Ne vrijedi argumentirati protiv zadrtosti. Već to radim jako dugo i jednostavno ne vrijedi. I otkad je ovo rasprava, a ne glupi offtopic?
Printable View
Ne vrijedi argumentirati protiv zadrtosti. Već to radim jako dugo i jednostavno ne vrijedi. I otkad je ovo rasprava, a ne glupi offtopic?
Naravno kad argumenti za tvoje mišljenje ne postoje. Zapravo, može reć da sam zadrt i to je otprilike to, što konstatno i radiš.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
@Raz:
Opčinjen sam tvojim sposobnostima editiranja postova. :)
Neka, bar su natukli nekoliko stranica.
Inače, gledaš ovaj Vampire Bund i Hanamaru Kindergarten (koji je isto izgleda jedan od boljih izvora smijeha bez pedo insinuacija)?
Ah, misliš na ovaj zadnji post... dok sam skužio koji tag ne valja, već je pola foruma valjda uspjelo pročitat spoiler, hehe. :D
Gledam Vampire Bund, samo sam jednu epku za sad pogledao. Danas ću nastavit... samo se nadam da se neće pretvorit u anime Twilight. Ustvari... poznavajući Shaft, možda će ispast lijepa mala satira na vampirske filmove. :)
Vrtić još nisam počeo gledat... hoću vjerojatno, ipak imam neku požudu da pratim većinu ongoing stvari. ( ;( )
Gledaj vrtić, awsum je. :)
Vampire Bund je okej zasad, vidjet ćemo što će biti dalje...
Ja moram konačno čekirati Durarara!! i Baka to Test.
Što se ove raspravice iznad tiče, na strani sam Sonića i ostalih kul ljudi. :>
Dobule post nyaa~! :3
Pogledao introduction epizodu Detroit Metal City: The Birth of the Metal Devil.
Isusati, umro sam. :))))))))))))))))))))))))
Koja prewin parodija na tr00 metal spike, to je nevjerojatno.
Sonić i Raz, svakako čekirajte ovo. :3
Ja pak nabavljam Godannar :D
Pogledao prvu epizodu DMC.
Velik dio epizode je reciklaža iz one uvodne koji sam pogledao prije, ali nvm, znao sam to i ranije.
Menađerica im je Isus Krist. :)))))))))))))))))
Svi gledajte Fairy Tail. Apsolutno se ne šalim, procjenili ste anime, a niste ga ni pogledali. Ukratko, ako ste stvarno proklete kuje i vjerujete svemu i svačemu, pogledajte od 10 do 16 epizode. Ovo je pred kraj tako emocionalno, epic, savršeno, nešto predivno. MOLIM VAS! Barem 2 zadnje epizode pogledajte. Nema moe moe kawaii kyun pantsu kurac palac pizdarija.
Eda, kako je mala Hiiragi iz vrtića slatka :D . Bilo bi megakul kada bi napravili nekakav sf anime sa njom, kao odraslom osobom. :)
zasto ti je to dobro ? :(= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Nova je epizoda FMA vani.
tyty :D= Citat =:
Izvorno postao Raz
taman prije how i met your mother da pogledam :P
Jer je epic rofl? Jer su likovi zakon? Jer je totalno opičeno?= Citat =:
Izvorno postao Norther
Enivej, izašle su nove epizode Chu-Bra!! i Sora no Woto.
Nego rofl, čitam sad na Sankaku, u Kindergartenu su se pojavile Yui i Azusa kao cameo...
Dolazidolazidolazidolazidolazidolazi.
U novom FMA:B-u doznajemo da je Hohenhaim izgleda pun prozor star, daleko više nego što se dalo dokučiti iz onog njegovog flashbacka.
I jedan brat popije batine. :eyebrows:
Yep, dobar je bio FMA.
Upravo sam pogledao 3. epizodu Baka to Test... isse, ovako se jako nisam smijao još od gledanja Kannagi... naročito onaj dio: "The thought of waking up and seeing the cow getting killed again and again was so terrifying I shit my pants!" :pray: :rotfl:
Cijela je epizoda ustvari bila tolik random awesomeness za ne povjerovat. Kudos Arbiteru zbog kojeg sam saznao za ovo. :)
Evo da se i ja malo aktiviram. Upravo pogledao K-on OVA. Kjut, sad me više ne muči loše raspoloženje.
Pogledao epizodu 6 DMC. Isusati umirem. :rotfl:
Negishi kao Sid Vicious, faggy menadžer punk benda, metal vs. punk spitting duel... :pray:
"They're spitting into the fourth dimension!!!"
Izašla prva epizoda Katanagatari
Neke će možda zanimati to što je napravljena od istih likova koji su napravili Bakemonogatari.
The legendary swordsmith Shikizaki Kiki made 1000 swords in his career. The more swords a state had, the greater success they had in the wars. When the Shogun emerged victorious, he collected 988 of the swords…but those were just practice.
The final twelve swords were the pinnacle of his career. Each of them has powers so extraordinary, one man could defeat small armies.
Shogunate strategist Togame has been ordered to recover them. She first hired a ninja…but the worth of the swords is so great the entire ninja clad defected the moment they recovered one. Then she hired a swordsman…but he kept the sword for himself.
Her last hope is Shichika, the seventh and last practitioner of the Kyotoryuu — No Sword School. He and his sister live on an island cut off from civilization — they have no need for money. His sword school does not use swords — he would not want the swords for himself.
So why should he help her?
“Because you will fall in love with me.”
Također nove epke kobato i kimi ni todoke.
Payment in lolis is preferred... wait, what? :)= Citat =:
Izvorno postao Raz
Pogledaj ovaj vrtić, dobar je anime jer se ne forsira baš previše i sve je obrađeno sa iskrenom orijentacijom prema humoru.
One piece je izaso http://mangastream.com/read/one_piece/572-37/1
Epic kao i uvijek :D
" The Times They Are A-Changin' "
Lol.
Booolestan chapter, sad samo Naruto još i ja sretan.
Naruto je ok(procito sam spoilere).
@Sonic
Bob Dylan :pray:
aKm65xLpwIM
EDIT
naruto je vani
http://www.onemanga.com/Naruto/480/01/
još 2-3 chaptera i završava marine ford arc
Zanimljivo, tu su dobili a na mangastream ne, čudno. Enivej, pročitao chapter, jebeni epic :pray:= Citat =:
Izvorno postao Kalhant
S obzirom kolko Sasuke koristi različite moći sharingana, baš me zanima kud će to sve doć...
Pogledao prvu epizodu vrtića... fora je, element komedije je dobar i nema puno forsanja. Dobro će poslužit kao predah od ozbiljnijih stvari. ^^
I lol @ lika na MAL-u koji je već napisao recenziju i dao ocjenu 1 jer tvrdi da je uznemirujuće jer nije moralno da muška osoba radi u vrtiću ( :pray: ) i da se djeca koriste kao element za romansu (međusobnu jel'... lolo, očito ne kuži element parodije).
Epizoda 7 Detroit Metal City. Oh Bože.
''Krauser-san is raping Tokyo Tower!'' :pray:
Također, scena s Power Rangersima kasnije, Isuse. :))))))))))))))))))))
Pogledao epizodu 10 Detroit Moe City. :)))))))))))))))))
[Da, to je naziv epizode. :P ]
Oh lawd, sljedeća epizoda je metal vs. rap dvoboj. :3
Izašla je 2. OVA epizoda Fullmetal Alchemist-a.