Deus Ex je stealth RPG i to nimalo ne skriva. I Human Revolution ima grozno loš osjećaj napucavanja što je po meni ok - oni koji žele glavom kroz zid, neka se onda dodatno muče :P
Printable View
Deus Ex je stealth RPG i to nimalo ne skriva. I Human Revolution ima grozno loš osjećaj napucavanja što je po meni ok - oni koji žele glavom kroz zid, neka se onda dodatno muče :P
Crowbar ubija, ali su u biti samo Baton, Prod i Tranquilizer Darts non-lethal oružja.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
= Citat =:
jebeni hipsteri
HANSI NEMA TE NA SF4!
= Citat =:
Fallout 3 je na listi. Witcher nije. :/
Čemu ovakve liste? :(
Zato da život bude zabavniji.
Ja bi stavio Half-Life 2 na prvo, a NOLF 2 na drugo mjesto.
Ne valja lista jer Psychonautsi nisu na prvome mjestu! http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/HIHA2.png
Igram Civilization V Gods & Kings i prvu sezonu Sam & Max-a.
Gods & Kings popravlja neke stvari koje su me užasno iritirale u Civ 5 (poput city statesa sa kojima je bilo nemoguće održavati dobre odnose ako nemaš gomilu love da ih podmitiš - sada je tu novi quest sustav zbog kojeg je to mnogo lakše) te dodaje religiju i špijunažu u igru. Vrlo dobar dodatak Civ-u.
Sam & Max mi je mnogo bolji nego kad sam ga igrao po prvi puta prije par godina. Mislim da sada više cijenim takav specifičan smisao za humor, a i bolje shvaćam dijaloge nego prije.
Prljavi fenboju!
Šuti konzolašu!
Zanimljivo je kak neki misle da je to uvreda.
to i je.
Najgora lista ikad. Takvu listu bi napravilo dijete u slučaju da se Bartuc i Aral spoje i okote.
:D :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Inače ni meni nije lista neš.
:pray:= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
>Zelda Fenbojizam= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
>Diablo II ispred prvog djela
>HOMMIII na kraju liste
I rest my case.
:))))))))))))))))))))= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Kenja po listi jer Dark Souls nije na prvom mjestu :eyebrows:
Morrowind treba biti tamo pri kraju, idealno izostavljen iz liste.
-10/10= Citat =:
LOL= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Totalno nebitno gdje se nalaze igre koje su meni ok. Mene smeta da je recimo totalno smeće Vampires ili Morrowind u prvih 10 i da su na popisu besmislene igre tipa Mount and Blade, Europa Universalis ili Bastion.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
A čak ni Babich na smrtonosnim drogama ne bi stavio toliko Pokemona na listu.
>besmislene igre tipa Mount and Blade, Europa Universalis ili Bastion
Definiraj "besmislena igra".
To je bio humor :(= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Meni su sve takve liste smeće. Mislim, ok je da se igre po nekim objektivnim mjerilima analiziraju i stave na neku listu, no ta lista može biti isključivo nečiji personalni odabir koji će se btw dobro obrazložitiSte lista neće imati brojčani poredakSjer ono, ne vidim kako neka igra može biti bolje iskustvo od druge ako imaju toga zajedničkog koliko Aral i Babitz po pitanju igraćih preferencija.
Ovako imaš 100 naslova za koje glasa premalo ljudi po pitaj dragog boga kakvim kriterijima. Što se mene tiče, za te igre je mogao netko glasovati tko ih nije ni probao i sad bi to kao trebalo biti neko objektivno mjerilo.
ROFL
Nisu igre.= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
evo jedan za sve Street Fighter mahere, znam da vas ima :D
viewtopic.php?f=7&t=47283&start=15
Ovo ti je baš glupo.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Smeće lista.
Za početak, treba izbacit sve kanadske i japanske igre.
kanadske :D
Kako je Deus Ex stealth RPG?= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Nije nimalo, lol.
Gunplay u igri je čisto dobar ako imaš prave augove i skillove, kako i treba biti u jednom RPG-u. Bez problema moš igrat kao Rambo ako znaš kako.
Nezz. Ekipa koja se buni jer na trained ne mogu kitu pogodit. :(
edit
S one liste treba izbacit sve Bethesdine igre ikad. Bez iznimke.
Za mene je stealth.
Al ja sve igre nastojim igrati tako (tamo gdje se može naravno), tak da nisam objektivan ovdje.
Za tebe je stealth. :facepalm:
Žanr nije onaj kojim si ga ti odlučio prozvat. :(
Valjda sam previše pod dojmom Human Revolutiona gdje je akcijski dio igre bio u banani.
Trebam odigrati originalno izdanje.
Maxaj swimming.
Da, bez swimminga ces daleko teze prelazit misije kasnije, meni osobno jedna od korisnijih augmentacija u igri
Hvala na savjetu.
Taman mi sutra završavaju ispiti, a to sam planirao riješiti preko ljeta^^
Aral+Bartuc bio bi zanimljiv spoj.
No, W3DR4N+Babitz bilo bi oličenje čistog ANTI-GAMER-a.
Ne usudim se ni pomišljati. :shock:
Igram Avernum 4, odlicna igra. Uskoro planiram Bastion i Beyond Good & Evil, iako cujem da igra nije bas nesto. Ne znam, meni se cini OK, vidjet cu.
Beyond Good and Evil je bogovska igra. Top 10.
Još da port valja pola kurca, bila bi top 1.