Ajde marš u kut plači.
Printable View
Ajde marš u kut plači.
I bih, kad vidim tvoj avatar :)
Ona bar ne vajna ko ti. :P
FUCK.= Citat =:
*sretno u ljubavi sa samim sobom
Pa ne bih ni ja vajnao da imam oči različitih boja i izgledam ko onaj psajdak.
M-hm~
= Citat =:
Kurisu is the main female protagonist of the game. She is a neuroscience researcher at an American university, and can speak and read English well. Having had her research published in the academic journal Science at the young age of 18, Kurisu is extremely talented. She skipped a grade in the American school system. She does not get along with her father and has not spoken to him in many years. Okabe often just calls her assistant or one of a number of nicknames he comes up with, such as Christina, none of which she likes. She is considered a tsundere character. Her character is 18 years old.
Evo malo o mom liku s avatara da si ljudi nešto nauče (ugledajmo se na Predu http://forum.crotaku.net/mysmiliesvb/mysmilie_611.gif)
~= Citat =:
Ćevapi or ćevapčići is a grilled dish of minced meat, a type of Kabab, found traditionally in the countries of southeastern Europe. They are considered a national dish in Bosnia and Herzegovina and in Serbia. They are also common in Croatia, Montenegro, Slovenia, as well as in Macedonia, Bulgaria, Romania, Czech Republic, Slovakia and the Italian provinces bordering Slovenia.
They are usually served of 5-10 pieces on a plate or in a flatbread (lepinje or somun), often with chopped onions, sour cream, kajmak, ajvar, cottage cheese, minced red pepper and salt. Serb ćevapčići are made of either beef, lamb or pork or mixed. Bosnian ćevapi are made from two types of minced beef meat, hand mixed and formed with a funnel, while formed ćevapi are grilled. While Macedonian, Croatian, Bulgarian and Romanian varieties are often made of both pork and beef.
ja sam zaspo u 4 popodne i digo se maloprije
pederi
Eto jučer nakon što mi je lagala dobra 3 sata o svemu, napokon je priznala da me samo iskoristila, a zašto, da sebi nešto dokaže. Oh well, I got what I wanted, sad mi je puno lakše. :D
To se i meni dogodilo prije tri godine.= Citat =:
Izvorno postao Carp
Bice teško sljedecih par mjeseci vjeruj.
No godinu nakon toga sam imao novu vezu, evo još traje :D
Ak ćeš iskreno, lakše mi je odkako mi je rekla pravu istinu. Jest da je ona plitka i glupa, i da se pretvarala ta 3 mjeseca, bmk, dobio sam što sam htio. ^^
reci joj da je kurba
Sta si htio?= Citat =:
Izvorno postao Carp
picke obviously
Sto znaci da je dobio picke?
Shame on you carp, to nisi spomenuo
Htio je da je ona kriva.
Inače Carp, fakat ne misliš da ti nakon 3 sata pilanja nije samo rekla kajgod da joj se skineš s vrata?
predo misli da se sa curama nemre pricati vise od 5min.
Pitam se zasto.
Takoder se pitam zasto inzistira da sa mnom na msnu chata tri sata u komadu? I to iza ponoci?
Pričam sa curama po više od 5h. Jedi govna.= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Poanta je da je ovoj Carp očito dopizdio i htjela ga se riješit, a nakon što ju je 3h jebo u mozak svojim vajnanjem, očito da će mu reć bilo što samo da umukne, rofl.
@Chupa
Samo onak, ti se meni javiš.
I ti me onda prekidaš kad po peti put kažem da idem oflajn.
Predo ljubavni doktor.
a od ljubavi nije vidio ni lj.
Sad mi treba njegova slika da napravim demotinoval.
Suti, bario je smartass u svojoj sobi, jel bi ti to uspio a?!
Lako je prek neta pricat :eyebrows:= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Ko je spomenuo net?
OK, ingame. Microvolce igras, sam si nekoliko puta spomenuo
A ingame nije na netu?
Pričam o rl jej~
Anyway, irrelevant.
-_-
Mnogo mi rula video totalno paše muzika, snimka i njegov glas, a i sadržaj govora.
Znam kad laže, i svaki put kad iznese neku tezu, reko sam joj ajde sad reci istinu, i tako me 3 puta lagala dok nije izašao taj sebični i plitak razlog, da joj njoj vanjština bitna od same osobnosti. Drolja je, a nemogu joj to reći u lice ili ovako preko chata.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Ja ti nemam curu ali ti mogu reći da ne očajavaš. Svaki Magikarp se jednom pretvori u Gyaradosa, pitanje je samo kada.
Prestalo je očajavanje sad kad je sve došlo na svoje, kad sam zapravo vidio kakva je osoba. :D
Kad je počeo tajmer odmah sam stišao zvuk i samo čekam da nešto izleti.= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Što nam je internet napravio :(
Inače mnogo kul.
I ja isto, ali dobro je, ovo je zapravo skroz kul stvar :D
Usto jutros u 6 i 20, išao vadit krv, dat urin, bla bla, tlak, EKG... Pizdarije matereve, spavo svega 4 sata a sad umoran ka pas. :D
<3= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Uh, ajd neću komentirati ovo sve, @Carp: there, there, it's gonna be fine :hug:
A ti Niko nemoj tako generalizirati, fuj ti je to :)
also, Watts gg
Ma ljubav me prošla, ali mi se zdravlje iz nekog razloga pogoršalo. Valjda će se riješit do faksa. ^^
I hvala :P