= Citat =:
Izvorno postao Lucky.Strike
Strpi se do izlaska novog WRC-a jer sve kaj je izaslo poslje tog serijala je totalna banana u rally zanru. Nazalost stariji nastavci su samo za PS2.
Printable View
= Citat =:
Strpi se do izlaska novog WRC-a jer sve kaj je izaslo poslje tog serijala je totalna banana u rally zanru. Nazalost stariji nastavci su samo za PS2.
Potpis na ovo. Nećeš naći ništa ništa realističnijeg i zabavnijeg od ovoga naslova, barem što se rally-a tiče.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
kupi traktor= Citat =:
Erm možeš i to. Hmm...nema baš u konkurenciji sa Dirtom, ali evo recimo Xpand Rally, nisam igrala al' čula sam da je sasvim ok za driver
Tražim MMO koji ima pvp od prvog levela i da je f2p. Znam da ih postoji nekoliko samo se ne mogu imena sjetiti.
World of Tanks :P
Igrao sam, nekako mi je preteška igra. A i tražim mmo u fantasy settingsu, nešto kao perfect world, wow...
Hmmm... kakav je taj World of Tanks? Obična pucačina samo s tenkovima?
Otprilike, imaš neke RPG elemente i nije samo bijesomučno klikanje, treba malo strpljenja i korištenja glave, pogotovo na početku kad te većina stvari može zgaziti bez problema :)
Tražim nešto što se može igrati na laptopu sa c2d procom, 2 giga rama i integriranom grafičkom, a da se igra iz fotelje preko gamepada. Po mogućnosti auti (nfs sve igrao) ili platformeri, samo da je arkadno i opuštajuće. Sportske igre mi nisu toliko drage.
Prince of Persia, Rollcage, Midnight Madness
Crkla mi grafička, preporučite mi par dobrih 2d igara da vrte na Win7 (32) od svakog žanra po neka, osim fps-a, nekako nemam volju igrat doom ili wolfenstein....
Avantura: Broken Sword Directors Cut
RTS: StarCraft
Voznja: Death Rally
Platformer: Abe's Exoddus, Worms World Party
RPG: Diablo 2 :P
Nesto drugo od RTS-a i RPG-a molim. Samo da nije BG 1 i 2 ili PT... Starcraft sam odigro par puta i igram ga i sad, a nisam tip od HnS RPG-a= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
BTW- jel se moze igrat FF7 i FF8 u Software modu????
RTS: Red Alert 1,2, AoE, Total Annihilation.
Pa onda jos, Commandos: BEL, Heroes III?
RPG: Mozak mi trokira :D
Cek....
Fallout1,2?
Predjeno vise od par puta... puno vise :D Fallout jelte= Citat =:
Arcanum: Of Steamworks and Magick Obscura?
E hvala, to sam odigor smao jednom i to ne do kraja, a doma imam origigi...= Citat =:
Blood Omen: Legacy of Kain? :D
Might and Magic VI? XD
Heheheh, hvala, hvala :D Budem se snašo nadalje. Ovo je za prvu ruku...= Citat =:
No frks, mozak mi se oblokiro :D
Ok, je li postoji neka igra di sjedite za nekom nepokretnom topčinom i rokate po neprijateljima??? Treba mi frendu!
Dajte mi predlozite neku igru u kojoj se gameplay sastoji od planiranja izvedbe neke (teske i epic) misije.
Moze biti bilo kojeg zanra, RPG, TPS, FPS, Strategija ... no da je nesto u tom stilu. Od platformi imam PSP i PC.
Rainbow SixSstari sam igrao.
Uopce nemam ideje :S Mogu se sjetit jos jedino starog The StingSkoj je bio u tom stilu kakav trazim.
Tesko i epic planiranje?
Dwarf Fortress. :eyebrows:
Ako oces nesto lakse ArmA bi bila dobra preporuka.
Moze neka novija igra sa fantasy settingom
thx :D
Kings Bounty
kings bounty armored princess
elemental war of magic
dajte mi preporučite par opakih horror igara da se userem u gaće kad ih budem igrao
Penumbra serijal, Amnesia: The Dark Descent, Condemned Criminal Origins, FEAR, Silent Hill, The White Chamber
Penumbra definitivno. Taj osjećaj bespomoćnosti dok oko tebe šetaju čudovišta a ti se bojiš da te ne primijete... Predobro.