Bitcham po ljudima koji mi stoje iza jebenih ledja i gledaju kad sam na laptopu il PCu. Jednostavno kad mi to rade popizdim
Printable View
Bitcham po ljudima koji mi stoje iza jebenih ledja i gledaju kad sam na laptopu il PCu. Jednostavno kad mi to rade popizdim
Pa nek ti barem laptop bude prema zidu lol.
Ja sam imao isti problem sa pisijom jer nemam nigdje mjesta u sobi pa bi svatko vidio što radim dok prolazi kućom.
Znas kako mi se da guzvati sad sa druge strane stola :/ i ugl ovo je manjak jebenih manira.Kao kada citas neku knjigu i netko ti dolazi i cita iza ramena bi li se ti maknuo ili bi ih poslao u tri majcine?
E, plus milion.= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
Još je najbolje kad krenu komentirat što to radiš il čitat naglas, mame im.
Itekako.
Potpuno.= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
Bičam po kafiću u zgradi. Jebo mu pas mater ko mu je dopustio da ga napravi i pušta muziku u 12-1 naveče i u 8 ujtru. Popišam ti se na državu i zakon kad radi ko šta hoće, fuj.
Što ne voliš Kitića?
Ako imaju ispravnu dozvolu mogu slobodno pustat muziku u to vrijeme, ali mislim da je moguce dat prituzbu radi ometanja javnog reda i mira ako je zbilja glasna nakon 23h.= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Tako se jedan uspjesni disko zatvorio ovdje zbog neke babe koja dode na tjedan-dva u vikendicu pa joj to smeta. Četiri puta.
Nije mi jasno kakva dozvola to mora biti da im se dozvoli rad, odn. na kakvom argumentu mora biti utemeljena. Isti slučaj imam i ja. Što se mene tiče, čim čujem glazbu na 3. katu - to je preglasno. Apsurdna mi je sama činjenica da je lokal dobio dozvolu za rad unutar objekta koji je naseljen, a radi praktički do jutra. Ne znam što mi to promiče, možda sam staromodan, al' stvarno mi nije jasno kako je to dozvoljeno. Možda bi i prestali da se netko od stanara pobuni, al' to je ionako samo tijekom ljeta.
Moj stari inače drži kafić. Fajrunt je u 12 od pon do čet, oko 1-2 u petak, a do pol 3 - 3 najviše subotom. Imaš dozvolu za javno okupljanje i ta sranja.
Zašto meni nitko nije reko da cvrčak donosi sreću. Danas sam 4 ubio :(
Ako si uspio vidjeti i ubiti 4 cvrčka, onda si ninja. Ili templar.
Gnjezede mi se po kući koja sreća. Sad mi ih je žao mislio sam da su skakavci.
Bitcham po stricu koji je zapalio vrt, što me je probudilo prije 8. FML.
Bičam po osobama koje gledaju kompletne filmove u smanjenom prozoru na kompu, ili pak na iPodu il tako nekom kurcu, wtf ono, kako vam se da buljit u sliku veličine kutije šibica. Kurac ćeš tak vidjet.
wtf sta te boli kurac
koji si ti jebeni idiot
Forum pršti od ljubavi opet.
Ozbiljno, Predo pretjerao si. To nema nikakve veze sa tobom, a ni ne škodi ti. Koji kurac.
Ako mogu filmovi za odrasle, onda može i to. Ne seri.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Zato što mi ide na prozor kad iste te osobe seru kako se nisu mogle "uživjet" i da im zato film saka. [ Ne, ne pričam o animeu hehe.]
Ono jebote, naravno da se nećeš uživjet kad ti ekran zauzima 2% vidnog polja, lik na njemu je veličine 15 piksela i još pritom drkaš po 10 drugih stvari. Mrš u kurac. ;(
Also, tema je rendom bičanje pa što serete.
firstworldproblems.jpg
Pa što tebi smeta šta oni seru(bičaju) po tvojem bičanju(sranju).= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Tema je rendom bičanje.
@BidDongMan
Jer ono, postoji razlika izmeđ bičanja i direkt vrijeđanja.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Šta se vrijeđaš ako ti škodi? Mislim WTF?
Al' glupo je da bitchaš po nečemu što nemam nikakve veze sa tobom, ono 'ko ih jebe, ako te živciraju takve stvari spušiti ćeš čir.
To je predo. Nemojte kad je njemu sve to megamnogo geeky.
Bičam jer moram te i slične spike slušat. >_>= Citat =:
Izvorno postao Korpse
Perfektna primjena.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
bicam po tome sto sam danas gledao dio ice age 2(crtanog) i ispostavilo se da je smijesniji od 80 posto ''humoristicnih'' serija. Tj barem meni