Ma brutalnih citata ima film :D
Printable View
Ma brutalnih citata ima film :D
Bruno - loše, jako loše...
Više sam se smijal Urkelu. Tu i tam pokoja scena koja bi me malo "cimnula", ali film je prava katastrofa.
Upravo gledam District 9. Dokumentarac... Film je inače jako tužan i istinit, jer baš pokazuje pravu ljudsku narav...
9/10.
Upravo sam pogledao taj famozni V for Vendetta.
Još jedan film s glavnim likom koji je mačo muškarac, koji je ubio dosta nevinih ljudi i zbog kojeg je bar 50 puta više poginulo.
A heroj ispada.
Al dobro, osim toga film mi je užasno dosadan i naporan.Ne planiram ga nikad više gledati i pokušat ću ga zaboraviti.
Umri!
ti si budala sto se tice filmova,odi gledat animeje ili neki k.= Citat =:
Izvorno postao mirko l
:(= Citat =:
Izvorno postao mirko l
Dobra ti je fora.= Citat =:
Izvorno postao mirko l
vidi se da ga je gledao kako bi se reko,"preko prozora",ocito ne shvaća niti jedan dio filma zato sto je preglup valjda nego samo vidi mačo muškarca(valjda ga podsjeća na švarcija) koji ubija tamo neke likove i onda su tamo neke ruže i neke zgrade se dižu u zrak.= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Ne, ne! On je gay i svaki muškarac u nekakvom odjelu ga napaljuje! Normalno, neće to prizna pa krtizira da se obrani!= Citat =:
Izvorno postao Constantine
In the Name of the King : A Dungeon Siege Tale
http://2.bp.blogspot.com/_Dxm0jgmAUw...e+of+king1.jpg
Uwe Boll, pobogu. Živi očaj. :(
Hehe,bilo je to na Novoj TV jednom.
U, morat ću ga ponovno pogledat uskoro, nisam već dugo :)= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
ja sam sad zabrijao za pročitat tu knjigu ;D
Pogledao sam film i pročitao knjigu samo zbog Iced Eartha :)
i jel valja knjiga :D ? ( odgovori u temi šta trenutačno čitate )
također sam i ja pogledao film samo zbog onog citata s početka burtn offeringsa :D
= Citat =:
Izvorno postao Mafioz0r
Lol, film nemre biti dobar čim Jason Statham glumi u doba vitezova :rotfl:
http://www.collectedcurios.com/SA_0571_small.jpg
jucerasnji strip... :)
A ovo sa Jasonom si mi uzeo rijeci iz usta...
Pogledo sam The Forbidden Kingdom i pozalio. U glavnim ulogama glume Jackie Chan, Jet Li i Michael Angarano... film bi mozda i bio dobar da ne glumi ovaj zadnji glumac. Isto smece, za klince vrtickog uzrasta, ko i Dragonball Evolution...
Jel ima netko preporuke za neki film poput Trainspottinga? (znaci neki engleski)
Wages of Fear
8.7/10
:pray:
btw.
The Forbidden Kingdom (7/10 by me. da film je za djecu, ali ja sa isto dijete...valjda) je puno bolji od dragonball evolution
The Girl Who Leapt Through Time
http://animagebeta.files.wordpress.c...2005637931.jpg
Upravo pogledao... oduševljen sam. Voice acting je ovdje stvarno predivno odrađen te sam imao dojam da su likovi stvarno živi. Grafički je lijep, animacije fluidne, a glazbena podloga pogođena. Priča... isprva mi se činilo da će srednjoškolka koja može putovat vremenom bit teški klišej, no prevario sam se. Malo Sci-Fi priče o time travelingu pomiješano sa dozom drame i romanse uz koji komični trenutak... i sve to lijepo složeno u fini gulaš, ma milina.
10/10
ps. - da, naravno da ima rupa kao i u svakoj time travel priči, no to nije jedan od razloga za gledanje ovog uradka. Tko želi neku kompleksnu time travel priču (ako uopće ima takvih filmova, a da nemaju pregršt rupa), ovdje ju neće naći.
Može, gledam.
Jucer mi je bio dan za odgledat nekakvi filmic, u kojem se ne mora niš' razmisljat, pa evo mog izbora:
NOTHING
Ukratko, ova komedija prati dva luzera u njihovom najgorem danu, a k tome su se jos nasli u zbilja neobicnoj situaciji...u ništavilu...
Redatelj filma najpoznatiji je po "Kocki", kao i glavni glumac, kojeg se sjecamo po ulozi sociopata u doticnom filmu...
Ako ste imali sjeban dan, pogledajte ovaj film, i uvidjet ce da moze bit i puno gore! :)
Ocjena:
9/10
Hvala, ne moraš toliko vrijeđati.= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Nije samo to, nego je cijeli film bio dosadan.
Usput, animeje? Nisam lud :D
Frky je u pravu :D
nije to do filma nego opcenito.
Daj se pomirite da svatko ima drugačije ukuse. Ako je tebi film jeben ne znači da će i drugome bit ali jebiga, ti si faca pa odma ideš nekog nazvat budalom. Btw, For Vendetta je savršen film.
Ong Bak 1 i 2 --> Odlične akcijske scene, ok priče. Napokon glavni junak nije nabildan, nego normalne građe. 9/10
Disaster i Date Movie --> Solidna zabava, brutalne fore. 8/10
1) Čovjeku se ne sviđa film, ono razapnimo ga :(
2) Što pak sad animeima fali :(
3) 3 je tu tek toliko radi reda =P
Ah, da. Ice Age 2 pogledao jučer. Dobar, iako malo lošiji od jedinice 8/10
Animeji su loši jer svi znaju da su japanci debilni bolesnici. Također su šablonski neoriginalni i imaju loš humor. Ja sve ovo znam jer gledam serije sa dubokim moralnim poukama i filmove gdje 20 ljudi pogine u jednoj minuti.
I DAJ ONO LOL, RADI SE O CRTIĆIMA :rotfl: :pray:
problem je sto njega ne zadovoljava niti jedan film niti se on trudi da uziva u necemu,npr. gleda neko remek djelo i onda u tom remek djelu postoji scena gdje neko nekog ubije puškom te taj lik odleti 2 metra,on samo to primjeti u filmu i ne obazire se na ostao.@Raz,gledo sam samo jedan anime,barem mislis da je to anime,zvao se tekkonkinkret ili nesto slicno,uglavnom odusevio me film ali me ostali animeji ne zanimaju,ponajvise zbog toga sto ne volim oči i face likova,nerviraju me totalno.
Truditi se da uživaš u filmu? E za to još nisam čuo ali ajde.
Po meni jedini anime koji se isplati pogledati u obliku filma je "Grave of the fireflies" (naravno ako ima još koji približno dobar slobodno slušam preporuke).
ne mislim u tom smislu nego da ne pocne gledat neki film sa vec gotovim stavom o njemu i da jednostavno zanemari neke scene koje njega smetaju.
Rezervirao sam Gangstere za sljedeću srijedu. Već dugo nisam bio u kinu, jedno 2 tjedna :(
Sada baš više nema ništa u kinima za pogledati. Čitav 9. mjesec nema ništa, tek u 10. ima Surrogates i onda do 11. mjeseca ništa, a tada 2012 što opet možda neće biti ništa posebno. Nakon toga tek u 12. mjesecu Avatar... Nešto je zapelo u filmskoj industriji, do prije mjesec dana si svaki tjedan imao nešto dobro za pogledati, a sada ništa.
I da, SazZu mi je preporučio Oldboy, to bum pogledao sljedeći tjedan... Jel valja film?
ako niš drugo, imaš tarantina. i, da, pogledaj oldboya, mada ti je korejski
Ma probati ću gledati te korejske/japanske/kineske/mandarinske filmove. Ne leži mi jezik pošto ih nikada ne gledam, ali brijem da bi se naviknuo na to nakon 2-3 filma. Vremenom otupiš pa si zabriješ da kužiš kaj pričaju :D
The Last Samurai
http://www.swotti.com/tmp/swotti/cac...20Samurai2.jpg
Odličan film napravljen po istinitom povijesnom događaju. Malo je klišejno što je u tako kratkom roku Algren naučio put samuraja ali ajde, taj je dio također bio dobro odrađen. Pošto sad znam neke japanske riječi odma sam ga i malo drugačije doživio... :)
9.5/10
Alien (klasik)= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Aliens (najbolji)
Alien 3 (2. najbolji)
Alien Resurrection (najgori od svih 4 ali kao film je super)
Predator (super)
Predator 2 (super)
AvP (solidan, ali premalo akcije)
AvP-R (romantična drama, ahahahha)
film je odličan= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
:thumbs2:
Hvala na potvrdi :D I hvala još jednom na Alien serijalu, već su mi dečki odgovorili ali nema veze :friends:
AvPe sam gledao i nisu mi bog zna što, pogotovo dvojka koja je drito smeće od filma. Dok su mi oba predatora bila super, pogotovo prvi, jedan od dražih filmova iz djetinjstva.
Masters of Horror - H. P. Lovecraft's Dreams in the Witch House
5/10
Epizoda mi je bila podosta dosadna, ali bilo je OK za pogledati. Stoga, 5.
Masters of Horror - Fair-Haired Child
9/10
Ova je bila legendarna. Kraj je odličan.
Zanimljivo da se većini ta episoda ne sviđa, a zapravo je dosta vjerna Lovecraftovom stilu... mindfuck, strava i groteskni kraj u kojem nema pobjednika.= Citat =:
Izvorno postao ###DK###