hvala, monkey island ce biti malo teze nabaviti, al nema veze. A true crime, iz koje je godine i treba li directx 9 za njega?
Printable View
hvala, monkey island ce biti malo teze nabaviti, al nema veze. A true crime, iz koje je godine i treba li directx 9 za njega?
dosta je star,ali ja mislim da ipak treba
fuuuuck. Nista onda, nema true crimea za mene :(
a sad...
ne mogu ga instalirat, ne prolazi mi windows logo testing.
http://imgur.com/EFudk.png= Citat =:
Izvorno postao Falus
Evo screen pa jel moze sad preporuka :).
Hoću neki RPG u kojem se vidno osjeti napredovanje lika, znači bez usranog level scalinga, nešto ko recimo Baldurs Gate, kad ti koboldi na početku zadaju ogromne muke, a kasnije se vratiš na isto područje i spržiš njih 10 s jednim fireballom. Ali naravno da igra opet ostane izazovna s novim i jačim protivnicima.
Nisam skroz siguran, ali mislim da Witcher nema level scaling. Koliko čujem, jedna od boljih rpg igara.
Jel ima neka igra na foru psiho-shuter iz prvog lica, nesto slicno kao call of cthulhu. Nisam dugo odigro nesto ono bas dobro sa dobrom pricom, ove novije nekako sve idu na pucaj i bjezi. Ako ima neka da mi preporucite. :thumbs2:
= Citat =:
Izvorno postao Falus
League of Legends ti je na foru Dote, samo zabavniji, od rpg-ova možete uvijek probati Diablo koji je više klasik, Dungeon Siege 2 koji je odličan i ako možeš pokrenuti onda svakako probaj i Titan Quest koji je isto zakon
Hvala, samo nikad nisam igrao rpg. Vise sam pitao za nesto iz prvog lica, ono vide se ruke ili oruzje a da je na tu foru DCotE (CoC), al nema veze sacu da probam ovu amnesiu, ona mi se cini slicna ovome sto trazim, jest da nema puca al nema veze, vazna je prica :)
Probaj i Penumbru, ima par nastavaka, od istog je tima, dosta dobar hororac
Sta imaaa a eo brato trazim neki rpg more i pucacina more i freeroam samo da je svjeza ocu da vidim sta se pravi ovih dana
Probaj i Condemned: Criminal Origins= Citat =:
Izvorno postao anatom
Jericho definitivno= Citat =:
Izvorno postao anatom
prejaka igra
Osobni favorit (uz Cthulhua): Clive Barker's Undying.
Malo starija ali svejedno fenomenalna.
Dobra, tu sam odigro, jericho takodje= Citat =:
Izvorno postao Raz
eh ove se nisam mogo sjetit, davno sam pocinjo i nisam zavrsio, hvala sto si me podsjetio, igra je vrh :bravo:= Citat =:
Izvorno postao Teon
gothic. u witcheru toga nema jerbo to nije open world rpg= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
grim fandango nije p&c, a 'adventures of monkey island'? al si ga sročio. ja preporučujem day of the tentacle, ne traži directx, samo scummvm= Citat =:
Izvorno postao bigbongman
[quote=baldrick_]gothic.[/quote:2rz9jdma]= Citat =:
Izvorno postao "Duke of Earl":2rz9jdma
Eo baš igram prvi dio već par dana, zasad odlična igra, jedino se još uvijek nisam potpuno priviknuo na grafiku i kontrole, a i ne snalazim se baš po svijetu, valjda ću negdje moć ubost neku mapu.
hej, pusti ga, Grim Fandango je svejedno avantura od lucasartsa[sup:3k3ybp88]R[/sup:3k3ybp88]Si time je sluzbeno awesome[sup:3k3ybp88]TM[/sup:3k3ybp88].= Citat =:
Izvorno postao baldrick_
A te iste starije avanture ne mogu pokrenut jer mi se uvijek javlja error 'NTVDM.exe' has failed ili tako nesto. Onaj send error report, znate.
Pa ne mogu instalirat ni Full Throttle ni nista tako starije :(
Svejedno, instaliram u skoli i tam budem igro :/
trazim neku igru s botovima ili da se moze igrat vise igraca na malo slabijem laptopu
Unreal tournament, bilo koji.= Citat =:
Izvorno postao Alepić
imam 1 i igramo cs,al mi bih htjeli nesto vise posto smo u domu pa da se zabavimo
QUAKE 3 ARENA ili QUAKE 4.= Citat =:
Izvorno postao Alepić
COD 2.
TEAM FORTRESS 2.
Eto, toeto :)
lucasarts je neko vreme radio avanture u "engineu" koji se zove scummvm. to se promenilo od full throttlea. dakle, rešenje tvog problema je da skineš emulator za scummvm. on se isto zove - scummvm. u njemu ćeš moći da pokreneš bilo koju avanturu lucasartsa stariju od full throttlea. menju njima su day of the tentacle, sam & max, prva dva monkeya itd. sve avanture lucasa su legendarne. scummvm je veoma lak za korišćenje (lakši dosta od dosboxa), i pomoću njega možeš poboljšati grafiku igara tako da izgledaju mnogo lepše, a ostaje to u duhu igre (za razliku od rimejkova monkeya flešolikih).= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
[quote=Duke of Earl][quote="baldrick_":brc0zl8j]gothic.[/quote:brc0zl8j]= Citat =:
Izvorno postao "Duke of Earl":brc0zl8j
ne snalazim se baš po svijetu, valjda ću negdje moć ubost neku mapu.[/quote:brc0zl8j]
oćeš, a i verovatno ćeš sam naučiti da se snalaziš ubrzo.. probaj i king's bounty legend, ako nisi.. nije rpg, ali baš ima ta fora sa vraćanjem.. i evil islands
Borbeno polje 1942 s ekspanzijama i i BP Vietnam!= Citat =:
Izvorno postao Alepić
Global Operations= Citat =:
Izvorno postao Alepić
Tražio bih preporuke igara za dva igraca na jednome monitoru. Npr auto utrke u kojima na pola ekrana igram ja a na pola ekrana cura. Naravno bitno je da se igra na gamepadovima jer ne zelim guzvanje po tipkovnici.
Al probajte ne preporuciti starije igre od 5 godina ;)
I Za PES i FIFU vec znam :)
Ako postoji već tema sry. Samo si radim listu takvih igara pošto ih je jako malo da podržavaju takav nacin igranja.
lego star wars