a neznma što da ti kažem,bas i ne vidim da je svaki novi film takav zato sto nije,eventualno neki nepopularni filmovi.Nemaš ukusa za filmove i to je to.
Printable View
a neznma što da ti kažem,bas i ne vidim da je svaki novi film takav zato sto nije,eventualno neki nepopularni filmovi.Nemaš ukusa za filmove i to je to.
Guyver The Dark Hero
:pray: :pray: :pray: :pray:
To mi je jedan od najdrazih filmova iz mladosti.
House of 1000 Corpses
Pa ono, film mi je bio OK, ali ništa više od toga. Nadam se da je Devil's Rejects bolji.
pogledao Spider-plant Man :D
predobra komedija sa Rowan Atkinsonom, parodija na Spidermana i Batmana, obavezno pogledat, traje svega 13 minuta
_07mqQ9RaTk&feature=fvst
bOtZC5is ... re=related
:D
TO THE BATCLIO!! xD
Čudi me kak smiju tak izravno parodirat te superjunake (čak je i muzika ista), i to još poznati glumci.
Nego, jel su ovi Batman i Robin isti glumci iz one stare Batman serije?
http://www.montana.edu/procrastinato...-wrestler1.jpg
Ocjena 7/10
isplakao se kao pi*ka pred kraj
i da,Marisa je jos uvijek MILF
Alien 3 - 7/10
Ne shvaćam čemu toliko pljuvanje po filmu - lošiji je od ostalih, ali solidan nastavak. Sviđa mi se setting i način kako su ubili elijena.
Meni je 3, pogotovo ona druga verzija filma, mozda i najbolji dio Aliena. :thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
The Messenger: The Story of Joan of Arc
OK, odakle da počnem?
Prvo nisam htio gledati taj film, jer sam očekivao neki BraveHeart wannabe epic fail.
No, slučajno sam došao na početak filma, te pogledao par minuta i svidjelo mi se.
Film je genijalan!
Predstava puna svakakvih likova, a ne znaš koji je luđi.
Scenografija, oklopi koje nose, brutalnost... sve je zakon, no to je samo pozadina filma.
Religija (tj., naša crkva) je prikazana savršeno.
Scena dok na početku filma ona kao klinka pije iz kaleža, a vino joj se cijedi kao krv; faca 'Boga' :rotfl: (ona srednje starosti); njezino kreštanje tijekom bitaka; odgovori koje daje na sudu; pa dok joj 'Bog' priča kako se mač mogao naći usred polja... ma genijalno. :pray:
A poslije i vidjeh da je Luc Besson to napravio.
Preporučujem ovaj film svima, osim zadrtim kršćanima koje bi prikazi crkve (institucije) mogli uvrijediti (iako su potpuno istiniti).
Čvrsta osmica ( 8/10 )!
Gledao sam taj film davno i bio mi je legendaran.
Šteta pa sam ga propustio sinoć. :cry:
definitivno. Fincher je u svom prvom filmu već znao šta radi :D ( samo šta su mu ovi skratili film za nekih pola sata := Citat =:
Izvorno postao stiiipa
= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
isuse...meni taj film saka
Donnie Darko
Film je svojevremeno propao na kino blagajnama pa mi je vjerojatno iz tog razloga promakao.Vidio sam da ga neki spominju na forumu pa reko ideam pogledati...
Odličan je :thumbs2: .Izvrsna atmosfera tjekom filma.Osobno volim filmove koji su jedan veliki mind fuck! U toj kategoriji bi bio i izvrsni Mulholland Dr. Uglavnom mnakon pogledanog filma tumačiti će te ga vrlo invidiualno jer je nemoguće iz same radnje otkriti pravu istinu. Iskreno ne znam koji mi je film bolji Donnie Darko ili Mulholland Dr.
Guinea Pig 2: Flowers of Flesh and Blood
Jel bolji od prvog?
Pogledao "The Wackness"
Jako zanimljiv i "fora" film :) 7/10
http://www.imdb.com/title/tt1082886/
I "Terminator Salvation"
Ocekivao sam puuuno vise... :( Nekako je plitak, dvojka mi i dalje ostaje najbolji dio! 7/10
http://www.imdb.com/title/tt0438488/
Enemy Mine
Prvi put sam gledao ovaj film.
Očekivao neki trash, a dobio dosta dobar SF, klasik kolko vidim.
7/10
Carlito's Way
Nabavio ga na HD-u .Remek djelo kakavo danas više ne snimaju :thumbs2: .Brian De Palma je jedan od rijetkih koji može snimiti nešto ovako uvjerljivo i Hitchcock-ovski napeto .
Monsters vs. Aliens
predobar animirani film, Hugh Laurie dao je glas Dr.Žoharu :D
zato mi se još više svidio, preporuka svim fanovima takve vrste filma ^^
The Big Lebowski - najbolji film braće Coen i najbolja uloga Jeffa Bridgesa po meni - 10/10.
Donnie Darko - odličan film, it's a very, very mad world - 9/10.
District 9
a ono, niš posebno, par dobrih scena, netako zanimljiva prića
brijem da bi mogal bit neki nastavak
6/10
Šindlerova lista-predobar :pray:
= Citat =:
Izvorno postao flander
Uf...ja ga jučer pogledao po drugi puta.Meni je predobar .Nastavak stiže sigurno. Priča je netipična .
SPOJLER
Ne pamtim film u kojem sam ikada sa gađenjem gledao vanzemaljce na početku filma a na kraju navijao za te iste odvratne spodobe sa željom da pobiju što više ljudskih skotova .
Efekti su fenomenalni te mi je ovo jedan od najboljih SF-ova svih vremena.
I ja sam isto pogledao District 9Sprije par dana... fenomenalan film, unatoč nešto sporijem početku i vrtoglavom akcijskom kraju, ali meni nikada nije bio dosadan baš zbog toga jer pokriva sve: od ekspozicije i otkrivanja informacija o vanzemaljcima pa do akcije sa suludim oružjima (Tesla Gun, hell yeah). I da, vanzemaljci su svjež pokušaj da ih se učini normalnima, ma koliko to čudno zvučalo, i mislim da su uspjeli... fak, glavni ljudski junak je naporan do pred kraj.
Jedva čekam nastavak jer me kraj ostavio razočaranim. Ne jer je loš, nego jer je neodređen, a baš te zanima kako se stvar razvije.
ja jos moram hrpu mjeseci cekat da dođe Blu-Ray,a tkao mi se gleda taj film :(
isao bi u kino ali ga nema u kinima :-x
Jel stigao kod vas u kina District 9?
Ima izvrsna verzija za dl-at.
Inace film nije neko remek djelo, ali je zanimljiv od pocetka do kraja. 8/10
Nabavio sam film (District 9). Pošto ga neće biti u kinima, morao sam đentlmenski prihvatiti Bezimenovu ponudu :D
Možda ga danas pogledam. Planirao sam tek sljedeću nedjelju zbog ispita i sl. pizdarija, ali toliko sam nahypan da vjerojatno neću izdržati :D
PS: Jučer sam pogledao ponovno Brunu ali na DivX-u, starcima se gledala komedija, a nisam htio Hangover okaljati DivX kvalitetom. Katastrofa koliko komedije pate u DivX izdanju, pogotovo ovakva kakva je Bruno pošto ti baš trebaju Titlovi, a titlove pišu budalaši, kada moram tako reći :(
U kinu je bio vrlo dobar, doma je bio loš. Isto kao i Zohan, doma sranje, u kinu pišaona.
yeah right :roll:= Citat =:
Izvorno postao Falus
jebalo vas više ne gledanje filmova jer nema fensi verzije za gledat na kućnom kinu...
Into The Wild
http://www.imagesforme.com/out.php/i...ntothewild.jpg
predobro :(
Eddie Vedder je radio OST za film.
Gwoemul (The Host)
http://www.imagesforme.com/out.php/i674972_hostver4.jpg
96%
Genijalan film, među najboljima koje sam ikad pogledao.
da
film je stvarno genijalan
obožavam ga
i napravio je predobar soundtrack :D= Citat =:
Izvorno postao xarabas
pogotovo kad putuješ negdje :)
Da, soundtrack me se stvarno dojmio i bas sam se pitao tko ga je radio...sad znam, obavezno nabavljam :)= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
Bartuc, ja ne znam kako nekome Bruno može biti smješan.
To je toliko loše.Loše.
Gledao sam i ja Hangover.Onako.Kad je meni neki film onako, to običnom puku znači ''super'' :)
Kada vas je toliko za taj district 9, i ja ću ga pogledat.
I taj više V for Vendetta.
PathfinderS- 5/10
District 9
Sta vise reci... ODLICNO! :thumbs2:
I Am LegendS- 10/10 (Genijalan film)
http://i26.tinypic.com/fe0ujd.jpg
District 9S- 5/10 (Solidan film, ništa posebno)