Igram na Nordic od sada, fino cu iskorisiti ovaj dvotjedni boost :D
Printable View
Igram na Nordic od sada, fino cu iskorisiti ovaj dvotjedni boost :D
Primjetih to.= Citat =:
Izvorno postao Sweron
Pa to nije normalno kako se svi žale na Wukonga a nije još ni izašao :P
"Spin 2 win and that's all you need for only 6300 Riot dollars or 975 Phreak coins"
ma svi ce bitchati na taj utli, a na kraju ce raditi dmg manji od juggernatovog na lvl 4 (140 il 160 dmga/sec ako se ne varam)
SPIN SPIN , Leona je sasvim dobar champ pogotovo solo top kupio si odmah valkyre skin <3 <3
solirati sa leonom? sa onim pasivnim steta ju je pustati da solira :( s njom je prelako dominirati bilokoji lane, ponajvise 2v2
^This,nikako nju u solo.
Kako se neće žaliti kada su mu dali 3 AoE skill-a, stealth, gap closer, te ulti koji mu uz dmg. daje MS buff te AoE hard CC na koji nemožeš nikako utjecati.= Citat =:
Izvorno postao Necron_Ov3rlord101
Kao da već do sada nisu imali dovoljno problema sa balansiranjem sličnih likova.
Prvo jarvan sad ovaj majmun..
lako kasnije za taj passive od Leone u teamfightovima.= Citat =:
Izvorno postao KiwiCRO
Ne izgleda mi ništa problematičnije od recimo Xin Zhaoa koji nije OP, a da si mu vidio abilitye na champ spotlightu, vjerojatno bi tvrdio da je naj-op lik ikad. knockup, gap closer i slow, ogromni AS buff i smanjivanje CDa uz to, pasivni lifesteal, i AOE ulti koji radi oko 400-500 dmga bez ikakvih itema, i još ga na par sekundi učini tankom. Pustite Wukonga da izađe, da vidimo CDe, dmg i ratiose na abilityima, pa onda možemo diskutirat.= Citat =:
Izvorno postao Schadenfreude
Xin Zhao je jedan od razloga zbog kojeg se žale, kada je tek izašao možda nije bio naj-op lik ikad ali prema onome što ja čitam nije bio ni daleko od toga.= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Monkey King ne mora biti op, no po njegovom skill setu kao i činjenici da je to skill set tanky dps lika čini mi se da su veće šanse da će biti op nego da neće.
Opet pokam s Nasusom. SNAGA. Odličan je, malo se umire dosta se uništava.
Build: Doran's shield, Mercs, Philo stone, Trinity force, Force of nature, Renduins.
Neznam za vas ali meni se taj Monkey king cini jako zabavan i vjerovatno cu ga uzeti, sad i nije tesko nafarmati IP :D Nesto me krenulo s Ashe ovaj tjedan, mozda ju kupim jednom prilikom xP
ja s njim dorans shield->rush shen->bootse->trinity->random item #5 (il 4 ak se dorans proda)= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
jebem im ja ovaj boost, taman idem na more i nema me do 8.8. xD a taman sam se mislio nakrcati HP runama ko konjina :P
dns dvaput put igrao TF. (prva 2 puta da ga igram)
1. partija 4-2-6 win u 20min (concede).
2. partija 9-0-1 win u 35min (concede) (skuzio kako se 2. koristi savrseno :P u 1. mi je stekalo xD)
jednostavno je prelako narafmati onaj mac sta daje 60%attack speeda i svaki 4. udarac extra 100 magic dmga. 2. i 3. skill i ulti kada se moze. solo mid, tu i tamo baciti oko na gornje laneove, teleport, 3-shotati nekog i gg.
http://i.imgur.com/5nBn4.png
Zna frajer :pray:
http://twitter.com/#!/RiotGuinsoo/statu ... 6259785728
http://na.leagueoflegends.com/board/sho ... st11782783
Ako ovo odrade upravo valjda će konačno Pantheon, Renekton i Garen prestati imati tako grozan late game.
Hahahaha, OP item is OP.
jao.. igram renektona redovito.. on nije tipicni ad carry koji blista u lategameu ali daleko od toga da je grozan i u jednom dijelu gejma ako ga uopce znas igrati.= Citat =:
Izvorno postao Schadenfreude
Isti vrag za Garena, garen nije tenk i kao takav ne funkcionira, end.
lul= Citat =:
Izvorno postao Sweron
Build s garenom mi je berserkers graves,frozen mallet,infinity edge,phantom dancer,black cleaver,bloodthirster,ne tim redom ali to su itemi na koje ciljam,ako se igra oduzi i uspijem ih sve nafarmati unistavam late game,najcesce su tu skorovi 12-3,10-1 i vise,ako me ide naravno.
I kakve su to gluposti da renekton i pantheon imaju takodjer los late game? uz pravi build s bilo kim mozes rasturat u late gameu.
uf taj build je suicide .. jest da ja govorim da garen nije full tank ( sillenius :D odi igrat umjesto da me tu spijuniras :P ) , ali bogami nije ni dps.
Garen je offtank
1. attack speed - useless - SPIN TO WIN !
moj tipicni build za njega:
1. Doran's blade
2. mercury threads / boots of swiftness
3. sunfire
4. force of nature
5. Frosthammer
6. Infinity Edge / lastwhisper / atma
7. doran's blade prodajem za IE / lastwhisper / atma
taj redoslijed nije nuzan ali ako sam jedini cvrsci char u timu onda idem dosta defenzivniji build inache znam ako me dobro ide rushat BF sword, onda je spin bolesno jak.
= Citat =:
Izvorno postao Sweron
Da,suicide za neprijatelje,za mene ne.
dobro, probaj i ovaj build
mastery, rune koje imas ?
http://www.solomid.net/guides.php?g=1597
Ovako nesto,ali jos sam u njub fazi lagano,tek prije mjesec dana sam poceo igrati LoL,imam par kupljenih heroja koji su mi opaki,recimo olaf,xin, i malo sam se zajebo s jaxom,mislio sam da je lakse s njim igrat xD
Jedini dobar build za garena su bootsi, sf cape, sf cape, sf cape, sf cape... (i to mi ukinu :twisted: )
Kupio Udyra pa sad isprobavam 2 jungle varijante, šta vi mislite jeli bolje sa Q ili R junglat ? (Na Udyru naravno)
Sa W :D