Bojack Horseman gledajte, jebeno je.
Printable View
Bojack Horseman gledajte, jebeno je.
Wet Hot American Summer: First Day of Camp, naletio na Netflixu, učinio mi se ok cast, reko mogao bi pogledati malo. Onda poslije prve epizode je bilo amo još malo i uskoro nije ostala više ni jedna za pogledati. Toplo preporučam svima, pogotovo onima kojima su bili dragi, ili su još uvijek dragi oni kamperski filmovi, nećete ostati razočarani.
Da da, to ide čim završim BoJacka.
Čovječe, ovo je mogla biti odlična zajebancija, šteta što je samo pilot izašao:
https://www.youtube.com/watch?v=ep65...ature=youtu.be
Gledam Suits, Vikinge i Billions od serija sto se emitiraju... dajte neke prijedloge
Valja li How to get away with murder?
nemrem vjerovat da je TWD dvije epizode za redom valjao, izuzev zadnjoj sceni današnje epizode, Rick je više nekakv jebač, nego frajer lol
btw Jesus !
Svima je ova epizoda valjala, osim meni.
A inače mi TWD valja, nisam jedan od hipstera koji ga pljuju, kao flander.
Meni ta serija kompletno valja, ali ja sam valjda fan post apokaliptičnih filmova.
Meni se to neda gledat jer čitam strip. Možda počnem sad kad ubace Negana jer Negan > sve.
Negan mi je bio kul lik, al su ga počeli rastezati na sto brojeva i onda mi je i strip lagano dokurčio.
ma Negan je bezveze, imao je jedino dobar ulet sa Glenom i to je to, Guverner je miljama bolesniji i zabavaniji bio
Guverner je samo izopačen, Negan je jebeno kvalitetan lik. Prije raspada je vjerojatno bio neki lokalni političar ili mafijaš. Znači bio je političar.
Znam kako ti je :(
Baš to, guverner mi je bio jeben lik, al Negan je pun kurac kvalitetniji. No jel se uopće išta konkretnog dogodilo zadnjih brojeva? Nemam pojma dokle sam došao, al se sjećam da sam prestao čitat jer mi je postalo lagano dosadno čekat 4 filler broja nekog nebitnog nadrkavanja oko Negana da jedan bude jeben i tako u krug.
Guverner u seriji je žalosna sprdnja kao i sama serija tako da nebih očekivao ništa ni od Negana tu.
Jeben je glumac za Negana.
I izdogađalo se pun kurac toga, a nakon all out wara je bio lagani build-up do jebenih stvari.
Zadnji broj je završio sa brutalnim cliff-hangerom.
Koji? Onaj discount Javier Bardem? lol
Jebi se. Sad moram otić pretraživat gdje sam stao i nastavit dalje. :(
Najbolja serija ikad!
https://www.youtube.com/watch?v=2Cn3DVV0LHY
3 epizode za redom TWD je bio dobar, gledljiv, gee neznam zake, možda su poečli pratit stip
progutao House of Cards 4. sezonu...sve super kao inaće, jedino Doug je malo dosadan i naporan
Freddya za predsjednika :D Pardon, za motherfucking predsjednika ^^
Ne kuzim koja je fora s ovim Neganom u twd?
Jel to neki lik ili vise njih?
Jedan lik s jednom bejzbol palicom
Još jedan trailer!
E ako ovo nije jedan od najboljih i najepskijih trailera koje sam vidio, ne znam što je.
http://www.youtube.com/watch?v=IMC7H23-sMs
Negan je jedan prejeben lik. Uspoređuju ga sa guvernerom jer je negativac koji vodi suparničko naselje. I to je to od sličnosti. Guverner je bezveze i uglavnom se s njim ide na shock value, Negan je jeben lik.
Pratim seriju ali nisam pratio ekipu, su promijenili režisera ili koji vrag ali drugi dio sezone je izvrstan, barem duplo bolji nego prva polovica.
mislim da su prije shvatili da jedino serija može bit dobra ako se drže stripa, ne 100% ali bar 50%
al nakon 6. sezona teško da se mogu isčupat iz govana u kakavu su se uvalili...brijem da namjoš 5 sezona ne gine...
A ni držanje stripa ko pijan plota nema smisla, ipak moraš nekako iznenaditi i ljude koji su ga čitali.
Ponekad mi dođe da počnem gledat, al onda skužim da mi se neda bingeat 6 sezona, pogotovo s obzirom na kritike tijekom 2. i 3. sezone.
pa velim, da su se držali bar malo stripa nakon prve sezone, serija bi bila super, iako su zadržali likove priča je prošla u sasvim drugom smjeru
gledal ko Horace and Pete?
Ne znam, malo su opet sjebali seriju jer su sad pobili valjda 20 i više ljudi od Negana, a u stripu su ubili možda 3 4.
I zašto su time sjebali seriju, koja je ionako već daleko od stripa?
Svi znamo da će slijedeće važne smrti kad dođe Negan vrlo vjerojatno biti drukčije nego u stripu.
Vinyl rula boga isusa i papka muhameda.
krenuo sa DareDevilom
zer gud
da nisam kokoš, odgeldo bi cijelu sezonu sad, al me slomi oko 12 :D
spojler
Sjebali su zato kaj je u stripu imao motivaciju da ih zadrži da rade za njega, jer nisu ispali tako OP. Ovako jebote su ubili 25 30 njegovih ljudi bez da su izgubili jednog. Frajer bi ih trebao sve pobiti jer su prevelika prijetnja. Ovako će ubit jednog glavnog lika i ispast će bezveze.
kosa crta spojler
Pogledao prve četiri. Presavršeno! Akcija u trećoj, Frankov monolog u četvrtoj, ma vrh!
Došao do desete epizode. Punisher je ispunio očekivanja.
Electru su downplayali, ali dobra glumica.