poslušaj malo lyrcse od pjesme diary ;)
entry in the diary, hehe :D
Printable View
poslušaj malo lyrcse od pjesme diary ;)
entry in the diary, hehe :D
Hvala ne preporuci, ono što sam poslušao na Myspace-u zvuči solidno, ali u zadnje vrijeme mi se baš i ne sluša Black, kad ću ga se zaželit, obavezno ću nabaviti zadnji album.= Citat =:
Izvorno postao Mafioz0r
Sad ide jedna moja preporuka svima koji vole Doom Metal, Post - Rock ili ambijentalnu glazbu:
Isis
Bend za koji znam već jedno duže vrijeme, ali tek sam ih jučer odlučio preslušati, i to album Oceanic. Upravo ga slušam već 3 put zaredom, totalno me je opčinila glazba ovog benda. Jako sporo, atmosferično i mračno, ali i s pokojim pozitivnim osjećajem koji se jako dobro osjeti. Jedina stvar koja bi mogla odbiti neke je nerazumljivi growl vokal, na kojeg se malo teže priviknuti, ali definitvno se isplati. Još jedna pozitivna stvar kod benda je što produkcijski tretira svaki instrument podjednako, tako da se i Bas gitara na većini dijelova čuje jako dobro, što je meni jako bitna stvar. Evo par pjesama s Oceanic-a da čujete kako to zvuči:
Isis - Carry
Isis - The Beginning and the End
Isis - Weight
thx mafiozor,persuader roxa:)kako neko patmi moj ukus,e uljepso si mi dan:)skidam ''when eden burns''...
Inace preporucam Haggard(ne zato sto sviramo s njima),vec zato sto je poznat malom broju ljudi a genijalni su..
Bend sa 15-21 glazbenikom,ovisi o potrebi,sa growl vokalom,clean vokalom,dva abnormalno sposobna zenska vokala,gudacima,lutnjama...genijalno..
Haggard-The final victory
Imam Haggardov "Awaking the Centuries" i super su mi, nekako me opuštaju :)
I svirate s njima? Kad i di?
2.11,Boogalo,jos nije sluzbeno sto se nas tice,tak da nebi smio pricat,ali dogovor je postignut,ovih dana ce krenut plakati u opticaj:)
Preporucam novi album''Thales of Ithiria'',izasao nekidan ak se nevaram,umijece:)Mislim da su oni jedini bend koji pjeva na njemackom,engleskom,talijanskom i latinskom:)
mocno D:= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
mislim da bi mogo otic na taj koncert
sluša tko soulfly ?
babylon owna :pray:
Ovako.
Trebam naj-emofaggish gothic metal album ikad snimljen, po mogućnosti s ženskim vokalom, prevelikim naglaskom na klavijature i sporijim pjesmama.
Poslušo sam par pjesama, zasad su mi najbolje The Observer i Eppur Si Muove (odmah nabavljam ESM album). Ko zna, možda dođem na koncert. :)= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
drago mi da lajkas,kad se ufuras,neces ih micat sa playliste brijem..svaki album ima intro,outro i partove kao stavke,imba kazem ja...žnj hagard žnj ahaha
Jao kako se napalim na stvari tipa ovog,valjda zato sto sam trubac. Within Temptation i and The Metropole Orchestra-BLACK SYMPHONY.
Dakle ,within je napravio ono sto je metallica napravila davno,manowar,dream theater itd...prelijepo...
Within Temptation and The Metropole Orchestra-BLACK SYMPHONY!
Odma dvd nabavit...
Jag7oTemldY
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
I milk my Cows!!!
vidio sam to pred dosta vremena ( odmah kad je izašao trailer )= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
fenomenalno :pray:
dvd moram nabavit odmah...
joj kako bi vrlo rado vidio neke bandove s orkestrom :cry:
ja samo cekam manowar sa zborom i orkestrom od 200 ljudi;) sto se withina tice,dvd ce za par dana...trenutno se neodvajam od persuader+haggard kombinacije:)
Izgleda da je procurio novi album Cynica. Upravo ga preslušavam. Odličan je :) Duke, jesi ga nabavio?
:pray: U jebote, uopće nisam znao, puno hvala na informaciji. Sad cu ga nabavit, pa slijedi jedno ritualno preslušavanje pa ću dat svoje nepotpuno mišljenje ( potpuno će bit kad napokon izađe da si kupim orginal CD, oni zaslužuju moje novce ). Kolko vidim po netu, svi su oduševljeni, sad sam u potpunosti siguran da me neće razočarat album.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Evo, ako neko želi poslušat
Cynic - The Unknown Guest
Meni preodlično :P
oukej...ima neka preporuka za neki death, melodeath, brutal death ili power metal?
Omnium Gatherum slušam u zadnje vrijeme...iznenađen sam :wink: death...
Melodeath
Poslušaj Septic Flesh, posebna preporuka ide na zadnja 2 albuma.
Septic Flesh - Sangreal
Septic Flesh - Virtues of the Beast
Power
Death= Citat =:
Izvorno postao Mafioz0r
Duke je prije par stranica spomenuo Benighted, poslušaj njih.
Benighted - Slut
Brutal death
Slipknot - Wait And BleedS :)
Death, Gorguts, Obituary, Atheist, Pestilence, Cynic, Necrophagist, Nile, Morbid Angel, Pan.Thy.Monium...
fala...benighted mi je dobar odprije, sex.addicted najjaca pjesma ^^
septic flesh bum poslusal, persuader isto, Omnium Gatherum mi je onak, tak-tak, a ovi malokijevi :D
ne pase bas previse lista cijela ^^
slobodno vi jos prijedloga bacajte ;)
@mafioz0r gade, seka a :D
persuader rula boga!!
Ajhaj, novi album Cynic-a je bolesno dobar, fakat sam bio nevjerojatno sretan kad sam ga poslušao 5 puta zaredom, nije previše usporediv s Focusom, dosta je laganiji i opušteniji zvuk, ali treba pričekat orginal izdanje da se donese pravi sud.
@MTF*: Od Death Metal-a bi ja opet nadodao fenomenalan Gorod, Tech Death s pravom količinom melodije i groove-a, preporučujem album Leading Vision.
Od klasičnog Old School Death Metala, preporučujem Arghoslent, ako ti ne smetaju lagano desni tekstovi, album Incorrigible Bigotry.
Ak hoćeš Swedish Death, onda ti je preporuka noviji bend BloodbathS,svi albumi, Entombed, Left Hand Path je definitivni klasik žanra, i još je tu odličan Dismember, prvi album je također klasika, a predzadnji je također bomba od albuma.
Od Br00tal Death-a preporučujem Aborted, svi albumi prije Goremageddon-a, talijane Hour of Penance, pogotovo zadnji album koji je čista brutalica. I onda još ostaju samo osnivači žanra, Suffocation, Effigy of the Forgotten je nezaobilazan za bilo koga.
A u Melodic Death Metal i Power Metal se ja ipak nebi htijel mješat :)
fala na preporukama, imat cu sad malo posla...^^
EDIT: u jebote gle majcu ovog lika iz Suffocation (US) http://www.metal-archives.com/band.php?id=119
car i po! :D
imam vec takvu majcu (woodland) samo jos trebam ovaj logo gore zakeljit ^^
...= Citat =:
Izvorno postao Mafioz0r
theater of tragedy mi prvo pada na pamet...= Citat =:
Izvorno postao Mafioz0r
s time da se tamo nalazi beauty and the beast vokali...
poslušaj the long distance there is... makar samo žemska tamo pjeva
@mafioz0r septic flesh mi je super, pogotovo onaj clean vocal, ili kak se to vec zove, perfektno..
a Sangreal, pocetak, sluso po noci, sam, usro sam se majku hebo :D
Inače,moram pohvaliti novi album od Gojire,prejeben album...
Topla preporuka.
O da, bolesno je dobar album, već sam ga ja preporučio u temi ˝koji album sad slušate˝, ali nije naodmet još jednom.= Citat =:
Izvorno postao MILF hunter
Evo ga i sluzbeno potvrdjeno.
We Come One will support Haggard.
http://blog.myspace.com/index.cfm?fuseaS... =434355320