xDD,280X ?
Printable View
xDD,280X ?
Yup
Besramna promocija, al imaš XFX-ovih kod mene ak ti odgovaraju :P
:yuck: Imam XFX 5770 đubre u kompu već 4-5 godina i nikad više... neće da radi sa Tagan napajanjem.
Hahahaha, fair enough. Došle MSI-jevke danas btw ;)
Dučan plz. Šta čekaš! :D
Aj još reci da si u AM-u...
Ima da mi rezerviraš grafu dok ne dođem. XD
imaš PP ;)
Prodam ti ja svoju :P
Zasto nemam twitter acc. kojeg prate milijuni, ukljucujuci sve bitne showbizz/hollywood licnosti, i retweetaju svaku trivijalnu stvar koju napisem, pa ostavljaju komentare tipa @dylan omg ur so right @dylan i love u pls follow me @dylan #spokesmanofgeneration @dylan post some nudes
Zasto si tako okrutan zivote?
bitcham po sebi, kakav sam ja jebeni retard
Zašto?
Bičam po programiranju. Jednostavno nisam mozak za to, ne znam. U početku sam bio optimističan, a sad mi dođe da se ozlijedim kad pišem test iz toga. Nema teoretske šanse da stignem 3 zadatka u 45 minuta, usporen sam i ovako i onako. :( Pljuc.
Čekaj koji si ti razred?
Ma nisu "pravi" zadaci, vjerovatno su čista glupost nekome tko je uvježban. Možda je jedan zadatak "praviji", jel.
Ko da imam neku barijeru u mozgu pa ne mogu prenijeti misli na papir/komp. Kad čitam rješeni zadatak, ajd, shvatim, ali nema boga da ću išta napisati sam.
Treći.
Nije to barijera, nego nedostatak vježbe ;)
Ne moraš mi i ti sad rušiti iluzije, pusti da se zavaravam :)
Ja se slažem, puj puj programiranje. Općenito su mi zadaci po bivšem faxu ubili volju za time skoro pa skroz.
Meni je to zakon, al nisam po faksevima nikad učio
Meni je muka muka ucit,al je zato jeben osjecaj kad uspijes neke stvari napravit.
Nikad nisam čak ni posjećivao Steam forume ranije, ne bih ni očekivao da se baš može naići na neke kvalitetne rasprave, ali nadao sam se nečemu unutar granica zdravog razuma.
Tako ošo ja u thread posvećen Steam kontroleru nakon što sam vidio novi dizajn, pa da to prokomentiram i dam neke svoje prijedloge (ako netko to uopće vidi) i vidim što drugi ljudi misle. Pa tako napišem wall-of-text post, čak skiciram nešto u paintu da bude jasnije, sve to lijepo objašnjavam.
Od tog posta prošlo je već nekoliko stranica, od toga sam naišao na samo jedan podjednako dugačak post koji ulazi u nekakve detalje i ideje u konstruktivnoj maniri. Ostalo je gomila jebenog spama. Evo, ovako izgledaju prosječne replike u threadu:
http://i.imgur.com/NMYbHST.png
ffdf
blarg
krga
mmhm
dbrr gtr
dskfl
Okemoni.
Okemoni™
blarg
: (
Ljudi koji gase svjetlo kad izlaze iz javnog WC-a :pray:
A daj sad zabrij ljude koji kažu dobar dan i doviđenja kad ulaze i izlaze iz dizala. To više nije pristojnost nego onak, nepotrebno.
To mi se desilo dvaput u životu, i oba puta mi nije bilo svejedno stati kraj takvih čudaka.
Živio sam 14 godina u takvoj zgradi.
Sad nakon par godina mi je totalno čudno bilo kad me ti nasumični ljudi pozdravljaju kad posjetim tu zgradu.
Da ne spominjem kako sam se navikao na život u kući. Nema boga više da bih u stan išao, barem ne dok financijske prilike ne dokažu suprotno.
Pa normalno je da ćeš susjede pozdravljat u liftu. Drugo je ako su skroz nepoznati ljudi.
Ja stalno ljudima preko telefona govorim doviđenja i onda se osjećam glupo jer ih nikad neću vidit.
To. Onako normalno da ću pozdravit nekog ako ga viđam već 14 godina skoro svaki dan, makar sam s njim izmjenio 2 rečenice tokom tih godina. Al onako, idem posjetit frenda u kvart koji sam sveskupa 5 puta kročio i ulazim u lift dok se natrpajem sendvičem i ono uleti ti neko "dobar dan". Mislio sam se jedno dobrih 5 minuta dal se poznajemo uopće, dok nisam zaključio da je neki čudak.
Ni to ne mora nužno bit čudno jer u većim zgradama ljudi ni ne znaju tko im je susjed a tko ne, pa pozdrave svejedno.
Sljedeći put im fino odgovoriš: Dobar dan i vama, želite li upoznati našeg spasitelja Isusa Krista? Još ak imaš random brošuru o Isusu iz haustora, efekt je 110%.