System Shock 2
Printable View
System Shock 2
kazu da je doom 3 strasan
Prvih sat vremena.
Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth= Citat =:
Izvorno postao azrael
Besplatni loot whore RPG, nešto tipa Monster's Den (samo ne onako izvedeno, jel)
Matrix možda ako ti je do bullet time-a!
Matrix možda ako ti je do bullet time-a!
Probaj Stranglehold.
Max Payne iz 1998 kume, genijalna igra.
Može preporuka neke Point n'click avanture...
Broken Sword serijal :thumbs2:
Sanitarium, Machinarium, Sam & Max serijal. The Whispered World također nije loš, barem ako uspiješ proći preko iritantnog voice actinga glavnoga lika (u engleskoj verziji igre).
Sanitarium sam igro ko klinac odlična igra.
Mogo bi probat Whispered World
Jel zna neko možda kak se zove ona avantura iz prvog lica kad si na nekom pustom otoku?
Mislis na Myst serijal? Uzmi u obzir da su vecina nastavaka zapravo node-based avanture.= Citat =:
Izvorno postao kikl0p
bolje prvo odigraj one klasike lucasa artsa (možeš i sierrine, ali lucasove avanture imaju lepši, savremeniji interfejs) - prvo i osnovno, day of the tentacle, onda sam & max hit the road. day of the tentacle je jedna od avantura sa najboljih zagonetkama - stvarno su genijalne, smešnije od dijaloga. za to će ti trebati scummvm
pa tek onda pređi na ove novije, iako su ove dve-tri navedene odlične, ipak nisu u rangu sa većinom klasicima. a pretpostavljam da nemaš vremena da igraš po ceo dan, dakle nećeš uspeti da odigraš sve.
ta na pustom otoku je moguće ona (tj. one) kheopsova po romanima roberta luisa stivensona - beše destination treasure island, or something. pogledaj na gamefaqs.com šta je kheops radio, ima nastavaka, bla bla bla
inače, ja planiram da odigram uskoro director's cut varijantu broken sworda i rimejk drugog monkey islanda, a zatim what makes you thick, serijal indie avantura, pa ako stignem i rimejk murder in the abbey. 15 days izbegavajte. uskoro izlazi gray matter, nova avantura džejn džensen. max payne je izašao 2001.
Return to Mysterious Island= Citat =:
Izvorno postao kikl0p
Hvala svima na odgovorima.
Za sad mislim odigrat Misterious World, Black Mirror 2 i kasnije Myst 4 kad se malo ufuram...
Evo ovako, dosadilo je meni i frendovima na dotu igrat pa jel moze preporuka neke igre koja se moze u mp igrat co-op a da se mozemo razvijat. Bildat skill, lvl i to. Nisan rpg-ove skoro nikad igra pa nisam upoznat bas s time. I da, da je igra starija malo. Ono, da je moze moj laptop pokrenit koji izgleda ovako
file:///C:/Documents%20and%20Settings/Kilic/My%20Documents/s.htm
Stara fora.
Uploadaj negdje skrinsot ili nesta slicno.
trazim neku freeroam igru, tipa postal 2, cujem neko je spomenuo neku Patologhist ili kakovec. Igra da nije iz gta serijala.
Takodjer, neku dobru p'n'c avanturu, obilatu humorom, da je izasla prije 2004.
Jel ovo meni upuceno? Ako je ne razumin :?= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
http://imgur.com/
Odi ovdje, odaberi sliku, uploadaj je i stavi link na forum.
Nece da mi printskrina. U cemu je problem sa onim sta san stavija?
U tome što ne možemo baš tebi ulazit u komp i naći tu sliku u tvom My Documentsu. To bi se zvalo hakiranje. Uploadaj je negdje pa ovdje stavi link na nju.
Tražim igru koja još nije izašla. Bila je tema ovdje na forumu, ali ne mogu se sjetiti kako se igra zove.
Uglavnom, igra je nekakav hibrid između RTS-a i hack&slash RPG-a, izlazi za PC i konzole. Izašlo je par trailera za igru, jedan npr. pokazuje elfove kao igrivu stranu, drugi prikazuje bitku ispred nekakve utvrde sa hrpom trolova, orkova i zmajčekom kako leti iznad. Sve to u ultra realističnoj grafici.
Mislim da je Kingdom Under Fire II
E, to je to. Igra izgleda predobro da bi ispala dobro. :) Thx Raz.
= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
za p'n'c igraj grim fandango i adventures of the monkey island, a freeroam probaj true crime NYC
Ili True Crime L.A.