Jebeš player s kojim ne smiješ radit biološka oružja.= Citat =:
Izvorno postao loo
Printable View
Jebeš player s kojim ne smiješ radit biološka oružja.= Citat =:
Izvorno postao loo
Otkrio sam Grooveshark i Winamp ću sad paliti samo kad baš želim nešto konkretno slušati s harda. Ovo mi je čisti rulež od streamanja <3
Samo pandora.
Samo u jaja, samo u jaja.
Ovaj grooveshark mi se čini super. Jel ima neka kvaka, ili se može besplatno slušat bilo što do kad god želiš?
Ja si samo bubnem žanr i chill. Svakih X minuta (visoki dvoznamenkasti broj, mislim) ti se pauzira glazba i iskoči prozor da site provjeri jesi li idle ili za kompom ako ništa ne klikaš po stranici. Nisam si slagao playliste ni ništa, ovo mi je bolje od radio postaje.
Pandora mi je draza, na groovesharku mi se dogodilo xy puta (dvoznamenkasti broj) da mi pusti 3-4 puta za redom istu pjesmu.
Jel' nije da nema pandore unas ili tak neš?
Ima ako si stavis mediahint addon.
Tnx. :D
:pray: Kak nisam nikad čuo za ovo. Jebeno. Fala.= Citat =:
Izvorno postao Carp
NDH IDE U BRAZIL
ROFL
jel ovo šala
Ne, to je kurir. Zapravo, tko zna.
Shttp://cmd.fmSmi je veća fora :D= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Grooveshark je više ko spotify/deezer nego ko pandora, jer se mogu birati pojedinačne pjesme
Jedini problem Grooveshark-a je užasna kvaliteta zvuka, nekad mi se čini da su neke stvari u 64 kbpsa.
white males have never contributed anything positive to the world
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))
Nacrtani dinosaur/krokodil Hrvatska kako jede Bosnu. UVIJEK, UVIJEK sam svima govorio da liči na to. A ne banana ili neka ptica u letu. Pffft.
Bič pliz= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
https://archive.thedarkcave.org/fool...703922594s.jpg
WTF je s Njemačkom na jugu?
:pray:= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Satirički sajt je satirički.= Citat =:
Izvorno postao System
Ali lik nije. On je fo' real. Mada ne govori o biolškim odrednicama nego o rasi kao socijalnom konstruktu. Retardiran je i previše ekstreman u svakom slučaju. Smješno mi je kako su se antisemitisti i conspiracy teoretičari odmah uhvatili članka kao DOKAZA.
Već me malo živciraju ta prikazivanja američkog neznanja geografije Europe kada prosječni Hrvat isto tako nezna pokazati više od 2 države SADa.
Lako za države SAD-a, brijem da ne zna ni dosta europskih država.