-
Re: Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
Da, rekao sam da ću ga čekati da dođe u videoteku pa posuditi i pogledati sa starcima pošto sam 100% siguran da će ga DivX iskvariti zbog prokleto loših titlova. Zato ne volim DivX komedije, ljudi ne znaju prevoditi pa unište film, čak i meni mada rijetko bacim pogled na titlove, a kamoli starcima koji 80-100% moraju čitati da bi sve polovili...
EDIT:
@###DK###, moram stavljati ubuduće dvotočku umjesto minusa :D
-
A mene zanima jeli ima još filmova na tu temu (kaos navečer i onda se ujutro probude i nemaju blage što su radili, koga su ubili...)? Možda sam gledao još neki, ali nisam siguran...
Čovječe gdje mi je auto je smeće btw, do not want...
Preporučite nešto
-
Pod opsadom, jucer na hrt2, najbolji :pray:
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
/cut
Znaci Bartuc Hangover se isplati pogledat, namjeravao sam ga pogledat iako mi se nije cinio pretjerano dobar, ali ako kazes da je najbolja komedija u zadnjih par godina onda definitivno idem pogledat. Valjda se isplati.
-
Odi u kino, nemoj na DivX-u to gledati :D Komedija je do jaja, da bar ima više takvih :(
-
je, definitivno se isplati, meni jučer neki frendovi rekli da ću im vratit pare ako film ne valja, ali na to nitko nije ni pomislio. a jedna frendica se toliko nije mogla prestat smijat da su se na kraju ljudi njoj smijali :D
I'm not supposed to be within two hundred feet of a school... :pray:
i slike na kraju filma :pray: :pray:
-
Da jeba te patak, koliko sam se smijao u filmu, još toliko sam se smijao slikama na kraju :D Tu sam isto plakao od smijeha :rotfl:
-
Oke sada ste me nahajpali, definitivno ga idem gledat :D
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Da jeba te patak, koliko sam se smijao u filmu, još toliko sam se smijao slikama na kraju :D Tu sam isto plakao od smijeha :rotfl:
a one zadnje najgadnije, al nećemo spojlat :)
-
Push
6,5/10
Samo zato što nisam baš skužio priču u filmu.
-
push je oke, sviđaju mi se ti suvremeni akcići....
Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford.
9/10
kapa dole direktoru fotografije i.....Caseyu Afflecku
-
Pogledao sam Under Siege,onako,zabavan film(mada mi je bio zabavan samo zato što mi je bilo nepodnošljivo dosadno),jedan od boljih filmova sa Seagalom.
-
evo kreće shark attack 3 na novoj tv sad urpavo.
najbolji film. ikad.
:pray:
-
To je onaj kad slucajno nadju torpedo, podmornicu i nuklearku i ubiju ajkulu kombinacijom?
-
Shark Attack. :(
Valjda je svaki nastavak u serijalu lošiji od prethodnika, s tim što je i prvi nastavak bio smeće.
Jaws su jedini dobar film takve tematike. Sve ostalo je više smiješno nego strašno.
-
Pogledah Apocalypto.
Prvi dio filma 8/10 :pray: , ful me nabrijao i mislio sam da ce i drugi dio biti tako dobar.
No prevario sam se. Drugio dio filma 1/10 :cry: . Totalno iztrashano ono sto su napravili na pocetku. Bas su doslovno izmasakrirali film i moj zdrav razum.
Sveukupno 4.5/10.
-
= Citat =:
Izvorno postao Pharun
Pogledah Apocalypto.
Prvi dio filma 8/10 :pray: , ful me nabrijao i mislio sam da ce i drugi dio biti tako dobar.
No prevario sam se. Drugio dio filma 1/10 :cry: . Totalno iztrashano ono sto su napravili na pocetku. Bas su doslovno izmasakrirali film i moj zdrav razum.
Sveukupno 4.5/10.
Mislim prva scena filma mi je legendarna, nakon te scene mi je film dosadio i nisam ga pogledao do kraja.
-
Pogledah Terminator Spasation
Film je amazing, svaka čast glumcima, svaka čast liku koji je ovo pisao, spešl efekti, priča, sve je to super i sve me to zabavilo, no filmu nekoliko stvari...
Arnie! Njegov humor i njegova jebena bad-ass pojava. Spasation je mnogo ozbiljan film, i je da se susreću neke poznate quote iz prijašnjih filmova, no ovdje one više izmame osmijeh nego vas natjeraju u smijeh.
Rat protiv mašina kao iz jedinice i dvice, kad oni strojevi idu preko lubanja i jao, kako to rula. Ovdje toga nema. Sve neka jebena gerila pička materina nabijem vas.
Sudnji dan, ljudi žive po skloništima, radijacija i tako to, a svi imaju čiste zube na broju i udove. Ipak je post nuklearni fallout setting, što ne? Gdje su nuspojave?
Mašine imaju zadatak ubiti Kyle Reesea, jer je prioritet, a pošto su mašine hladnokrvne i ne misle, nego samo egzequtaju zadatak, pomislio bi da će ga odma ubit. Ali ne, oni ga stave u neki zatvor. MCG jebem ti mater!
Ja sam rođen 22. kolovoza kao i Marcus. Rulam.
Film se zove Terminator. Tko je terminejtan u ovom filmu osim terminatora? :(
No usprkos svemu tome, film mi je super kul, bolji od trice, premda ne puno. Ali dok se Arnold ne vrati, nije to to. No film rula i kul je.
P.S.
McG??? jebotibogmater
-
McG nije napravio dobar film od, well, nije napravio nijedan dobar film. Dati tako velik projekt u ruke toliko nesposobnom tipu je, onako, vrhunac. Općenito nisam vidio prevelike znakove oduševljenja tim filmom, i nemam ga namjeru pogledati, kao što nisam gledao ni onu trešastu seriju niti treći nastavak. Terminator je trebao završiti s drugim nastavkom.
-
Mene je prvi trailer oduševio, nisam bio onako nadrkan odavno. Kako su ga dobro sklepali!
Ali se definitivno trebaju vratiti Arnold i Cameron. Terminator franšiza treba Camerona, a filmska scena Arnolda. U zadnje vrijeme nema akcijskih ikona, sve neke pizde tipa Shia LeBouf, Orlando Bloom i slični homoseksualni moroni djetinjastih faca i pizdaisusovih...
Danas svatko može biti akcijska zvijezda, pomoću CGI i sličnih smeća, ali nikakvo sranje nemože zamijeniti Arnolda u drugom terminatoru i predatoru
-
= Citat =:
Izvorno postao Samael
Mene je prvi trailer oduševio, nisam bio onako nadrkan odavno. Kako su ga dobro sklepali!
Ali se definitivno trebaju vratiti Arnold i Cameron. Terminator franšiza treba Camerona, a filmska scena Arnolda. U zadnje vrijeme nema akcijskih ikona, sve neke pizde tipa Shia LeBouf, Orlando Bloom i slični homoseksualni moroni djetinjastih faca i pizdaisusovih...
Danas svatko može biti akcijska zvijezda, pomoću CGI i sličnih smeća, ali nikakvo sranje nemože zamijeniti Arnolda u drugom terminatoru i predatoru
Kad sam gledala trailer... mislila sam- hm, možda čak bude nekako prošao bez Arnija švarcemace, ali niš!!!!
Film je totalno razočaranje... skoro sam zaspala dok sam gledala.... dobro pa sam imala punu zdjelu čipsa...održala me budnom.... Uglavnom, ne sviđaju mi se specijalni efekti, ni glumci, niti strojevi.... Kaj se tiče Orlanda Blooma, on je slatki mali vilenjak u Gospodaru prstenova i takve mu uloge odgovaraju, a ne spašavanje svijeta i takve akcijske stvari.....
Isto kao što su u Pad crnog jastrebaSstavili Josha hartnetta.. mislim- wtf???
U biti, taj sam film pogledala jučer ponovno i najbolji mi je......
-
odgledo sam vrisak 3.....
film mi nie nis posebno al dobar je za ubit dosadu
-
= Citat =:
Izvorno postao Samael
kako čru.
sad se svodi na nalazenje babyfacea koji onda cijeli film izgleda slatko.
-
Dzoni Dep owna zato. Ali ne znam jel to bas poenta :(
-
Slažem se. Johnny<3
Bilo kako bilo, zadnje što pogledah je bilo ovo.
Smeće.
-
= Citat =:
Izvorno postao (V)
Uh...da...Johnny je..... :pray:
Ma..Johnny je predobar.... Je..eno glumi... Jako mi je dobro odglumio u onom filmu o Jacku Trbosjeku i u Piratima je nenadmašan...... Ah..da.... :P
-
kakav je film City Of Ember i o cemu se radi u njemu?
I ne ocekujem odgovore tipa odi na imdb pa procitaj -.-
-
prekjučer lotr 1, jučer lotr 2 i evo sd lotr3... sve extended editions po ko zna koji put.. :)
-
= Citat =:
Izvorno postao Constantine
kakav je film City Of Ember i o cemu se radi u njemu?
I ne ocekujem odgovore tipa odi na imdb pa procitaj -.-
Film sam gledala!!
Meni je ok. Priča govori o zamišljenoj budućnosti gdje se čovječanstvu približava kraj. Grupa sastavljena od znanstvenika, arhitekata i inženjera odlučila je pokušati spasiti ljudski rod na način da izgrade podzemni grad, izoliran od vanjskih utjecaja. Odlučivši se na izolacijsko vremensko razdoblje od 200 godina ključ za spas zaključan je u kutiji koja je trebala biti predana iz ruke u ruku svakog sljedećeg gradonačelnika sve do isteka vremena. No sudbina je drugačije htjela i kutija se s vremenom zagubila i zaboravila. Godinama kasnije, nekoć moćni grad Ember počeo je propadati pod korupcijom i nestankom električne energije te namirnica. Dvoje mladih upušta se u avanturu kako bi riješilo misteriju porijekla njihova grada i pokušali pronaći spas prije nego što tama zavlada zauvijek.
I ne dam više podataka... pogledaj film!
-
= Citat =:
Izvorno postao Medolina
= Citat =:
Izvorno postao (V)
Jacku Trbosjeku
http://en.wikipedia.org/wiki/Sweeney_To ... (2007_film)