Split screen. lol two players one pc one monitor. :D
Printable View
Split screen. lol two players one pc one monitor. :D
pa ja i frend redovito odigramo split/second. igra je jako zabavna i zanimljiva iako je dosta lagana.
Lego harry potter years 1-4Sje mislim najnovija lego igra koja je za razliku od solo igre u dvoje puno zabavnija zbog nacina igre i gomile humora.
Nisam siguran za Sonic & Sega allstar racingSjer nemam gamepad pa nisam ni mogao u dvoje igrati ali trebalo biti zabavno
umm vise se nemogu sjetiti.
Ignition.
Jesu te igre sto trazis multiplayer ili samo da se moze igrati udvoje?
reko je ne starije od 5 a ne od 15 :P, makar je mozda i najbolja i najzabavnija split screen voznja ikad= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Koji su gamepadovi Xbox ili neki drugi jer zavis od igre, jer neke oce da prime a druge nece? Zbog cega 2 players 1 monitor a ne 2 players 1 monitor. I zbog cega mora cura biti na jednoj polovini ekrana?
What Boz said. :)
Ako ne, mozete pokusati Cortex Command, al treba malo veci ekran.
Ima i Hammerfight, al se sve kontrolira sa misem.
Heroes serial?
EDIT-Aha gamepadovi,sry mah bad
Joj kad se sitin ovog meda od igre :pray:= Citat =:
Izvorno postao The Boz
zašto ti smeta gužvanje po tipkovnici?= Citat =:
Izvorno postao Doctor Freak
Zato jer je to jebeno gej! Igr'o sam puno igara sa split keyboard i mogu ti rec da nije 3 % osjecaja kad sjedite ti i prijatelj/brat/seka u udobnim foteljama i igrate Crash team racing. ( 'ko izgubi pravi koktele )= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
KRALJEVSKI BRATE!
U split/secondu ne mozes igrati sa dva razlicita gamepada, a kombinacija keyboard i gamepad mi je nezanimljiva.
Što se Boz-ove preporuke tice daleko od toga da igra nije zahtjevna no ne radi na 64-bitnim winsima (sa dos boxom nisam probao).
Jedino mi preostaje kupiti ove legaće.
Pa prestrašno je da nema gotovo nikakve igre za split screen :(
Jbg, prošla su ta vremena. Iako je meni lično Hotseat/Splitscreen/štoveć najdraži oblik multiplayera. Online igram samo s ljudima koje znam, ne razumijem ljude koji igraju sa random debilima na netu.
I ja preferiram igrati igre online sa ljudima koje poznajem. Stovise, sigurno sam jedno 80 % vremena ukupnog online gaminga igro sa prijateljem...al' ima trenutaka kad ti se bas igra online a nema nikog od raje...= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
I sad mi još samo recite da mi više nemate kaj preporuciti i da mi je najpametnije da nabavim neku konzolu :(
Mashed. Sonic & Sega All-Stars Racing.
Naravno razni Lego naslovi.
Neki FPS tamo iz 2005, uglavnom da je stariji...
Armed & Dangerous
Nije FPS, već 3PS, al jebo me pas ako igra ne rula. Najjači humor ikad.
You are Empty! Zakon igra sa poremećnom atmosferom, ili je 2006. ili 2007. nisam siguran, ali ostavlja dojam starije igre zbog vrlo starog i brzog grafičkog enginea.
Uglavnom, a ako te zanima koji stariji FPS za kupnju, pogledaj moju temu u Oš kupit Ciglu, naći će se nešto :D
Pomozite, igro sam prije par godina neku igru, imala je "cartoonish" grafiku itd... uglavnom, ti si neki tajni agent, znam da je među ostalim oružjima kreditna kartica. Sad me zanima ime.
XIII
Je, to je to, thx. :)
Za to ti je extra colin mcrae rally 2= Citat =:
Izvorno postao Doctor Freak
Ja i drug smo to pikali i dan i noc prije, fakat zanimljiva igra!
Ne znam jesu li potrebni xbox kontroleri, ali Gears of War definitivno!
p.s.
sig sig sig
Postoji li, osim ascension to the throne i king's bounty legend, ikakav rpg / rts hibrid gdje ste u početku ograničeni brojem i kvalitetom jedinica kojima možete zapovijedati, pa se lvlanjem povećava brojnost i snaga vaše vojske?
Sacrifice :pray: Mada vjerujem da si to igrao i obožavao :D
PS: Baš i nije RPG, ali ajde...
A joj, kada sam ja sacrifice igrao... xd
A i dan danas je unikat na tržištu, zamisli... :D
Etherlords, iako je on više cardgame gameplay je donekle sličan Kings Bountyu
Tražim neki malo kompliciraniji RTS, da jedinice imaju moral i da se treba taktizirati, a ne samo tank rush.