Digne mi se kad vidim Excel tablicu.= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Printable View
Digne mi se kad vidim Excel tablicu.= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Valjan razlog, ok.
Pics or it didn't happen.
Ma danas postoje operacije za sve.
Ak mogu Predi složit vaginu, mogu i njoj.
Ne znam baš kako to ide, ako nema ništa dolje, odakle joj materijal da se naprave stijenke vagine. Iako:
Izuzev toga:= Citat =:
Izvorno postao Wikipedia
Ahahahaahah da, jer sve žene inače obožavaju imat mengu.= Citat =:
Izvorno postao članak
Nemoj tako, samo se željela uklopiti.
A jel ćeš ti obožavat?= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Ja ju neću imat lel, kaj ti briješ.
On je lezba. Lezbe nemaju mengu, samo PMS.
Znači ne uzimaš full package?= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Ne znam odakle tebi uopće ideja da se operacijom mogu ugraditi nepostojeći jajnici i maternica, ali ako imaš izvor, slobodno daj.
Pa bi li si ugradio da moze?
Tbh nemam pojma. Nije da mi se to puno motalo po glavi pošto je neizvedivo, a o tome bi trebalo malo bolje razmislit.
Ali recimo da ne, kek. Nije da umirem od želje za tim da krvarim svaki mjesec, a ako mi ikad bude ultranapeto imat djecu, ionak mogu sačuvat spermu pa oplodit ženu. Win/win.
Pomisao da bi prdator mogao imat djecu me plaši.
Glasaj ZA
Zašto? Željeno dijete jako promjeni čovjeka. Ja se (još) ne mogu ni zamisliti kao ocat tetadje, ali da se odlučim na taj korak dao bi sigurno 300% od sebe i maksimalno se posvetio tom malom biću i njegovom uzgoju. Previše ljudi postaje roditeljem jerbo im žene žele furat kolica po gradu, sasvim slučajno ili čak preventive radi (da ne bi žena pod stare dane imala komplikacijonen u trudnoći), a jako malo njih stvarno želi pružiti tom malom biću dobru logistiku i najbolje uvjete da kasnije razvali u igri života.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ako ništa drugo, lima bi imao najbolje Lego kocke u kvartu i baku/dedu na moru, a to je definitivno velika stvar za jednog klinca i poprilično diže lvl sreće.
kek
Mogu li te samo zamoliti da ne pišeš ''tetadje'' i ''lima''? To su još najlošije baze od kad je Mate Lulić rekao ''tamcr''.= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
Jel to među blokovima rstva? Na mobu sam pada ne otvaram YT bzvz.
http://www.jutarnji.hr/mracna-strana-hr ... a/1140564/
Pa ti piši pizdarije po netu. :^)
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
http://www.jutarnji.hr/multimedia/ar...s_614720S0.jpg
:pray:= Citat =:
pusite si ga
Elokventno
Netko treba neupućenima objasniti kako internet i anonimnost djeluju na ljude. Samo što je ovo Hrvatska pa se ovi stručnjaci ne trude biti anonimni.
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w