Nisan gleda sve da si ne spojlam, ali tip nije normalan. Skakutat onako cilo vrime i jos ne gubit niti sekunde vise na krivi doskok mozda ili slucajno proklizavanje...kako mu se stvarno da
Printable View
Nisan gleda sve da si ne spojlam, ali tip nije normalan. Skakutat onako cilo vrime i jos ne gubit niti sekunde vise na krivi doskok mozda ili slucajno proklizavanje...kako mu se stvarno da
Splinter Cell: Chaos Theory i Hitman: Blood Money.
Počeo sam Psychonauts.
Malo me zbunjuju svi ovi silni pick-upovi o kojima me igra informira, valjda će imati smisla sve :)
Ti speed-runovi uništavaju bit same igre i želju njihovog proizvođača da te igra zabavi.
Očigledno je da su speed-runeri no-liferi koji su istu igru prošli prevelik broj puta, i znaju napamet svaki pixel, no to nije bit gaminga.
A cuj, svatko si drugačije definira zabavu. Meni je recimo nezamislivo potrositi 1000 sati na CoD multiplayer. Nekome je pak super proci Mass Effect jedno 25 puta.
Svakakvih nas ima :)
Kakve to veze ima s ičim? Normalno da poanta igre nije da je se pređe u pola minute, no neki skiller će to pokušati. Zanimljivo je vidjeti kad ljudi testiraju granice igre. Makar je tužno koliko su vremena utrošili u to, no opet, tužno je koliko sam ja igrao D2 na bnetu, pa što. :P
bit gejmpleja igre je razumeti njena pravila i okrenuti ih u svoju korist. shodno tome, speed runovi su vrhunac gameplay-oriented igrača/igara, a samim tim i dela gejminga. nego, čovek po običaju bode, kontam da na mozgu ima više prašine od mog podruma
Bolje i prašina nego...
Ma zapravo, imaš pravo.
To je bit gameplaya.
Slično je i sa ženom. Ući i što brže izaći, tim bolje da ona to ni ne primjeti.
Jer nije bit gejmpleja da uzivas u njemu nego da ga sto prije prodes.
Gg, nema sta.
igram minesweeper
naravno, ne misli se na prvi ili drugi prelazak
Space Rangers 2 i Gratuitous Space Battles
driver: you are the wheelman :pray: :pray:
LEGO Pirate s Kariba, ovako zabavnu i simpatičnu igru fakat nisam očekivao. Sviđa mi se kako se legići rasturaju.
prototype :O
privodim kraju AC:B te sam počeo Back to the future ep.3
Nakon duže gaming pauze malo repriziram Bioshock. I dalje je solidan "meh" sa dobrom atmosferom.
Ja sam mislio probati Bioshock, sviđa mi se setting. Jel' ima dobru priču?
definitivno se isplati odigrati i 1 i 2, priča je po meni vrlo originalna i zanimljiva ;)
ponovni prelazak Mass Effecta 2..te nabacim koju misiju u Majesty 2: Monster Kingdom
Onako, premda je glavna stvar zanimljiv setting i pozadinska priča likova, kako negativaca tako i pozitivaca.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Lego Pirates of the Caribbean i Lego Star Wars III: The Clone Wars
= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Ma, Lili je bog i batina :)
Anyway trenutno se igra FF13 koji nikak da mi sjedne kak treba, nemogu im oprostit kaj su iz borbe napravili. AI upravlja sa ostalim likovima u borbi :( Pa SE đe vam je pamet bila.
To je već došlo??= Citat =:
Izvorno postao Aral
Aha. Znaš koja brutala od igre, ne vjerujem.
Zamišljam da igram novi Mortal Combat i L.A. Noire. Čovjek može maštati zar, ne?
Zaigrao sam malo Brothers in Arms, super je igra, ali trenutno pokušavam riješiti problem sa FOV-om - igra valjda nema pravu podršku za widescreen, pa mi na 1366x768 oružje zauzima pola ekrana, jako je ružno...
= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
Ako cemo tako, onda ja mastam:
Mene ubija kak neke igre retardirano izgledaju na 16:9, i moraš se dobrano pomučiti da to središ. O ovakvim stvarima ne razmišljaš kad kupuješ laptop :(
= Citat =:
Izvorno postao Aral
također krenuo igrat i mogu rec da je do sada najbolji LEGO serijal :D
prezabavno :D ona muzika + mačevanje :D stvarno prezabavna igra