Znali smo da si najgora osoba u svemiru, ali vrijedi to ponoviti.
Printable View
Znali smo da si najgora osoba u svemiru, ali vrijedi to ponoviti.
@dugi: probaj Gotham.
krenuo gledat X-Files
iako nikada nisam gledal original, jerbo sam bio dite, sjećam se možda par epizoda, tako da nemogu sudit dali ce bit dostojno ili ne originalu, mada je prva epizoda bila zanimljiva
Ja sam mislio da ću odgledati originalnu od početka, ali trebalo bi mi preko godinu dana tempom koji imam. Također se sjećam tu i tamo nečega.
Ja sam preko ljeta odgledao sve sezone. Dosta lošije nego što se sjećam.
Očekivao sam da će nastaviti priču koja se protezala kroz 9 sezona, a oni ju totalno ponište... Loše. Ak se do kraja sezone ne vrate na to bit će veliki fail.
Većina epizoda će bit monster of the week.
A ima ih svega 6.
Pogledao X-Files.
Katastrofa!!!
Ne sjećam se kad sam lošiju glumu vidio.
Ok, dosljedno je originalnoj seriji, koja mi je bila dobra kao klinca, ali danas ovo jednostavno ne prolazi, kad postoje tolike bolje stvari.
Prvo Star Wars, sad i X-Files.
Prestanite mi uništavati sjećanje na djetinjstvo!
Neke stvari trebaju ostati zakopane.
Sad me strah i za Twin Peaks. Mislim da se neću ni trudit gledati ga.
Pogledao Unbreakable Kimmy Schmidt, jebena serija.
Sad gledam Master of None. Isto jebena serija.
Kako sam se naježio kad je krenuo intro od X-Filesa :D
Kaj moraš delat?
Pa mora plaćat pretplatu za Xbone i PS4.
jel pogledal tko novu seriju Lucifer ?
kao vragu dosadilo u paklu pa je došal među žive se zajebavat lol
pogledal sam trailer cini se fun
Čitao sam strip prije par godina. Pogledao sam trailer, serija nema apsolutno nikakve veze sa stripom po kojem je rađena.
Ali vidim da dosta hvale prvu epizodu, vjerojatno ću pogledat kad ne budem imao ništa drugo za gledat.
Prva epizoda je ok, likovi su zabavni, ali je policijski proceduralac s mrvu nadnaravnog.
Zabavno, ali moglo bi brzo dosadit.
Novi X-files je fakat jeben.
Nekakav prosječna trojka. Likovi su izlizani, teorije urote su odavno prevaziđene a Andersonica je izbotoxirana do maksimuma. Ljimunad.
Prva epizoda je bila nešto najgore što sam u zadnje vrijeme gledao od serija.
Istina, odbacio sam hrpu prosječnih i loših seriju pa konkurencija lošosti nije nešto, ali damn.
Kad u teen seriji The 100 vidim milijun puta bolju glumu i deset hvatanja za glavu manje, onda se zapitam je li cijeli moj život bio samo prevara, tj. velika zavjera?
Pogledao drugu epizodu X-Filesa.
Dosta bolja od prve, no zapravo prosječna monster of the week epizoda kakvih je i Fringe imao hrpu boljih.
Tak da ne kužim što taj novi X-Files pokušava.
Želi živjeti na staroj slavi, no to nije dovoljno u današnje vrijeme.
Da su rekli da je serija skroz renew-ana, da će imati par dvadeset ili barem dvanaest epizodnih sezona, onda bi si mogla dopuštati ovakve stvari.
Ali u šest epizoda žele zbrzati novu teoriju zavjere te uz to par običnih monster of the week epizoda i dobiješ čistu prosječnost at best.
Nedavno je postojao 'novi' X-Files. Zvao se Fringe. I bio je puno bolji.
+1 za fringe
Odlično počela nova sezona Venture Brothersa.
pogledao prvu epizodu Supergirl i odustal, sve na isti kalup skupa sa Arrow i Flashom
ne hvala
DC Comics serije su šablonizirane CSI hero katastrofe sa lošim glumcima i scenarijima zanimljivima samo nezrelim amebama, stvarno me cudi kako je moguce da su tako loše, a tako popularne te serije. Sve redom Arrow, Flash, Supergirl i novi Legends of Tommorrow su loše odglumljene i katastrofalno napisane serije. Ipak ponekad ih skinem pa na preskok gledam ako nekim cudom bude nešto zanimljivo, skoro nikad ne bude i stoga ovakva reakcija.
Slažem se i mislim da ću droppat Arrowa i Flasha poslije ove sezone. Legends i Supergirl nisam ni probao gledati da se ne patim još više.
Napokon pogledao Twin Peaks.Krenuo sam gledati bez ikakvog predznanja, samo sam pročitao premisu na IMDb.
God damn kakvo ugodno iznenađenje.
Bila bi savršena serija da je dovršena, kako razna smeća imaju 5+ sezona a ovo je ukinuto nakon 2 sezone...
Nadam se da će revival bit na razini.
Najbolja serija, sezona dva.
https://www.youtube.com/watch?v=m5_A0Wx0jU4
krenuo TWD drugi dio sezone, dobro je počelo, predstavili su Negana, iako ne vizualno, lik je spomenul njega i kako riješava stvari sa palicom
danas kreće Better Call Saul :D
Jel gleda netko Lucifera?
Da, ok je za pustit mozak na pašu.
Dok ne dosadi, naravno.
krenuo geldat Vinyl, jako kako jebena serija, Rock 70tih, seriju jeradio Mick Jagger i Scorsese :D