Meni je ovo bilo dosta fora= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Utopia
http://www.imdb.com/title/tt2384811/?ref_=sr_1
Prva sezona tek. Nema horor elemenata, ali misterij je ok.
Printable View
Meni je ovo bilo dosta fora= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Utopia
http://www.imdb.com/title/tt2384811/?ref_=sr_1
Prva sezona tek. Nema horor elemenata, ali misterij je ok.
Probaj American Horror Story ak hoćeš uvrnute horror serije.
Ak hoćeš krimi misterij i jednu od najboljih serija ikada, tu je Veronica Mars (nema horrora niti nadnaravnog).
Veronica Mars posjeduje sve.
American Horror Story valja.
Utopia je apsolutno govno.
Odgledao prvu sezonu Workaholicsa. Totalno mi paše za trenutnno tupilo/nerad/brutalna neproduktivnost stanje.
Utopia mi ima ok pricu, ali jednostavno mi izgleda jeftino cijela serija. I zivcira me ona debela
:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao The Boz
koje je smeće postao dexter. To boli za gledat
Hvala na preporukama, budem bacio oko, vjerojatno ću pogledati Verinicu za sada pošto već u par navrata čujem da valja.
Ako hoćeš nešto s dozom Buffy i Twin Peaksa, no bez nadnaravnog i akcije, s najboljom glumicom i ženskim likom ikad - go for it!= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
(I Whedon kaže da mu je jedna od najdražih serija i čak glumi u jednoj epizodi.)
Jaoo, već se ponadao da je to Whedonova serija, ali ajde, i njegov blagoslov je dovoljan znak da vrlo vjerojatno serija rula :D
S wikipedie:
ne znam, ja u ni jednoj drugoj seriji nisam primjetio kadrove i način snimanja ko u utopiji. meni je prejebeno.. al ono, šta ja znam o tome. xd
Utopia je fakat unikatna dosta, svakako preporuka.
Tu Veronicu Mars sam oduvijek odbijao i pogledat, samo zbog imena. Al vidim da treba dati šansu!
meni je kroz cijelu seriju provučen neki creepy sleš spooky filing + napetost + osjecaj da ono.. WTF ide sljedece?
Pri kraju sam sa White Collar 3 pa idem odgledati 2 sezone Rome serijala, a onda bih mogao i ja pogledati tu Veronicu. Po samom sinopsisu mi nije zvučalo kao nešto posebno zanimljivo pa se nisam ni trudio gledati.
Slažem se. Pogotovo kraj predzadnje epizode.= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
A tek kad se usporedi s Breaking Badom...
Sto nije ta Veronica Mars otkazana?
Da.
Ali ima odlične tri sezone.
I snima se film.
koja je uopce shema s tim da se tolko hvaljene serije otkažu? tipa ona the wire
The Wire nije otkazan, prijazali su sve sto su htjeli.
nene, zajeba sam se. ona scifi neka, trekkie style.. firefly?
Malo ti se pobrkale sve sheme :P :)
Firefly trekkie? :D
Ja sam bas mislio preporucit Alphas al dzabe kad je otkazana
ne znam ti ja ništ o tome, ugl ljudi koji vole star trek vole i firefly kolko sam skuzio. ;D= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Pametni ljudi.
Firefly jedno 20x bolji od star treka
Firefly posjeduje sve ikada.
To se Whedon nekom zamjerio pa sve njegove novije serije i sve serije koje se njemu svide banaju.= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
Dobra ti usporedba.= Citat =:
Izvorno postao ProzoЯ
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Dollhouse je zasluzio biti otkazan. Totalno mi antipaticna serija.
Za Firefly se suze liju dan danas.