Pricamo o Donnie Darko filmu?Nisam znao da ima dva dijela.
Printable View
Pricamo o Donnie Darko filmu?Nisam znao da ima dva dijela.
zaboravi da postoji nastavak. Nema nastavka... NEMA GA !!!!!
Potpis!= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
Pokojni...
dosadno, nezanimljivo.
Pakleni poslovi su bolji,ali malo sam teže pohvatao.
Pogledao Zvjezdane Staze u kinu. Totalno odusevljen filmom. Dobra doza humora, akcije, retro stiha i svega ostalog potrebnog za dobar film. Stvarno, nadam se nastavku...
Captain Kurk :rotfl: Kino se treslo kada su bile scene sa Rusom :D
dragonball: evolution
vrh dna.
Horsemen
s5hPp88VAEk
Thriller-horror! Onako, neloš, može iznenaditi, ali ima jako loš kraj izveden, tj. rasplet! Nekako mi je drugi dio filma totalno loš, dok je prvi dio zanimljiv!
Rus je zakon. :pray: :rotfl: A mladi Spock je zgodan u p.m. :oops: :oops: :oops:= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Crips and Bloods: Made in America
http://www.imagesforme.com/out.php/i...a02410x575.jpg
Odličan dokumentarac o dvije najpoznatije američke crnačke bande. Podatak koji me lagano šokirao je da u South Central LA-u više djece pokazuje znakove PTSP-a nego ona koja žive u Bagdadu.
8.0/10
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
i to onda kad je zaboravio maknuti kočnicu :rotfl: .
nije to bio rus (chekov) nego Sulu= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
The Curious Case of Benjamin Button
7.8/10S- Dosta dobar film, brad pitt je dobro odglumia, podsjetia me film na forrest gumpa, neznam zasto su pljuvalji po njemu, po meni jedan od boljih filmova u zadnje vrijeme :thumbs2:
bome :D Rus je definitivno bio najjaci. Iako mi je i Scoty bio genijalan... :)= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ma od svih su uzeli one karakteristične, izjave/poze...One koje sam ja primjetio
Doctor:I'm a doctor not a phisycist
Rus:In mother Russia we invented....(sad neznam točno što je bilo)
Spock:Chance of sucess is 4,5% Kirk:We're gonna make it belive me
Scoty:I,m giving her all she's got captain. Kirk:That's not enoguh. Scoty:maybe I can( i onda neka zavrzlama kao i obično koja nema veze s mozgom ali ih uvjek spasi)
Kirk,Na onom ledenom planetu:star date 4-0-1-1-2 or 1-4 whatever xD
Kirk na kraju kad sjedne u kapetansku stolicu sjedne onako karakteristično znate na što mislim(noga preko noge nagnut na jednu stranu lakat na konzoli i ruka na bradi)
bilo ih je još par al se nemogu sjetit, sve u svemu odlični hommeagi(ako ih se moze tako nazvat)
Jucer gledao Terminator:Salvation. Dobar film al ima dosta "ma da..." scena. Odmah mi se poboljšao dojam o filmu pred kraj kad sam GA ugledao... :D
7.5/10
na GA mislim na CGI Arniea, da je barem progovorioS:)
A kaj bi rekao... "I'm back!" :rotfl:
Idem sad gledat men in black
Ja večeras idem gledati Hangover u Cinestar, javim dojmove prije spavanja. Nadam se da će biti dobar, a ne da su sve dobre fore ispucali u Traileru :D
Eternal Sunshine of the Spotless Mind
http://upload.wikimedia.org/wikipedi..._mind_ver3.jpg
Film mi je na početku bio pomalo dosadan, ali kasnije je ispao odličan.
7/10
Twilight.
do not want.
pogledao... kraljevski film :pray:= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Uf, to mi se svida pogledao sam trailer, vjerojatno cu ici gledat, Bartuc izvjesce kada se vratis, opsezno! :D= Citat =:
Izvorno postao Samael
Pogledao sam ga danas u kinu. Film je urnebes! Predobra komedija 10/10
Dugo se nisam ovoliko nasmijao. Obavezno pogledati!
"Stupid tiger" :pray:
Odgledao Terminator:Salvation. Jebemu, curice u redu iza mene su mi uništile dio sa Arnijem svojim kikotanjem =( 9/10 ^^ Predobar je film, Bale owna, onaj lik koji je glumio Marcusa također, ekipica je totalno ok, priča je također okay (mada su neki iz kina izašli sa WTF izrazom na licu). Sve u svemu poprilično dobar film koji vrijedi odgledati...
Pogledao Sex Drive,nelose za slobodno vrijeme,moram nabavit directors cut
Vratih se iz Cinestara, pogledoh Hangover (Mamurluk).
http://blogs.nypost.com/movies/photo...over-still.jpg
A ono, kaj da velim. Jedna od najboljih komedija svih vremena :D Film je PERFEKTAN, jednostavno nema mane :pray: Od početka do kraja umireš od smijeha, proplakao sam pola filma :pray: Pre pre pre pre dobar je film, OBAVEZNO štivo pošto zadnjih par godina komedije izlaze na kapaljku, a one koje izađu su uglavnom ispod prosjeka. Ali ova komedija je genijalna, kažem, najbolja komedija u proteklih 5-6 godina te jedna od najboljih komedija ikada.
Gledao sam hrpu komedija u Cinestaru, ali kino se nikada nije tako jebeno smijalo na neki film... Tako da pretpostavljam da se svima svidjela komedija :D
Ocjena - 20/10
Jedva čekam da dođe na DVD da ga pogledam ponovo sa ekipom! Film je piš teški!
Jbt, meni se učinilo da si napisao -20/10 (kao minus dvadeset).
Pomislio sam da film ništa ne valjda dok nisam pročitao cijeli post. :D