Rofl, vidio sada trailer za Detroit Metal City live action film...
Oh lol. Ima ga na BabaBT, moram to čekirati jednom. :)
Printable View
Rofl, vidio sada trailer za Detroit Metal City live action film...
Oh lol. Ima ga na BabaBT, moram to čekirati jednom. :)
Double post nyaa~! :3
Dovršio DMC, fucking epic. :pray:
''Krauser-san won by half a fuck!''
Također, Jack Ill Darkov engleski glas, damn. :))))))))))))))
I DEMAND SECOND SEASON NAU!!1
Raperaperaperaperaperaperaperaperaperaperaperapera peraperaperape-
Ja mislim da si ti jedini u RH koji gleda to :D
I zahvali mi se sto ne moras triple postati :)
Opet je nadrogiran.
Ne vidi ovo
:)Si :p
(stavio sam to da ne ispadu slike)
a sad bude ovako
:D i :)
...a razlicito.
Ali dobro nije bitno.
I da ne bude off
kvitao sam claymore,repriziram black lagoon
Pogledao epizodu 4 Sora no Woto. Najsu, Noel ftw. Moe. <3
Rofl na daljnje usporedbe s K-On! kojih sam se na MAL-u načitao... Ukratko:
Wat. :)= Citat =:
K-on ep4= Yui becoming good at guitar
Sora no Woto ep4= Kanata becoming good at trumpet
A dalo bi se tu spomenuti kako su se i ovdje u četvrtoj epizodi pojavili znaci wannabe yuria... Koliko vidim po netu, već se plottaju mogući parovi... :)
Kanata x Noel:
http://i620.photobucket.com/albums/t...r/4fa318dc.gif
:3
Also, this:
:))))))))))))))))
Odoh gledati Hanamaru Kindergarten ili pak Ookami Kakushi...
EDIT: I zašto Vampire Bund kasni, dammit. :@
Dobar je bio Ookami...
Ovih dana ko' nespašen gledam Kannagi (zahvala Raz-u zbog preporuke).
Jin je ovdje čak i žrtva, mislim zamislite da morate živjeti pod istim krovom s Bogom (Nagi), a još lagat cijelom društvu da vam je sestra pošto se radi o female, da bi na kraju svi mislili da ste bi. Sve se vrti oko njega, i dobro i loše (uglavnom loše :()
Što se same Nagi tiče ona ima posebno mjesto u mojem srcu, skroz je lajkam, najdraži lik. Niti kriva ni dužna što je neki čoban posjekao sveto drvo pa je ona sada s ljudima.
Zange-chan 50% volim a 50% ne. To je neopisivo. Ona je ivl bič, a usto i sestra Nagi, no razlikuje se po tome što ona samo želi ostati Bog, dok Nagi ima "pozitivnij" cilj (osim mindfuckanja Jin-a). A usto se i s Jin-ovom prijateljicom iz djetinjstva natječe da mu bude gf, pa još i vara.
I naravno ima tu još nekih ne-tako-bitnih likova koje mi se neda "recenzirat".
Što se mange tiče, počinjem otpočetka čitati Oštricu besmrtnika (možda nekome poznat kao Mugen-no-junin). Šta reći, Manji-san je badass. :D
Čestitam, opisao si "harem" žanr animea. :)
Inače, potvrđeno je s detaljima: K-on 2. sezona stiže ovog travnja.
http://www.animenewsnetwork.com/news/20 ... -for-april
@Ippy
Ako ti se sviđa Kannagi možeš provijerit i Toradora!
Oba su vrlo slični, naročito u likovima, samo što se Kannagi više orijentira na komediju sa naglaskom na parodiranje japanske kulture (izuzev zadnje 2-3 epizode koje su dosta ozbiljne), a Toradora je više komedija sa naglaskom na romansu (u kojoj je zadnjih par epizoda također dosta ozbiljnije). :)
*Ovo vrijedi i za predatora* :eyebrows:
Baš sam završio s Kannagi-em pa ću pogledati Toradora!. Btw. jel ko' gledao Lucky Star? Izgleda mi baš kawaii, još malo pa je gotovo skidanje. :thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao Raz
Od kad je ME2 vani nemam vremena niš za gledat, pogledam tu i tamo koju epizodu michiko to hatchin.
Ja sam na 5. epizodi, dosta je dobar. Jedino što moraš imat malo drugačiji pristup jer radnja nema svoj neki tok već su ubačene skroz random scene. Primjerice pratiš neki njihov razgovor 5 minuta i odjednom se prebaci na sutrašnju scenu razgovora.= Citat =:
Izvorno postao Ippy
Toliko me hajpate da ću ga morat čim prije odigrat. XD= Citat =:
Izvorno postao Aral
Kako da ne, silujem ih sve po redu da odgledaju.= Citat =:
Izvorno postao Ippy
Inače, razveselila me vijest o 2. sezoni K-ona. Kjutich. <3
laki sta
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
Baš ju gleadam... Initial D referensa u 6 epizodi :pray:
@Ippy
Čitaj Kannagi mangu tako ti svega, chapteri koje anime nije uspio pokriti su prezakon. Oh, i Zange ćeš kasnije puno više lajkati...
Točnije, ne Zange nego Hakua-u, ali neću sad previše spoilati. ;P
@Arby
Oh Gawd. <3
Black Rock Shooter, K-On! 2, Trigun: Badlands Rumble... Može li ovaj travanj biti savršeniji? <3
Oke, znam par stvari zbog kojih bi mogao biti, ali nevermind.
@Raz
Toradora mije već neko vrijeme na plan to watch listi, ali nemam mjesta na hardu, dammit. :<
Dovrši Haruhi lignje ti.
lol imate tolko godina, a još gledate crtiče :rotfl:
I to još te neke perverzne... šta dosadile vam prave ženske? :rotfl:
Uvijek ima jedan padobranac. :)
Problem sa LS je taj što, da bi sve šale shvatio i to, moraš poznavati: stare animeje (jer Konata često izvlači reference na prastare stvari), Otaku i gamersku kulturu... i malo čisto japanske kulture (ni približno koliko trebaš za Zetsubou ili Azumanga Daioh, ali trebaš) koju ne možeš znati jer ne živiš tamo (npr, Timotei šala koju vjerojatno malo tko shvati dok ne bude objašnjena).
Inače, rođakinja Yui je vjerojatno najžešća od svih, posebno jer su je svaka rijetka rečenica i pojava provale svoje klase. :)
@PR3DAT0R
Misliš da ne bi htio? Ali ne znam di ima za kupiti mange osim u algoritmu (gdje koju god sam mangu tražio nije je bilo -.- )
Možeš mi molim te reći di ima u Hrvatskoj za kupiti, jer nisam baš na "dobar dan" s novcima, ili web stranicu preko koje mogu naručiti (isto da je u Hrvatskoj ofkors).
Ako ti nije mrsko čitat mange s neta, evo: http://www.onemanga.com/Kannagi/
Iz nekog razloga imam dojam da ju razumiješ, objašnjenje nau. (da se i ja imam čemu smijat :) )= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Zahvale. :pray:= Citat =:
Izvorno postao Raz
Lulek ono, to je goran, lik koji je brijem veća trollčina od teh zoha.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
@Ippy
Well... Već ti je Raz odgovorio. Uživaj u čitanju. Meni su Hakua's castle chapteri najdraži. Nadam se da te cliffhanger neće ubiti u pojam.
Inače, izašla je epizoda 17 Railguna, epizoda 4 Vampire Bunda, epizoda 17 Letter Bee, te
Tengen Toppa Gurren Lagann The Movie 2: Lagann-hen. :3
Sta ti znaci to lulek?
Meh, retardirana verzija lol-a. Neznam ni sam zaš je koristim.
Onak, vjerojatno si već negdje vidio Lol => lul, a onda je tu još nastavak ''ek'' kojeg ja dodajem svemu i svačemu. [filmek, albumek, kompek, etc.]
Bolek i Lulek :P
http://fdb.blox.pl/resource/bolek_i_lolek.jpg
To je Lolek, koliko se je sjećam...
Enihau, pogledao epizodu 17 Railguna. Blesavi filler, ali funneh as hell.
Ona Antiskill cura je lovable.
U epizodi se pojavljuju Komoe sensei, Index, pa čak i Himegami. Cameo scene rulaju. <3
Kako se profesorice oblokavaju, umro sam. Komoe je win. :)
Scena u onoj javnom kupaoni ili štaveć je isto zakon, odmah sam se sjetio Indexa.
Lol na Komoe sensei: ''There are all sorts of students in this city, after all. Though some are troublemakers who blow the roof of my house.''
... Uglavnom, referenca na epizodu 6 Indexa, a također i zgodan podatak za određivanje toka vremena između dvije serije.
Pojavljuje se i neka cura koja očito ima nekakve veze s onom loli Ritsu, wat.
I rofl, ane, bar nisam krivo shvatio kad su na kraju rekli da se onaj klinjo premjestio u srednju školu čiji naziv na engleskom znači ''weed''. :))))))))))))
I jedan Index gif:
Izuzev toga, rofl, izgleda da su autori serije zbilja zabrijali na promoviranje onog mlijeka...
http://i620.photobucket.com/albums/t...o/f880ebba.gif
Odoh spat, ujutro se gleda Vampire Bund.
EDIT: Usput Raz, čekiraj na Sankaku malo, izašla je DVD verzija Bakemonogatari, and it's rather... Interesting. :3
Danas chekiram novu epizodu railguna te novi TTGL film ^^
Pogledao railgun, ok epizodica. A pogledao i drugi film tengen toppe, u biti to je radnja od 15. epizode pa do kraja sa nekim dodatnim scenama, dobro za pogledat i malo podsjetit se, a usput film je oličenje megawesome nabrijavanja :D