-
Re: Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Kondom des Grauens - Killer Condom
http://www.michaeldvd.com/CoverArtUnverified/17663.jpg
Radnja filma se odvija u New Yorku (gdje svi pričaju njemački!!). U jednoj od soba hotela, profesor ucjenjuje studenticu radi sexa. Ucjena uspijeva, međutim kada profesor stavi kondom, on mu odgriza penis, nakon čega kondom bježi u nepoznato. Naravno da se policija upliće u priču, i detektiv Luigi Mackeroni dobija slučaj.Luigi za dlaku izbjegne napad kondoma - u borbi gubi "samo" jedan testis. Nakon toga Luigi svoj slučaj pretvara u osobnu osvetu i zaklinje se na istrebljenje kondoma ubice!
Kondom ubica je film nastao po stripu "Kondom des Grauens" od Ralfa Koeniga,a ono što je posebno interesantno je da je na "liku" kondoma radio nitko drugi već H.R. Giger!!!
Hahaha! To me podsjetilo na bizaran film koji sam ja gledala. Zove se Teeths. Uglavnom, radi se o curi koja odrasta u blizini nuklearne elektrane i rodi se s rijetkom anomalijom, pazite ovo- zubima u rodnici!!
I onda svatko tko bi htio spavati s njom, ako to ne odradi kak treba i ne zadovolji je- ugrize ga i ostane bez one stvari... Jako smiješan film, a na kraju mi je nekako i odvratan.....
:D
-
Kolega Bartuc je gledao.
:)
-
= Citat =:
Izvorno postao Medolina
/cut
gledao...ocjena 4/10
-
= Citat =:
Izvorno postao Cthulhu
Šteta što neće biti Arnolda.
Ali i ovo je samo takva postava. :pray:
Nece bit Arnolda :cry:
A za Seagala i je drago,njega ne volim.
-
= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
Kolega Bartuc je gledao.
:)
Nisam, netko drugi ga je gledao i prepričao, a ja nisam vjerovao dok nisam na imdbu provjerio :D Svega ima u filmskoj industriji, morao bi i to pogledati xD
PS:
Danas sam na teletekstu pročitao da Nolan nema volje za raditi na Batman 3 naslovu. Pogodila ga je smrt od Heatha i kaže da mu je pre bolno raditi na novom nastavku te ga u potpunosti zapostavlja :(
-
Pogledao sam Men In Black 2,nije na razini prvog dijela ali je svejedno dobar-7/10
-
Max Payne
http://www.shockya.com/news/wp-conte...ne_poster4.jpg
Pa mislim ono, film je ziva katastrofa, gledao sam i gledao i gledao i zaspao na pola filma. Ovo nije ni blizu igri, ocekivao sam neki dobar triler/akciju od filma a dobio sam sat vremena dosade nakon cega sam spavao, pa fakat nenormalno. Iako se mojoj curi donekle svidao, valjda je zbog glumca.
3/10
-
Pogledao onaj neki na RTL-u poslijepodne, s brazilskom kuharicom koja ostavlja muža te počne raditi u TV emisiji. Onako... OK je film, za ubit dosadu.
-
= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
/cut
Jest' brate...uzas zivi....sad cekamo da se javi W3DR4N i kaze da je to najbolja ekranizacija video igre.Heck,najbolji film ikad...
-
sad sam bio skido patch za AoC... pa šta da radim idem gledat TV, prvo shrek 2, živo sranje od crtiča, mada ima nekih smješnih trenutaka...
onda sam gledo Hotel Rwanda... to sam gledo još kad je izašlo s bratom, al nisam baš pratio... sad kad sam cjeli film odgledo, ono fenomenalno, take filmove najviše volim(ovdje ne govorim da volim kad se ljudi međusobno pobiju..) več volim taku dramu, napetost, necenzuriranje(mada je to bilo mnogo žešče, gledo dokumentarac..), onaj dio kad ga ovaj pošalje da ide rijekom jer nema barikada, na kraju skuži i zaš... odličan film 10/10 :pray:
-
Evo baš sam pogledao Punishera iz 1989g.,meni i nije tolko loš film.Za ubit vrijeme dođe super.
-
= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
Max Payne
http://www.shockya.com/news/wp-conte...ne_poster4.jpg
Pa mislim ono, film je ziva katastrofa, gledao sam i gledao i gledao i zaspao na pola filma. Ovo nije ni blizu igri, ocekivao sam neki dobar triler/akciju od filma a dobio sam sat vremena dosade nakon cega sam spavao, pa fakat nenormalno. Iako se mojoj curi donekle svidao, valjda je zbog glumca.
3/10
Istina... Očekivala sam puno više, ali je jako neslavno završilo!
Nijedan film koji je rađen po igri, ne valja ništa. Isto kao i Far Cry- nema veze s igrom..... Mark Whalberg je bolje odglumio u The Happening- u. Ne sviđa mi se ovaj film uopće, jako loša animacija... one ptice Valkyrie mi se nikak ne uklapaju... pa ona droga... bzvz...
-
= Citat =:
Izvorno postao Medolina
Nijedan film koji je rađen po igri, ne valja ništa. Isto kao i Far Cry- nema veze s igrom..... Mark Whalberg je bolje odglumio u The Happening- u. Ne sviđa mi se ovaj film uopće, jako loša animacija... one ptice Valkyrie mi se nikak ne uklapaju... pa ona droga... bzvz...
potpis. Ocekivao sam daleko bolju i ozbiljniju atmosferu, a ne ovo neko kvazi-fantasy okruzenje. New York i Max su mogli biti puno bolje prikazani. Velika steta, film je imao ogromni potencijal... :(
-
= Citat =:
Izvorno postao Medolina
Postoji film Far Cry? :o
-
-
Street Fighter - The Legend Of Chun-Li
http://moviesmedia.ign.com/movies/im...49986_640w.jpg
K1cuEy82PeQ
Bezveze! Nešto tipa DragonBall (nedavno sam i to pogledao pa me na njega asociralo) ali s manje "magije" i boljom tučnjavom! Gledati Kristin Kreuk u nekim tučam je bilo... pa... :oops: !Nekako mi se više sviđa onaj stari Street Fighter s Van Damme-om! Tamo su bar pogodili maske i odjeću likovima!
-
Terminator Salvation - :pray: :pray: :pray: :pray:
-
Napokon još netko kome je film dobar
-
Trainspotting-veoma dobar film od Dannya Boylea -8,5/10
http://hopelesslyflawed.files.wordpr...nspotting1.jpg
-
1XrvpEIiC1w
super scena :)
-
Monty Python and the Holy Grail
:pray:
Gaddemit, kako da ovo nisam prije gledao.
-
A Life of Brian....gledao?
-
= Citat =:
Izvorno postao Helena
Terminator Salvation - :pray: :pray: :pray: :pray:
cool, jos jedna dusa odusevljena filmom :) Picim to gledat u kino iduci tjedan sigurno...
-
Da :)
The meaning of life takoder.
-
Reprizirao još jedan film; Angels and Demons.
Onako, film je solidan, ali u biti prati formulu "DOGAĐAJ -> trče na iduću lokaciju uz dramatičnu glazbu -> DOGAĐAJ" i tako jedno više od pola filma samo kako bi zadnjih pola sata ubacili prokleto predvidljivi plot twist koji se da vidjeti već na sredini filma jer se očito trude k'o manijaci da ga sakriju od tebe i baš zbog toga postaje očit. Osim kontroverze koja ga je pratila film se ne ističe nečim posebno... osim dramatične glazbe koja zna postaviti ugođaj i općenit malo dubljeg pogleda na Vatikan.
-
eto vidiš, u filmu je i meni taj twist prokleto očit, a u knjizi uopće nisi vidio da dolazi :)
-
= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
eto vidiš, u filmu je i meni taj twist prokleto očit, a u knjizi uopće nisi vidio da dolazi :)
Možda zato što knjigu srežu na pola kad snimaju film... Ubace samo najvažnije, a ovo sve ostalo je sporedno.. Zato su, kao, skrivali taj twist, samo zato što su preskočili neke dijelove iz knjige... U svim filmovima to rade i zato ja prije pročitam knjigu!
-
Filmovi prema knjigama općenito ispadaju poprilično loše, ali za Da Vincijev Kod i A&D sam čuo kako su poprilično dobri. Inače, jučer reprizirali Punishera, pa sam opet bacio oko.
-
The Unborn
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...orn_poster.jpg
6/10
Prva polovica filma mi je dosta dobra, ali druga me nije odušavila. Zapravo, druga polovica je totalno dosadna.
-
Gledala trailer na youtube- u. Nije mi se svidio, pa ga nisam ni gledala. Inače uvijek pogledam prvo trailer, pa onda odlučim hoću li gledati film ili ne.
Ovako, moj savjet je da pogledate horor The Myst. Ako niste... meni najtragičniji horor film koji sam ikada gledala :thumbs2: :cry: