na kojoj tezini si igral?
Printable View
na kojoj tezini si igral?
Zadnjoj. I opet je prelagana igra.
ja inace ne igram bas sp, niti ne volim previse squad-ove u sp-u, al meni se ne cini bas da su glupi, je da sam tek na 2. misiji, al svi koriste cover, koji mene inace jako zivcira u svim igrama...
nego, imas igru? mislis igrati mp? jer malo ljudi koje znam kupuje igru, pa da imam s kim igrati...
Ne, ne koriste cover. Bjeze ko muhe bez glave po mapi i idu samoubilacke pohode. Suborcima kada dam naredbu da koriste zaklon, stanu 2 metra od njega na otvoreno. Riječ je stvarno o ozbiljnim propustima.
U vezi MP-a, igram, ali ne previše radi posla (i Witchera). Uglavnom, tu ti je ispod moj PSN račun pa se mozemo dogovoriti za pokoji meč nekad :)
meni na 2. misiji, kad postavis zasjedu onoj cetvorici na vrhu, i par borbi dalje, uvjek su koristili zaklon...
Story Mode od Wildlife Park 3.
Portal 2 te AC:B
Quake Live, počeo je igrat kad ste rekli da ćemo to prašit na PC Play gej(m) najts. Sad nemogu prestat kolko mi je dobra.
Puzzle Agent. Nisam neki fan avantura, ali mi je igra vrlo simpatična.
Suikoden II za PSX 1. Inače ne volim JRPGove, ali ovaj mi baš fino sjeda.
Mislim si napokon preći Half-life i njegove ekspanzije, pa isto napravit sa dvojkom.
Daj mi recite, jesu ekspanzije jedinice vrijedne truda?
Ono kad stignem upalim Minecraft ili FNV tj Fallout New Vegas.
Tako smion kečer, pa Minecraft igra.
Jbt kecer.= Citat =:
Izvorno postao Cid
kečer, nega šta brale.
Neznam za jedinicu, ali dvojka i epizode su must play.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Igram Puzzle Agent, Puzzle Bots, Recettear i Portal (jedinicu).
Trenutno Titan quest co-op i Still Life 2.
Pa onako, odigraj, bit ces itekako gladan Half Lifea nakon što ga pređeš, narocito prvog djela :D= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Ja nisam nikad odigrao ekspanzije Half Lifea, nije mi se dalo baš.
Ja sam jedinicu prelazio već valjda 4 puta ali nikad nisam došao do kraja, svaki put me nešto spriječilo. A igra je odlična, baš ima atmosferu, naročito zbog nedostatka cut-scena i nenametljivih loadinga.
Lenčugo
Iako mi je Opposing Force jedno 3 puta bolja od Blue shifta.
A pročitao sam da Blue Shift ne donosi baš ništa novoga, pa ću to vjerojatno preskočiti, ali OF budem igrao, čisto da vidim kako je to biti na strani onih iritantnih marinaca :)
Chrono Cross igraj. Bolji od svega.
Probao sam ga, ali mi ne sjeda nikako :( Započeo sam i Xenogears, zasad vrlo dobro, combat sistem je odličan.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
E koji je Half Life u kojem misija se dogadja u nekom Luna Parku,prvo bude sve dobro pa onda ko cudovista neka se pojave il tako nesto :D
Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 3. Boguje.
Ne sjeda ti Chrono Cross? :(= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
all hope is lost.
nije mi jasno kako se bar nisi upecao na OST, koji samo po kvaliteti owna Uematsua i sve Final Fantasye ikad izdane (al to je samo 1% cijelog dozivljaja, jedna od najljepsih igara na PsOne i najljepsi/najoriginalniji RPG......ma sve
To je Blood.
Tu igru sam prisa priko Bozicnih praznika, podsitila me na mlade dane .= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Art stil mi je užasan (otoci su lijepi, ali to je otprilike to), i borbe se presporo odvijaju i sadrže previše animacija. Zato mi je Suikoden odličan, borbe se učitaju u sekundi, postoji opcija auto battlea za random XP grind bitke, a i kad daješ naredbe, svi likovi u isto vrijeme skaču i udaraju, završiš većinu bitki u par sekundi. Kad se samo sjetim jebenog FF 8, čim sam vidio koliko traje jedan summon, odma sam odustao od igre za sva vremena.= Citat =:
Izvorno postao Kid A