-
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
e taj armor mi je jaci nego ijedan iz serijala assassins creed,a ovdje je to sporedna stvar a tako awesome,jedino sto mi smeta je sranjski enchantan cap,mislim tko koristi illusion spellove dode dobro ali ja nisam dosad niti jedan ozbiljan spell castao osim flame atronach za college
da su bar stavili bow % dmg kao na brotherhood capu(a taj mi je opet ogavan)
-
zakaj je enchantanje itema tak glupo? ili je možda moj lik još njubara (enchant skill mi je lvl 24)... ali jebote, imam neki exquisite honed ancient nord greatsword koji radi 70 dmg i nema nikakav enchant... dođem do ancient altara ili kak se zove i hoću staviti frost damage na njega... imam black soul gem sa grand dušom i sve što dobijem je 57 dmg + 17 frost! koji falus?! dobijem ukupno 1 dmg više nego prije? wtf?
-
Gle, kad stavljaš enchant na oružje igra ti računa kao da stavljaš na nepoboljšano oružje enchant, stoga ti tako piše kao da imaš ali kad enchantaš bude pravilno i ne moraš ponovo kovati oružje.
-
= Citat =:
Izvorno postao marijanovic
Gle, kad stavljaš enchant na oružje igra ti računa kao da stavljaš na nepoboljšano oružje enchant, stoga ti tako piše kao da imaš ali kad enchantaš bude pravilno i ne moraš ponovo kovati oružje.
sorry ali ništ te nisam skužil sad... :?
-
-
-
rjesio sam sve questove za companionse,skup sa zadnjim...kako da se izljecim vukodlakarstva? ne zelim vise biti vucko
-
= Citat =:
Izvorno postao Shaka
rjesio sam sve questove za companionse,skup sa zadnjim...kako da se izljecim vukodlakarstva? ne zelim vise biti vucko
dobijes quest od kodlaka da ubiješ glenmore vještice i onda njihove glave spališ negdje, ne sjećam se gdje ali pisat će ti...
btw, mi može neko odgovorit na pitanje o enčantanju? :) marijanovića nisam najbolje skužio, a lijen sam guglati... xD
-
Kada si na oltaru za enchantanje igra ti ne prepoznaje da li je oružje fine/superior/exquisite itd. i stoga ti piše da je damage manji nego prije, ali nakon što enchantas vrate se statsi kao što su i bili + enchantment.
-
al ti sve jedno dobijes malo frost damage-a, jer ti je enchanting skill premali...
-
ok, kaj to znači? da ako imam superior mač i enčantam ga, gubim sufix superior ili je to neki glitch da se samo naziv makne ili wtf?
a da mi je enchant skill premali, to mi je jasno...
-
= Citat =:
Izvorno postao Shaka
Glermoil witch head u "oltar" u Ysgamors tomb i ubiješ svoju zvjersku stranu; baš kao što si za kodlaka...
-
Koja brutala :( Nisam ništa razvijao One Handed, samo Archery i odem u mage guild main quest Dwemer Ruine sa samo 3 strijele :pray: Namučio sam se ko konj (Master težina), ali mi se u međuvremenu svidio Dual Wield (Elven Dagger + Nightingale Sword = 20-ak damagea :rotfl:). Tak da bi mogao krenuti ipak i tom rutom...
Nevjerojatan gušt kad izađeš živ iz takvih borbi gdje si mrtav u jednom udarcu, ako imaš sreće do 3 udarca. Totalni gušt je bio.
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Koja brutala :( Nisam ništa razvijao One Handed, samo Archery i odem u mage guild main quest Dwemer Ruine sa samo 3 strijele :pray: Namučio sam se ko konj (Master težina), ali mi se u međuvremenu svidio Dual Wield (Elven Dagger + Nightingale Sword = 20-ak damagea :rotfl:). Tak da bi mogao krenuti ipak i tom rutom...
Nevjerojatan gušt kad izađeš živ iz takvih borbi gdje si mrtav u jednom udarcu, ako imaš sreće do 3 udarca.STotalni gušt je bio.
dvije rijeci
Dark
Souls
-
= Citat =:
Izvorno postao IGoR_2803
ok, kaj to znači? da ako imam superior mač i enčantam ga, gubim sufix superior ili je to neki glitch da se samo naziv makne ili wtf?
ja mislim da ti ide ovako, ti kad dodes i hoces encantat neki mac koji ti je na superior, ti kada ga oznacis za enchant tamo ti SAMO PISE koda ga je vratio na osnovno( kao da vise nije superior) i ti ga encentas ali nakon sto si ga encentao ti odes u meni i on i dalje ima taj damage koda je superior samo sto sad ima i taj encant
-
-
= Citat =:
Izvorno postao Viper33
= Citat =:
Izvorno postao IGoR_2803
ja mislim da ti ide ovako, ti kad dodes i hoces encantat neki mac koji ti je na superior, ti kada ga oznacis za enchant tamo ti SAMO PISE koda ga je vratio na osnovno( kao da vise nije superior) i ti ga encentas ali nakon sto si ga encentao ti odes u meni i on i dalje ima taj damage koda je superior samo sto sad ima i taj encant
Točno kako sam ja i rekao.
-
Quest od Vaermine :pray:
Jedan dio me jako podsjeća na lucidno sanjanje. :)
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Danas mi se updateao Skyrim, izašao je patch v1.3.10.0... Niđe infoa, špekulira se da je 4GB fix u pitanju.
Primijetio sam da mi igra bolje radi s ovim novim patchom...mada kad sam ''vani'' to baš nije zamjetno, ali FRAPS pokazuje nekoliko FPS-a više u prosjeku...ali u interijerima igra radi daleko bolje...
-
O da, napokon One With The ShadowsSačivment :pray: Bome se naradiš za njega ko konj :D
http://i.imgur.com/rkTPC.png
-
Palo mi na pamet zašto možda nemam uopće zmajeva u igri :o
Na MQ sam stao taman kad sa babom moraš ići do grobnice zmaja i brijem da zbog toga Alduin čeka tamo i ne oživljava ostale zmajeve po mapi!? Skoro pa sam 30. level, skoro 40 sati igre, a još niti jedan jedini zmaj me nije napao (osim kod onih oltara njihovih koje čuvaju).
Bum otišao obaviti taj quest, pa ću vidjeti jel do toga :(
-
I meni se to dešava. Već sam obavio taj quest kad je Alduin oživio onog zmaja u grobnici, i još ona žena kaže "keep looking at the skies", jer kao sad bi napadi zmajeva trebali biti još češći, a nijedan mi se još nije pojavio sam od sebe otkako sam uzeo i dovršio taj quest.
-
Ne kužim, su nekaj ujebali u patchu, ziher :( Do sada sam ih prosli put vec 20 ubio, ako ne i više :(
A googleanje mi izbaci samo da se moraju aktivirati tak da ubiješ prvog zmaja u Whiterunu, ništa novo, ništa konkretno.
-
Ima ih i dalje, samo su puno rijeđi (ako koristiš Fast Travel vjerojatno ćeš još teže na njih nailaziti)
-
Evo, ubio onog zmaja kojeg je Alduin resurektao i odem na prvu sljedeću lokaciju, kad zmaj na nebu :pray: Zbilja ne smiješ ostaviti Alduina da čeka!? Bumo vidjeli kako će sada biti dalje...
-
-
-
Prošlo je neka dva tjedna kak nisam igrao Skyrim, wooohooo :)
-
Sad sam ga i ja dobio :pray:
-