auuuuu koji burn
Printable View
auuuuu koji burn
Šta kuriš bezveze.
Zavrsen referendum pa mi nekako sve ustajalo
nisam tebe pitao maloki, uletio si
Registrirate se ovdje i dobijete Encleve Steam key gratis:
http://www.dlh.net/
jebavao sam se s tim jucer 15 minuta al sam shvatio da je igra smece i da me ne zanima sto im je sajt smece nefunkcionalno
LOL, igra je smeće jer je ne možeš dobit besplatno.
ne, igra je smece jer je smece, prekini mi izvrcat postove ili trazit neke pcp jebene burnove izdrkavanja, glup si ko kurac
Probao sam sad nakon marjanovičevog linka i bez problema dobio key. 2 minute posla.
A goblinu ne radi.
Očito je gluplji i od kurca.
Sad bi nešta napisao, ali neću jer će se hansi naljutit na mene.
a jesi isus= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
jucer nije radilo, a i ne isplati se trosit 5 minuta vremena na losu xbox igru iz 2003
Daj hansi jebote zašto imaš tako slabe živce i planeš ko idiot ;(
rat
http://store.steampowered.com/app/225260/
Brutal Legend za manje od dva eura
mislim da si ti rekao da je los port admire, jesu popravili sta patchevima?
Ne znam, obrisao sam odmah cim sam zavrsio igru a od tog ima vec par mjeseci
Inace updejtali su skoro svaki dan, vjerojatno je sad situacija bolja nego kad sam ja igrao
Solidan novi Humble Bundle.
Uzeo sam zbog Orcs must die 2, ali možda isprobam i ovaj Natural Selection.
Na marijanovićevu žalost, dobije se i Serious Sam 3
Nice, uzeo za 4$.
Nikako te timske igre igrat na pubovima, ako nemaš bar 5 prijatelja ne vrijedi ni isprobavat.= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Inače je igra super.
Kurac nice, ovo je odlično. :D
Kako me posralo, ja u 7 očekivao encore day :') Well Played! Well Played!
Ma biće još prilika...
Božićna počinje za cca 3 tjedna
E, da te pitam, gdje je na toj kartici security kod CVV, CVC ili kako već?= Citat =:
Izvorno postao Azer
Znam da je na pravoj kreditnoj kartici na poleđini, no ne znam jel ga i ova ima.
Zanimljivo, uspio sam naručiti sa Zavvi-a što sam htio, a kao taj kod sam bezveze upisao 000.
Sad bi htio preostalih desetak kuna potrošiti na neki Indie Bundle, no tamo traži pravi kod.
Sa zadnje strane ti piše AUTHORISED SIGNATURE/POTPIS, ispod toga ima box za potpis (prazan) i desno od toga imaš neki četveroznamenkasti broj. Još malo desno imaš mali box sa 3 broja, to je to.
Ok, hvala.
Nemam karticu kod sebe, već mi je telefonski javljen glavni broj, pa nisam mogo sve provjeravat.
Ja sam inače spržio sve pare sa svoje randomly, sad trebam novu. Jako zgodna stvar, još da može isplatiti sa PayPala novce bilo bi super.
Windwalkeru kaj si kupio?