Ko nije igrao tricu, nije muško.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Printable View
Ko nije igrao tricu, nije muško.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Pa neee to reći, sad sam se predomislila i nabavljam tricu. :(
Petica stvara veću ovisnost!
Tricu će ti bit problem igrat pošto je dosta stara, vrijeme ju je dosta pregazilo. To ćeš se zbilja morat natjerat da se ufuraš :)
Peticu definitivno probaj, zadovoljava sve moderne standarde, a opet je zadržala kompleksnost.
A gle, ak nemaš konf za peticu, igraj četvorku.
Imam konfu za peticu, al' me sad zaintrigirala trica :) Ma sve ću barem probati, ak' ne ide, ne ide
Ma odigraj ti i jedinicu za svaki slučaj xD
Kolonizacija iz 94' je booooog!
Civ3 ima onu zanimljivu City view opciju.
Uh, meni to spooooro, pa nemam pojma šta radim, ovaj gradi nešto sto godina, ako ubrzam svi će umrijet...wtf :( jel' sam propustila neki tutorial? hahaha
Ček, jel to prvi Civ koji igraš?
:oops:
Mogu slobodno reći i prva takva strategija :/
Google it :)
BTW, četvorka je puno preglednija i lakše je naučit igrat.
4. i 5. imaju tutoriale.
Snašla sam se bez, al' nije toliko teško koliko je sporo i dosadno :) Ajd, valjda kad se proširim i tako to bude bolje. Il' sam ja previše navikla na druge žanrove.
Zašto pobogu igraš prvi nastavak takve igre, to je kao da ideš prvu fifu igrati.
Baš, svaka sljedeća eliminira onu prethodnu.
Prvi nastavak? Ne kužim.
Zato jer je netko rekao da nisam muško ako nisam to odigrala :P Ma nemam pojma, ono postavljam sebi izazove i tako dalje. Ionako se već vidim igrajući neki shooter čim mi popuste živci.
zanima me ime jedne igre, dost je stara, TPS, horror, prva misija je na brodu ( mislim da se veci dio igre dogadja na brodu, a kasnije na nekoj naftnoj platformi, ako se dobro sjecam ) i mislim da su protivnici zombiji ili mutanti
Cold Fear
hvala :D= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Kako se zove ona jedna igra, mislim da je za ps2, gdje ste vi nekakav bijeli lik sastavljen od poligona, i pucate po neprijateljima koji nairu na vas? Znam da je zvuk pucanja ujedno i nekakav ritam, pa kako lik i monsteri pucaju, tako stvaraju glazbu. Isto tako, što lik prima više šštete, postaje jednostavniji tj sastavljen od manje poligona... Any ideas?
REZ ?
to je to!
Hvala.
Zna netko za 2D online šuter koji ima dosta igrača? Samo nemojte preporučit Soldat ili Counter Strike 2D.
trebao ib neki SP FPS, stariji, po mogucnosti fast paced.
Zatim neki Tower defense (sa mogucnosti mazeanja), al bas igru, ne mapu za wc3 il neku drugu igru.
i neki shoot em up, bullet hell (nesto ala JamesTown)-ides po mapi, 2D, pucas po svemu sta se mice i skupljas bodove kaj im ispadaju i razlicite power upove.
Jets 'n' guns mi je fora shoot em up.
Od tower defense, Orcs must die sam zadnje igrao. Fora je.
Shoot 'em up - Serious Sam Double D :D
= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
orcs must die nije td. hns iz 3 lica u kojem ti je cilj obraniti portal od orkova.
also presao, vgg je igra.
@dania. igrah sve SSove. treba neki shooter di ima milijarda nepriajtelja. mnogo muncije i velika tezina
Za shoot'em up probaj bilo koji touhou (noviji su bolji jer su kompatibilniji sa pc-em), to bi trebalo zadovoljiti tvoju potrebu za milijardu neprijatelja i deset milijardi projektila na ekranu odjednom.
Kaj se td-a tiče, osim sancuma mi ne pada na pamet niti jedan zaseban gdje možeš maze-at. Doduše ovih dana izlazi famozni oil rush, pa možda to posluži.
fast paced fps? pretpostavljam da si igrao painkiller... Probaj dreamkiller ako nisi, ili recimo halo prvi.
tražim fps, godište 2005-danas, da ima dobru single-player kampanju, bez horor elemenata jer mi je to bezveze
Crysis, Crysis Warhead, Crysis 2
ima li ko kojin slucajen key za SMITE betu?
Quake 4
Kako se zove ona nekakva igra, bila je i u playomaniji u prilogu o besplatnim igrama, gdje ste u nekakvom doju (mislimdda ima dojo u imenu) i borite se šakama protiv sve jačih protivnika?
zanima me ime igre, za ps1 ili 2, nisam siguran, rpg, pogled od gore, vise kockasti, u 2 se moglo igrati, mislim da je blade jedna rijec, nije mount & blade...
Tražim hrpu dobrih strategija prije nego što ova ACTA mutava stupi na snagu :D
Trebo bi ih 10-15, što MP što SP, dakle najbolje od najboljeg. Commandose ne stavljajte na listu, igram ih trenutno :D
Warhahmmer 40k dow 1 i 2
heroes of might and magic 3,5
Rome, medieval, empire i shogun 2: total war.
Stronghold
Age of empires 1+2
Warcraft 3
Supreme commander 1+2
Red alert 1+2
C&C generals
Starcraft 1+2
Civilization 3.4.5
Sacrifice
Kakav je Double Agent naspram prva 3 splintera, koji su mi bili skoro savrseni? Vidim da su ocjene po netu super, ali san cita podjeljena misljenja po forumu kako se sican.
Nije toliko dobar kao prva tri, ali se isplati odigrati. Ima par dobrih trenutaka, priča je ok, lokacije su zanimljive. Sve u svemu, dobar pokušaj ali ipak za koplje slabiji nago ostatak serijala.
Pa sa strane priče koja je lošost kroz prva tri nastavka, Double Agent je puno kvalitetnije iskustvo. No, po gameplayu, Chaos Theory je vrh vrhova.