Jel tko ovo gledao? Valja li štagod?
http://www.imdb.com/title/tt2197797/?ref_=sr_1
Komentar na youtubu je najbolji - "Why don't they just call Sam and Dean?" :D
Printable View
Jel tko ovo gledao? Valja li štagod?
http://www.imdb.com/title/tt2197797/?ref_=sr_1
Komentar na youtubu je najbolji - "Why don't they just call Sam and Dean?" :D
Kažu da je smeće.
Uzmi radije American Horror Story.
Ako mu Walking Dead valja onda tesko da ima losa serija za njega
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
niš posebno serija. poprilično dosadna s nezanimljivim likovima
Krenuo sa prvom sezonom The Venture Bros. Koji piš e :D
Pogledao zadnjeg Dextera.
Dve-tri dobre scene, a ostatak smeće.
I od svih mogućih krajeva, ovo je najgori kraj ikad.
= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
bezveze sezona, bezveze kraj
Mentalno zapanjujuć kraj.
taman sam mislio, kako je kraj ugodno iznanađenje da je barem nešto koliko toliko dobro u toj sezoni i paf
Odgledao Parks and Rec. Odlična serija, zna li tko nešto slično?
Its Always Sunny, cak i miljama bolja od Parksa kako sezone idu
Always Sunny mi je od treće do sedme sezone išao nizbrdo, osma je opet bila dobra. Treba vidjet sad ovu novu, nikak počet gledat.
Ali ne kužim jedino kak je Always Sunny sličan Parksima? ;( Mislim, obje su humoristične serije i to je to.
Izgubljeni gledaj Louieja, to je jedna od najboljih serija ikad.
Nisam vidio kad je napisao "slicno", isao sam na to da je bolja
Najlošije su peta i šesta sezona.
Sedma je opet dosta dobra, a osma, koju još gledam, odlična.
Louie sam nešto gledao na TV kad je bilo ne pari mi loše samo mi ide na živce što u svakoj epizodi što sam pogledao njemu uvijek nešto po krivu ide, to me živcira u serijama kad sve ide samo loše i nikad na dobro. Što se tiće Always Sunnya moram to počet sve ispočetka gledat, gledao sam biće zbrkano 2-3 sezone sve skupa.
zna se u Louieu nekad i nekaj dobro desit
Agents of S.H.I.E.L.D obecava, svidila mi se prva epizoda mucho :)
Bome, nadam se da ce bit i crossovera sa buducim marvel filmovima.
Rulaju Agents of S.H.I.E.L.D.
Filmska razina kvalitete, Whedonovska otkačenost, i jedan od najboljih pilota neke serije koji sam gledao.
Ima osjećaj ko da su Avengers Light Version.
Valjda ćemo dobit desetak epizoda prije nego ukinu.
Inače baš sam ovu noć sanjao kak gledam seriju, samo je u mojoj verziji Hulk s najgorim CGI-em ikad počeo razbijati zgradu S.H.I.E.L.D.-a i vikao da želi povišicu. :)
ukinut ce je i prije 10 epizoda
serija je promašaj teški
nedopadljivi likovi, dosadni dialozi, forsan humor...bah, pogeldat cu još koju epizodu, al teško da se može nešto izrodit, to su valda išli snimat da nama smanje vrijeme čekanja drugog filma, sumnjam da ce se u seriji pojavit koji Avenger, bar ono na sekundu, tek tolko...al vidim da su ograničeni samo na spominjanje istih...
Nadajmo se da su ljudi poput tebe u manjini.
Btw ovo se cini zanimljivo: Gotham: Batman's Commissioner Gordon Getting FOX TV Series
"The series will focus on a young Detective James Gordon and "the villains that made Gotham famous." Gotham will take place before Gordon meets Batman, who will not be a part of the series."
Može.
Gotham bez Batmana... ne znam, ne zvuči obećavajuće.
Gordon je bolji lik.
Je kad ga glumi Gary Oldman.
Ali sad bu mlad, i ak ga glumi neki nekarizmatični pederko ko onaj iz Arrowa ili Smallvillea, bit će promašaj.
Nije se meni svidio Gordon iz Dark Knighta. Treba bit ko Millerov.
Meni su ovi Marvelovi filmovi totalno debilni i ne usporedivi s DC-ovim koji imaju nekakvu dubinu u likovima.
Kada sam gledao Avengerse osjecao sam se kao da gledam film za djecu od 9god.
imaš pravo, Green Lantern, batman i robin, steel, catwoman su ful kvalitetni. Man of steel je promašaj koliko god da bio prosječan film za pogledat. Zaboravljiv. Jedino šta valja od DC tabora je batman i filmovi iz Vertigo produžnice DC-a (V for Vendetta i Watchmen)
Marvel filmovi > DC filmovi
DC crtići > sve
This.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic