L4D 2
Printable View
L4D 2
S kojim je stalkerom najbolje pocet? I jesu li neki modovi preporucljivi odma od pocetka?
dead island. al shebano je namjestit= Citat =:
Izvorno postao crnisokol
Soc - CS - CoP= Citat =:
Izvorno postao Falus
http://www.moddb.com/mods/stalker-complete-2009
Ovo za Soc. Bez modova ga ne igraj. Loš je.
CS je bugovit i crasha dosta pa ga patchiraj, za modove ne znam.
Nijednim. Zaobiđi.= Citat =:
Izvorno postao Falus
Cin san vidija da je zadnji post od wedrana zna san ga otprilike :D. Inace, ne mogu virovat kako igra bolje izgleda sa complete modom. Valjda ce me uspit zaintrigirat da je odigran do kraja, jer u zadnje vrime me odbijaju te open world, sandbox - like igre. Zadnja koju san uspija zavrsit je GTA:SA
nemoj slušati wedrana, jer je stalker jedan od boljih FPSova ikada...= Citat =:
Izvorno postao Devil Dog
da sada idem igrati sve nastavke po prvi puta, igrao bi kronološkim redoslijedom radnje... znači prvo Clear Sky, zatim Shadow of Chernobyl i na kraju Call of Prypat...
uživaj u vrhunskoj igri, a za drugi prolazak stavi i modove..
btw, nemoj zaboraviti updejtati igre zadnjim patchom... ;)
Moze preporuka curi neke fantasy, lagane igre za razbibrigu. Znaci da ima masu magija, napitaka, carobnjaka, bilo cega, ali da je lagana, ne nekakav rpg boze moj :D
the book of unwritten tales mi je jedna od najljepsih igara ikad, ali nije bas lagana, pa ako joj nije mrsko rjesavat zagonetke i slicne stvari, neka to proba
Nek proba Trine. Ima i co-op tako da možete u dvoje. :)
Magicka? Malo teško, ali lako joj ti pomogneš :>
Trine je prekrasan :shock: . Moram ga i ja probat :) Hvala na preporukama!
lurking for:
auti, grad, trke, slobodna vožnja, zajebavanje po gradu, unapređivanje autiju. nes kao nfs:MW, ali nesto novo. moze biti i tipa stunt GP
battlefield 2142 je,koliko sam skuzio,ukinuo mogucnost downloadanja demo verzije u kojoj mozes igrat multiplayer...ima li jos neka fps gra tog tipa koja se moze igrat u multi? sto je onaj battlefiend for free il tak nekak se zove...jel to dobro?
Treba mi pomoc. Treba mi neka race igra da nije toliko prekomplicirana i da nije konfiguacijski zahtjevna. Uskoro mi je braticu rodendan sad ima 12, pa je zazelio tako nesto. Konfiguracija mu i nije nesto bajno. I nemora ta igra bit sad neznam sta jednostavna koda je za malu djecu, al opet da nije nesto prekomplicirano :)
LEGO Racers
moze, hvala :)
NFS: Underground je boooog!
bome je :)
ali mom braticu, kojem nosim tu igru za poklon, igranje se svodi da upali zatim lupa enter dok ne vidi da je trka krenula i onda uhvati strelice i dere.
možda je vrijeme da evoluira, a i sviđat će mu se spojleri i naljepnice i one perlescent boje :D
Treba mi neka igra kao MDK2 ili PoP neko koljanje ali da ima svijet , priču i po mogučnosti da je sandbox , da se ugodno igra sa ps2 kontrolerom.
MDK 2 i POP nisu po ni po čemu slični. Darksiders.
To sam samo naveo kakve igre mogu proč....
Ass Creed, Prototype, Batman možda. Darksiders brzo dosadi.
Prototype vrlo brzo postane zamoran. Za ispucati se prvih par sati i izbrisati ga.
Ono što mi se najviše svidjelo u igri je način na koji se otkriva priča, kroz onaj "Web of Intrigue". Zanimljiv koncept koji bi volio vidjeti u još nekoj igri.
Dakle, Darksiders brzo dosadi, Prototype vrlo brzo postane zamoran, Batman možda...
No Ass Creed, 100000000000000 puta gori od navedenih, je preporučen bez negativnosti (osim ako naslov sam po sebi nije negativnost).
:yuck:
Batman sigurno, prvo AA, onda AC. I Darksiders mi se čini ok.
Ty
Neka igra za bozicnim ugođajem,bilo kakva?
Santa Claus in trouble :rotfl:
U World in Conflictu i Hitman:BM ima božićnih misija...
Bilo koji MMORPG u ovo doba godine?
Radi se o flash igri u kojoj ste vi u ulozi vozača i cilj vam je što dalje doći s autom kroz masu zombija. Kad krepate upgreadate s parama koje ste zaradili. Ono što je ovu igru "isticalo" od ostalih je to što je ova ima pogled iz kokpita. Zna li netko ime igre?
Čemu roflanje, igra je zakon! Samo što joj fali save feature :(= Citat =:
Izvorno postao Devil Dog
Moj mali nećak sa ispraksirao u tome do savršenstva.
http://www.newgrounds.com/portal/view/550714= Citat =:
Izvorno postao BigBongman
<3
Treba mi preporuka neke kvalitetnije ChessSigre, točnije mom susjedu. Gospodin je stariji, iznimno inteligentan, pa mu je ovaj osnovni šah koji dolazi s Windowsima pre jednostavan. Znači neka klasična pc verzija s instalacijom bi bila poželjna, ako tako nešto unazad par godina uopće postoji! Hvala.
Standardni izbor je Chessmaster 9000, ali već je prošlo 9 godina od toga, možda je izašao neki bolji.
Nek igra online šah, ko moj stari :)= Citat =:
Izvorno postao mortician
Eto, prvo mislio nabaviti 9000Sverziju, al putem naletio na noviju Chessmaster 10th Edition. Izgleda poprilično dobro - vizualni dojam, kvalitetan learn/tutor mode vidim, baza poznatih mečeva, i da dalje ne nabrajam. Možda i ja zaigram...
A za online igru - slobodno linkaj stranicu Maloki, možda se i svidi čovjeku :)
EEE ljudi trazim neki FPS... Bilo kaj..moze par prijedloga..... ako vam se da nek neko pukne neki link na youtube-u.
Ono 2010,2011 god. da je izasla igra. Hvala :D
Battlefield 3, COD: Modern Warfare 3, Serious Sam: BFE, Bulletstorm, FEAR 3, Metro 2033, STALKER: Call of Pripyat, Homefront, Crysis 2.
Niš drugo mi ne pada na pamet. Izbor ti dalje ovisi o tome što točno tražiš od igre.
ee hvala ti..... :D pomogel si :D
Chessmaster Grandmaster Edition.= Citat =:
Izvorno postao mortician