? Njemački power metal bend, sličan Grave Diggeru.
Slipknot je govno nad govnima na prema Iron Maiden-u. :twisted:= Citat =:
Izvorno postao Armachus
Nemam niš protiv Slipkonta(ponavljam:ovo je samo "strike-back" post) ali nemre se tak nešt govorit za Iron Maiden,Metallicu ili AC/DC.Da je lijepo rekao meni se taj i taj bend nesviđa nebi ni ja reko za Slipknota da je govno.
Ljudi ajte se spustite na zemlju i shvatite da ne možete uspoređivati bendove koji je najbolji, koji sranje. Svaki put kad to kažete, to je vaše subjektivno mišljenje. Ukusi se razlikuju. Za mene su CoB svetinja al ja to ne naglašavam u glupim postovima tipa "Cob je bolji od Mejdena" i takvim sličnim ispadima. Zato nemojte više pisat "ovi su bolji od onih" i slične gluposti jer to samo vrijedi za vas i i nikog drugog. Nekome drugom to ništa ne znači, nego samo možete pokrenuti svađu i bezveze se prepirat onda
Cek, koji je smisao ove teme neg rasprava o bendovima, koji su dobri, koji su losi i slicno
obraćam se ratniku:
sve je to lepo i fino, ali razmisli malo.. takve rasprave su osnova svake muzičke teme. da niko ne piše meni je taj bend bolji od tog!'' ne bi ni bilo čega da se razgovora.. meni sigurno nije interesantno da čitam, a i učestvujem, u temi u kojoj su svi postovi ''ta grupa je super''. jedino o čemu bi moglo da se priča su preporuke. zaključak je da na forumu treba da se raspravlja, ali na normalan način.
da, ali nemres reci maideni su bolji od behemotha (kad i nisu :P ), vec samo kazes behemoth mi ne pase a maindeni su jebeni...ovak, banalno receno...poanta je da nemres rec da je band sranje ak tebi ne pase ^^
Erm... NE? No ok... Aj sad ti meni reci jedan dobar bend, i jedan loš i reci na temelju čega si to odredio nego ne temelju svog mišljenja? E pa đabe te to bilo kad ja imam potpuno drugačije mišljenje od tebe...= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
mayhem rula,totalno!!!
Ok, ma nek rula al nemoj samo govorit npr Mayhem fucka mamu Mejdenima i šta ja znam... Nemoš to tako, svako ima drugačije ukuse... Može neko reći Mejdeni fuckaju mamu Mayhemu. I ko je sad tu u pravu ko kome fucka mamu? Jednostavno nemoš... :?= Citat =:
Izvorno postao Cthulhu