faila patch,ne mogu mi tf-a nerfat :(
Printable View
faila patch,ne mogu mi tf-a nerfat :(
Po prvi put ne kužim nerfove.
Corki je trebao nerf. Ali još uvijek nerazumijem što čekaju sa gangplankom ? i da, hvala bogu da udyra nisu dirali :thumbs2:
Bili ovo trebalo biti ovako? Kada se prijavljujem na EUN ide sve bez problema, ali ako se želim prijavit na NA onda mi kaže da je password kriv.
Trebaš posebni account za druge servere.
Aha, a koliko vas igra na EUN? Volio bi vidjet vas u igri pa da me nešto naučite, ja sam tek lvl 6.
Ja sam se taman prebacio sa US na EUN pa bih te mogao naučiti nekim osnovama:P
Nick mi je Markec, add me!
Gangplank, Annie, Yorick i Udyr dobivaju nerf.= Citat =:
Izvorno postao Looky
Mda a bas sam rank 11....budem za dan,dva,tri....šest.= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Kupujem ako mi se Leona ne svidi u free weeku.
Jučer sam probao i AP Twisteda, zvijer je. Jedino što stvarno treba znat igrat s njim, pogotovo pravilna upotreba W skilla.
Kad ce neki remake Sivir :(
Jesam li to samo ja ili poslije ovog server splita na Nordic-East postoji blagi porast žestokih debila. Nekako sam zadnjih par igri došao jako blizu zabijanju šaku u monitor, a taj osjećaj mi se nije javljao sigurno već par godina. Zapravo, općenito sam u RLu zadnjih par mjeseci prolazio kroz sve i svašta bez apsolutno ikakvog živciranja, i to probleme puno veće od obične igre, tipa prekovremeni rad nedjeljom, gubitak solidne svote novaca, i slične stvari koje bi neke ljude dovelo pred slom živaca, ali ja sam ih nekako uspio prihvatiti kao neizbježnost na koje se ne isplati trošiti razmišljanja i živce. Ali jebemu sve, onda dodem doma, imam vremena za jednu casual LoL partiju, i onda dobim čovjeka koji ima 900 winova, znači odigrao je otprilike 2000 partija = 2000 sati života provedenih uz igru. I takav čovjek onda na Ashe rusha Phantom Dancer, Starks Fervor, AS bootse, bez ijednog jebenog DMG itema, i tvrdi mi da se fokusira na attack speed i crit. chance i da je to pravilan način buildanja. Naravno, u teamfightu ga jednostavno ignoriraju zato jer je mizerno beskoristan. I da, u bot laneu rula Olaf (igrač isto ima preko 800 winova) sa 0/10/3. Jebo mene pas da bi prije skužio um bombaškog samoubojice nego um ovakvih anti-ljudi.
O DA "kurwa" russians.. poljaci.. uzivaj ;)
E, non stop ta kurwa... Al inace, meni je bolje - ljudi su manje sposobni, al su bar uljudni. Bar je tak kod mene. I teba igrati premade - drugo se ne isplati.
Uzmite lol anger management sate :)
Nova Kayle je neuništiva sa Maladyijem :)
trynda je zvijer, skillovi se ne placaju hp-om, besplatni su, prvi skill (blooddust) koristi rage, koji se puni isto ka i dosad(kill ili critical hit), samo sto je rage max 100 a puni se po 5 ili 10....
EDIT: sto je najtragicnije ovo san vidio jucer xD
trynde je oslabljen, al je okey. svidja mi se :) ili ga znas ili neznas igrati, taj crit damage je ionako bio op
Baš mi interasantno zvuči nova Kayle, jako mi se sviđa mogućnost kombinacije passive-a, Malady-a, Q-a (koji sad ima 1.0 AP ratio) i onda na kraju E. Nikad je nisam igrao, ali mi se čini da je zapravo solidno buffana, usprkos nerf ragerima po forumima.= Citat =:
Izvorno postao Markecgrad
Dobra je nova Kayle :) zadovoljan
Još uvijek nemogu doć k sebi kakvih teških debilčina ima u rankedu.
nothing new.. pricaj nesto pozitivno :) trynde mi sada ima fluidnije animacije, pogotovo koristenje e skilla
Pa evo, sviđa mi se rework na Kayle i jedva čekam da nam giftaju taj skin. Što se tiče trya, nikad ga nisam igrao tako da mi ta promijena ništa ne znači. Jedino mi se nesviđa to što svoj ultimate može iskoristit makar bio silencan,stunnan,suspressan, ili pod bilo kojom vrstom CC-a. To me užasno nervira.
da predobar skin= Citat =:
Izvorno postao Stryder
a vidi "Lee seen mode" za gledanje :D hahaha
jel iko dosad vidio dobrog monkey kinga? od svih partija 2 su bila oke, nist posebno a svi ostali su feedali
Zato što vjerojatno nije OP kao što su ljudi mislili kada su vidjeli nafeedanog Phreaka u spotlightu :)
Edit: Kako je HoNov Monkey King ispao jebeno :pray:
Što ne valja s optimizacijom ove igre? :(