-
Re: Anime & manga everything related
Omg trpl post al moram komentirat, ovaj TTGL film je nešto prestrašno, doslovno sat vremena najnabrijanije akcije kaj ćete ikad vidjet u životu i to bez sekunde predaha, film traje inače 2h al ovih zadnji sat vremena je ono, epic :o Još ima gro dodatnih scena, za popizdit :pray: Inače, tko nezna, bitke se odvijaju na razini veličine svemira, galaksije su prema njima samo zrna pjeska.
-
= Citat =:
Izvorno postao Aral
Omg trpl post al moram komentirat, ovaj TTGL film je nešto prestrašno, doslovno sat vremena najnabrijanije akcije kaj ćete ikad vidjet u životu i to bez sekunde predaha, film traje inače 2h al ovih zadnji sat vremena je ono, epic :o Još ima gro dodatnih scena, za popizdit :pray: Inače, tko nezna, bitke se odvijaju na razini veličine svemira, galaksije su prema njima samo zrna pjeska.
ja sam još seriju gledao... najače mi je kada galaksiju baci na njega
-
Ma i ja sam je gledao, al pogledao sam i fim još jednom, ima nekih dodatnih scena i tako to :)
-
Omg, kako 7 epizoda Trapeze owna... underboss iz nekog crime sindicate-a ima strah od oštrih predmeta. Žena mu servira skušu... "Damnit woman, I told you that I'm no good with sharp things". :pray:
-
http://www.cavemancircus.com/galleries2 ... /index.php
Evo, 130 komada za predu, ove barem nisu nacrtane... Enjoy :wink:
-
I'll claim a few of them, thank you very much. ^^
-
= Citat =:
Izvorno postao Feanor
http://www.cavemancircus.com/galleries2/2009/12/sexy_cosplay_girls/index.php
Evo, 130 komada za predu, ove barem nisu nacrtane... Enjoy :wink:
Oh rofl, bar nisam danas poslije škole našao isto to i mislio ovdje staviti link. :)
-
Pogledao konačno HALO LegendsSdo kraja. OK je, 3 epizode (od 7) su me se dojmile; dvije Origin i ona Babysitter. Ako ništa drugo (animacija je upitna) glazba je epska do jaja, tim više jer iskorištava poznate pjesme iz HALO igara (obavezno bar jednom preslušajte creditse).
-
Bacite oko na Neo-Tokyo, klik.
A collection of the short science-fiction stories by Rintaro, Yoshiaki Kawajiri, and Katsuhiro Otomo.
Koja klasika, animacija iz 1987. koja izvedbom i posvećenosti detaljima šiša današnje polu-uratke. Fascinantno, intrigantno, zanimljivo.
-
Hm hm, čekirati ću to...
Enivej, kečapam ongoing animeje, pogledao danas epizodu 4 Vampire Bunda i Chu-Bra!!
Vampire Bund je i dalje okej, zanimljiv ali ništa ekstra. Dio s ''fangless'' vampirima me podsjetio na Tvajlajt...
Također, iz ove epizode se lijepo vidi zašto će biti potrebno pogledati i DVD verziju... Počeli su sa cenzurom i tako to. Nedovoljno krvoprolića i loli vampirica, I is not happy. :<
Chu-Bra je i dalje educational drama o donjem rublju... WITH BREAST FONDLING!
Umro sam na robo hentai Nayu, ali hajlajt epizode je definitivno nova likica Kiyono...
http://i620.photobucket.com/albums/t...r/fed0e9d9.jpg
D'aww, little virgins got owned. ;P
-
Pogledao prvu epizodu Katanagari... solidno.
Početak je dobar, dio sa razgovorom u kući s vremenom postane pomalo dosadan (čitaj wanabe shaft-like) no može proći, a kada se pojavi ninja postane pomalo bedasto... kao da gledam Naruto i filler razgovore prije borbi u kojima objašnjavaju koje će taktike i napade koristit... bleh. No dobro... ovo je ipak bio uvod, možda će sljedeća biti kvalitetnija. Sad čekat mjesec dana na novu epizodu.
-
Jebote koja borba u fairy tail. Nisam u svom cijelom životu vidio nešto više epic od ovoga. Gray vs Lyon.
Kako kulno kada ga lyon pola sata tuče, ubija ga ko kantu, a gray se stalno ustaje. I WONT BE DEFEATED! Lyon; SNOW TIGER . Gray; ICE MAKE PRISON!!! Nisam se ni malo nadao da je gray ovako jak. I kako premočno izgleda ona ice make shell poza :pray: :pray: :pray: . Ova priča sa grayom, učiteljicom, Lyon-om, i galuna islandom, da je standalone anime bio bi jedan od najboljih animea. Ovako je, bar meni, najbolji. Postam brdo slika ovaj vikend.
Deliora is back! Kraj epizode, a Gray: Then... ICE MAKE SHELL :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
Neda mi se sada postati slike, ali ovo je nešto pregenijalno :pray: :pray:
I najava za iduću epku
natsu stane ispred graya koji se taman sprema napraviti ice make shell :pray: :pray: :pray: . Kako baddas megaepic kul izgleda :pray:
-
Koliko god je pogrešno da ja ovo govorim, smiri dečko doživljaj. :>
Inače, izašle su nove epke Sora no Woto, Chu-Bra, te Sora no Manimani special 4.
EDIT: Pogledao ovaj Sora no Manimani, meh, ponovno samo pjesmica, i to jedva nešto duža nego li prosječan OP... Ali svejedno lijepo. Ne znam ono, kao dobro odrađen AMV.
-
Neću, jer zapravo ovo nije niti pola od onoga koliko anime zaslužuje.
-
Anime zaslužuje da se ti ponašaš ko idiot???
-
Sora no Manimani epka je ponovo pjesma -.-. Sljedeća bi valjda trebala biti normalan 5 min special.
edit: vidim da je predo već spomenuo... nego, više mi se sviđala od one prve, kao lijepo odrađen AMV.
Inače, vi koji pratite FMA Brotherhood, ako niste pogledajte special epizode koje su lijep dodatak anime-u. Prva je priča o slijepom alkemičaru kojemu u posjet dođu Ed i Al tražeći informacije o human transmutationu (dramska i pomalo šokantna, tipa 4. epizode), a druga komična koju je najbolje pogledat nakon 39. epizode pošto se radnja vrti oko onih naušnica. ^^
-
Ak je to dobar fajt i vrijedan nabrijavanja onda je sve to fakat palo na niske grane :( Ajde da se nabrijavam oko nekih sličnih animea al ovo kaj će za mjesec dva bit zaboravljeno, pih al pomalo čudno. Primjer fajta za nabrijavanje je TTGL npr. xD
-
Inače dečki, kakvi su vaši komentari na nadolazeći Ghost in the Shell live action filmek?
-
Kažu 3d live action film. Plus Spielberg je u igri. A na kraju to je GITS, najomiljeniji mi anime od svih, top1. Gledat ću ga svakako, nadam se čim prije :)
-
Držim fige da ispadne bolje od Matrixa :)
Samo da ne ispadne još jedna loša anime adaptacija, poput nedavno izašlog Dragon Balla :(
-
Važnije je za sada vidjet kak će ispast avatar the last airbender :)
-
Oh da, prvi izlazi ovo ljeto. :3
Ak to zaseru, rejpati ću nekog nyaa~! :3
Enihau, pogledao epizodu 5 Ch-Bra!!
Ne znam ono, rofl mi je kakvu dramu uspiju napraviti, a sve oko donjeg rublja... Still, heartwarming epizoda. Sad mi je žao Nayu. :(
Fanservice na zavidnoj razini... ALI ZAŠTO SU POBOGU UBACILI RAZGOVOR O MJESEČNICI?! :I
... Therefore, ponovno se vraćam na onu tezu da je ovo u biti educational anime.
Yako u pidžami, moe~! <3
Kiyono se opet pojavila samo na kraju, ali izgleda da je sljedeća epizoda njena. DO WANT! <3
http://i620.photobucket.com/albums/t...o/0df1e681.gif
-
danas cu zavrsiti sa gto, dobar anime :D
moze preporuka neceg medieval, poput claymore-a, ako je moguce nek ima magija i tako tog :D
(berserk su mi vec preporucili)
tyty
-
Cujem da je .hack//Sign ok, al ga jos nisam stigao pogledat
-
Probaj Utawarerumono ako tražiš fantasy anime, duduše nema previše fightova pošto je glavni lik više strateg.
Nisam gledao (osim nešto malo kao klinac) no mislim da je Inuyasha ono što tražiš.
-
Došao je na Animetake promo trailer za jedan nadolazeći anime...
= Citat =:
Angel Beats!
http://cdn.myanimelist.net/images/anime/3/17626.jpg
Synopsis: In a world after death, angels fight for their fate and their future. Yuri, the leader of the Shinda Sekai Sensen, rebels against the god who destined her to have an unreasonable life. On the otherhand, Tenshi, the chairperson of the student council for the world after death, battles against the SSS members. SSS members utilize armed weaponry to battle it out against the angels harnessing supernatural powers.
... Hm? Vrijedi čekirati, valjda? Uglavnom, dolazi u četvrtom mjesecu.
Anyhow, odoh gledati novu epizodu Sora no Woto...
-
Prvi dojam... "Wat, Kampfer 2?"
Ne privlači me, no provjerit ću čisto iz razloga jer su iza projekta ljudi koji su poznati po Clanaad-u I Air-u.
-
Mene su neke scene u traileru podsjetile na Haruhi... :)
-
Hehe, neznam baš koliko je to dobra stvar za tebe s obzirom da ne lajkaš Haruhi. :)
-
My thoughts exactly. :)
Enivej, pogledao Sora no Woto. Lijepa slice of life epizoda, sa još ponešto detalja o background priči...
Noel je moe. <3
http://www.imagesforme.com/upload/feb7eff8.jpg
http://www.imagesforme.com/upload/063d0360.jpg
http://www.imagesforme.com/upload/d5343dab.jpg
Lol at fansub? :)
Apsolutno sve scene s onim ogromnim torbama su win, Isuse, duplo su im veće torbe od njih samih. xD
http://i620.photobucket.com/albums/t...o/b25d167f.gif
Mecha tenk je i dalje awsum.
Onaj bradati lik Claus ostavlja dojam reference na Erwina Rommela...
Čeka se sljedeća epizoda!