Benat ću te.
Printable View
Benat ću te.
U nekim scenama mi je gluma malo pretjerana, al najviše Alice i njen lik. Forsan i pretjeran do zla boga. Vidi se na što su ciljali al nije baš prošlo, barem meni. Druga stvar, Luther je mogao zatvorit 2-3 puta što sam dosad gledao, al to se nije desilo da bude valjda njihovih nadmudrivanja ili što li već. Sam mračniji ton serije i slučajevi mi izgledaju ok.
Nitko te više ne voli.
:(
Nikada ni nismo.
Ovaj Sleepy Hollow mi je vjerojatno najdraža serija još od Fringea.
I onda u se u ovoj novoj epizodi pojavi John Noble.
Epic!
E da, i princ Eric iz Grimma (još jedne simpatične serije).
da, pratim seriju, nije loša, dopada mi se
Novi Walking Dead rula, kao i većina sezone.
Hershel car.
Ono kad mu je ženska upala u stan i trenutak kad skužiš da je to John Noble. :shock: Epičnost. :D= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Grimm mi je super, iako me lagano nervira ova zavrzlama u 3. sezoni oko pokrivanja one tučnjave. Jebote, meni je trebalo otprilike 2 minute da smislim uvjerljivu priču (kad uzmeš u obzir da su u cijelu priču uključeni jebeni šef policije, dva poznata detektiva, biolog/kemičar i još Rosalee kao neki "znalac", tako da kredibilitet nije problem) za ona dva detektiva i cijeli slučaj bi bio odmah zatvoren bez pretjerane nervoze.
Počela nova sezona Lost Girl.
Mind blown! :shock:
Nije bilo Tamsin, ali zato sve ostalo. :pray:
Kenzi je tolko rulala da bi trebala biti glavni lik. Na Bo sam i zaboravio. :pray:
E da, i George Takei. :D
Pogledao sam prvu epizodu Human Planet od BBC-a. Fascinantni su mi oni likovi na Filipinima koji rone 40 metara u dubinu dobijajući zrak preko plastične cijevi od hrđavog kompresora.
Novi Sleepy Hollow. :pray: :pray: :pray:
Najbolja nova serija ove sezone. Simple as.
Još se čeka Almost Human, ali ne vjerujem da će nadmašit Sleepy Hollow.
Sad sam provjerio na imdbu. Karl Urban. Gledat će se.= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Vidjevši trailer, ta serija me počela jako zanimati, dok sam Sleepy Hollow gotovo zanemario.
Ali, sad kad gledam Sleepy Hollow i vidim koliko je zakon, skeptičan sam prema svemu drugome da će mi se barem približno svidjeti, uključujući i Almost Human.
No, držim fige.
Još tri dana.
Definitivno ce mi goditi odsustvo magije i ostale ekipe, čist za promjenu. U zadnje vrijeme sam samo gledao serije takve tematike, pa malo dobrog starog futurističkog SF-a neće škoditi.
Agents of shield ni ne računam, pošto su mi osobno iznimno razočaravajući.
Jel neko prati novu sezonu Walking Deada, kakva je?
Pogledah prve 2 epizode, bolje su od prošlih sez, izuzev prve, al svejedno govnasto.
Vrhunska.= Citat =:
Izvorno postao thonchek
Sve sezone su odlične, ali ova je zasad sveukupno najbolja.
Pravilo je da se Windwalkeru ne vjeruje jer nema ukusa, pogotovo u serijama. Ponekad pogodi nešto dobro ali Walking Dead je daleko od dobrog. Osim ako voliš sapunice, onda bi ti moglo bit ok.
https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/...99511125_n.jpg
:P
Ali da, gledam seriju. Ok mi je...
Serija je odlična, šta je vama? Zadnja epizoda pogotovo.
Pogledo prvu sezonu House of Cards, kako jebena serija. Ne znam jel' me ijedna serija odma tak privukla da sam u prvih 5minuta bio siguran da ću ju gledat do kraja. Pogledo sve u 2 dana. Jel' gleda tko još?
Počeo gledat Community. Prva epizoda me se nije dojmila pa sam pauziro tjedan dana dok nisam pogledo sve ostalo što imam skinuto. Jučer nastavio i pogledo prvu sezonu, prezabavna je.
Prva sezona je jako dobra, druga je genijalna, treća ja bipolarna tako da su one dobre epizode među najbojim u cijeloj seriji a one loše su užas.
Četvrta počne dost dobro ali u globalu je loša.
Alison Brie (Annie) <3
Zaljubljen sam u nju još od Mad Mena.
Isusati, ovotjedna epizoda Person of InterestSje valjda najbolja dosad i dokaz kolko ova serija može rulati kad hoće.
Kaj, bilo bi OK da to počnem gledat? Jer sam gledao prvih sedam epizoda (što mi je standardni "not yet good, but maybe" test), i nisam bio pretjerano impresioniran formulaičnim i derivativnim pričama.
Serija ima puno filera i ne razvija likove.
Tek nešto iznad CSI-olike serije.
Ali kad je epic, onda je epic.
Pa kak hoćeš.
Legend of Korra najbolje finale ikad.