Izašao novi Aspyhx:
http://2.bp.blogspot.com/_W94kW2CKMj...ront+cover.jpg
Isusa ti boga, ovakvu brutalnost, agresivnost i old school duh nisam očekivao ni u ludilu. Ovo definitivno ima jako puno potencijala da bude najbolji Death album 2009. godine.
Printable View
Izašao novi Aspyhx:
http://2.bp.blogspot.com/_W94kW2CKMj...ront+cover.jpg
Isusa ti boga, ovakvu brutalnost, agresivnost i old school duh nisam očekivao ni u ludilu. Ovo definitivno ima jako puno potencijala da bude najbolji Death album 2009. godine.
nabavio,preslusavam zasada cuo 4 stvari,mnogo dobro:)
Opet ja tražim preporuke. Želio bih najbolje od death metala. Death (band) sam slušao i volio bih nešto slično :D
Cannibal Corpse. :pray: Deicide, Nile, Morbid Angel, Suffocation, Vital Remains, Decapitated, Vader :pray:, Bloodbath, Obituary, Mortician, Necrophagist.= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
Cannibal Corpse - Make them suffer.
i onda ne spomene behemoth, strava :D
btw i kataklysm i aeon
:oops: Ne zamjeri, nisam sva svoja danas. Btw, jesi čuo novi singl sa Evangeliona? Daimonos. :D= Citat =:
Izvorno postao MTF*
Nelos Aspyhx , zapravo odlican vrtim ga cetvrti put vec, no mislim da nema sanse za death album godine, iz prostog razloga sto ce Vader izdati album:)
Izdat ce i Behemoth :D
...a i novi Obituary uskoro^^
Može li još baš da je Technical Death Metal? :D
technical kazes...u tom slucaju ti svakako preporucam od Necrophagista Epitaph...vjerujem da ce ti se svidjeti:)
Atheist.= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
o da :)= Citat =:
Izvorno postao dale
...za pocetak si nabavi Unquestionable Presence Sod njih.
Sve više i više mi se sviđa novi Mastodon :oops:
itc oke. i meni se svida :) ...kad je genijalan.= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
Tko nezna za ovaj bend, a sluša metal već dulje vrijeme, može se sramiti. Neznam jeli netko već linkao ovo, ali je dobro da se podsjetimo.
Evil Blood - Best of 83' - 86'
Najbolji thrash metal ikad!
Cuo sam Ov fire and the void, demo ver jel, al od kud si ovo izvukla :D= Citat =:
Izvorno postao Midwintertears
link ocu jos jucer ^^
Tu se slažem s Duke-om, ak hoćeš čisti funeral doom, poslušaj Skepticism, prvi i zadnji album.= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Ako te zanima nešto s više death elemenata, navali na Evoken, album Antithesis of Light, jedan od najboljih doom albuma uopće.
I ne bih znao za funeral doom s ženskim vokalom. :|
Ma onako , samo kao neka recitacija štavec.
Uglavnom shape of despair me zadovoljio zasad :D
slušam sabaton upravo.
okej.
sabaton gej?
konj mater, sto sve necu cut od ljudi...
pogledaj mu nick, i prestat ces se sekirati. sabaton owna.
drkajte infideli :D
TKWp_4358VE
do not want.
dosadno :(= Citat =:
Izvorno postao MTF*
Behemoth je dosadan još od Satanice, i vidim da ne prestaju ići tom putanjom :(= Citat =:
Izvorno postao mortician
at the left hand ov god je mnogo dobra pesma... apostasy my je kul za poslušat= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Apostasy je jbna kopija Demigoda...slicna stvar ko zadnji Deicideov album...losa kopija prethodnika The Stench of Redemption :(
nisam slušao demigod, a ni neću skoro= Citat =:
Izvorno postao mortician
Jel nabavio tko karte za Cynic?
Budem ja uskoro. Pathetica otkazala, btw. :?
S= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Yep, uglavnom, makar i dalje znaju napravit povremenu dobru pjesmu (At the Left Hand ov God, Conquer All, itd). Al zato albumi sakaju, šta je je.
Ryujin je rekao da će ić, kupit će karte uskoro za sebe i mene.
Hoćemo se organizirat forumaši da idemo zajedno ili ne? :)
Ček,koji je od ove trojice iz tvog siga Vuco?I šta je on svirao u bendu?= Citat =:
Izvorno postao Samael
Ja u uglavnom slušam samo slatke zvuke domaće metal scene, al najmilija mi je moja domaća, Željezara Sisak :rambo:
http://image.dnevnik.hr/media/images...2007/62697.jpg
Super ste decki,ak mislite spammat imate gmk podforum za to hvala.
Inace, asphyx mi rula sve vise.
Daimonos su pustili na jednoj našoj radio stanici. Čini mi se bolja od Ov Fire and the Void. :oops: ako nađem šaljem link.= Citat =:
Izvorno postao MTF*
l38JxFUCh0IS>> spot pjesme Romulus, s istoimenog albuma Ex Dea... mislim da je sniman u Srbiji...
Na albumu gostuju:
- Nergal (Behemoth)
- Karl Sanders (Nile)
- Obsidian C. (Keep of Kalessin)
Solidan album.
S= Citat =:
The band is a side project of Kataklysm frontman Maurizio Iacono,based on the history of the Roman Empire
:thumbs2:
O, pa ti si živ! :)
Nego, vokal je zanimljiv, sviđa mi se.
Niti jedan post već 7 dana. Sramota.
Nego, bio sinoć na Cynicu sa Dukeom i Mafijozom (usput vidio i bebu bez zvečke - disi) i mogu reći da je bilo genijalno.
Eigenschaft me iznenadio, na myspaceu su mi djelovali više kao nekakav bend za čilanje a kad ono rasturali.
Forlorn Legacy je bio ok, ali mogu reći da su mi brzo dosadili pa sam izašao van da se dobijem malo za Cynic.
U 22:50 su Paul i ekipa izašli na stejđ i rasturili. Odsvirali su oba albuma i to genijalno, iznenađujuće kako predobro zvuče live.
Jedino je malo razglas štekao, ali i to su (donekle) sredili kasnije. Atmosfera je, naravno, bila odlična, isto kao i publika.
Bilo je par party poopera zbog kojih sam požalio što nisam imao pajser sa sobom ali ajde, nakon par pjesmi su se izgubili.
Valjda će i ostali reći svoje doživljaje :)
I da:
http://i109.photobucket.com/albums/n...IMG_0396-1.jpg
8)
Evo i mene da hvalim jučerašnji koncert.
Evo prvo ću krenut of Eigenschafta koji je iznenadio sve prisutne.Tolko su mi bili dobri da sam potrčal kupit CD.
Nakon njih Forlon Legacy je odradio solidan posao zagrijavanja vratova publike.
Nakon njih ubrzo su došle zvijezde večeri.Odsvirali su sve savršeno uz malo improvizacije.Jedina zamjerka ide pretihom bassu,jedva se čul solo na Textures.
evo za kraj
6k8MDMh-b4M