Znači karabas.
Printable View
Znači karabas.
Možete kupit steam key sa drugog sitea i aktivirati
Izgleda da mi ništa drugo ne preostaje... moram pitati frenda koji sajt je naveo da prodaje steam ključeve, a daje još veće popuste od njih....
Ja sam kupio 3 (TRI) izdanja Dark Soulsa u kutijama i to po oko 150kn svaki. Toliko je dobra igra.
I dvojku ću naručit kollectors za tisuću tisuća kuna.
A vi se tu zezate s -75%.
Ako ikoja igra vrijedi svake lipe, to je Dark Souls!
Svaka čast kad imaš toliko love... s druge strane niti imam previše mjesta za kutije, a bome DS se (barem meni) još treba dokazati koliko je dobar.
Šta ćeš kad sam fanboy Blizza, Rockstara i Bethesde + STALKER :), tako da samo njihove igre imam u kutijama, dok su ostale igre digitalna izdanja.
Da ne govorim koliko je jednostavnije kupiti digitalnu verziju bez čekanja da ti paket dođe...
Kužim šta želiš reći, ali šta ćeš kad su mi prioriteti na "krivom" mjestu...
Nemam tolko love.
Ali sve kaj skupim trošim samo na igre, i to glupo.
I da stvarno je najbolja igra ikad kupit tri puta je bacanje novaca.
Znam.
Ali ima i gorih od mene.
Bome ima, to što potrošiš tri puta na istu igru je 0, naspram onoga šta drugi rade i koliko troše na nepotrebne stvari...
A bome i ja sam kupio SC dva puta i Diablo 2 tri puta zbog pucanja CD-a nakon posuđivanja frendovima. (Od tada sam prestao posuđivati.)
Šta ćeš to kupovat, glavno da imaš CD key.
Nisam imao net tada, kako bi instalirao igru onda? (To je bilo valjda prije 7-8 godina...)
http://www.amazon.com/Dark-Souls-Pre...066336-0077373
Evo sad je na Amazonu akcija pa si može svatko kupiti. 50 kuna za jednu od najboljih igara ikada.
Spržiš? :D= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
cekam 4,99$
Srećom si poznat po pametnim kupnjama.
http://getgamesgo.com/category/cheap-as-chips
Nekoliko naslova po cijeni od 5$. Nekako mi Civ 5 najviše odskače od svega. Ne sjećam se da je bio igdje tako jeftin.
http://www.amazon.com/gp/product/B00FPRTAZO/
0,01$, aktivira se na Steamu
vjerojatno price mistake pa pozurite dok ne skontaju
$33 za mene ali tnx :(
fixali su vec
Fak, uzeo bih odmah da je steam verzija.
Dead Rising sniženja na Steamu, a igra nije dostupna u regiji. Naravno.
Također mislio uzet Dead Rising 2 complete pack, al region lock ovo ono. Čak bi i trejdo sa nekim sa friends liste sam šta su svi švabi, koji pak ne mogu ni aktivirat, a kamoli prismrdit igri. Peh :)
Nisam igrao Off The Record ali DR2 ce mi uvijek ostati buyers remorse. U igri nemas dugme za sprint nego nesto izmedju malo brzeg hodanja i casual setkanja. Dodaj tome da te igra cesto nagradjuje fetch misijama s jednog kraja mape na drugi, bit ce ti kao da igras neki napusteni MMO= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Stvarno? Šteta jer mi se prvi Dead Rising dosta svidio, čak i sa vremenskim ograničenjem pa sam mislio da bi nastavak mogao biti isto tako dobar. Steam mi izgleda štedi eure. :)
Bioshock Infinite je snižen na 10 dolara na Amazonu...
Fino, uzeo si to.
Pronašao sam jednu zanimljivu stranicu vezanu uz kupnju igara. Radi se o stranici G2A.com. Tamo ima dobrih popusta na doslovno sve, od FIFA 14 preko WoW kartica do xBox Live Gold Membershipa. Zvuči predobro i pomalo sumnjivo, ali dosta stranica i komentara (prva, druga, treća...) govore da valja.
Pa ako je netko voljan isprobati makar i sa kupnjom nekog DLC-a za 0.99€ neka javi. Ja ne mogu kupovati još par mjeseci ništa, maloljetnost ovo ono.
Također, postoji i fora da vam daju novce ako netko preko vašeg linka kupi igru (jedan od razloga zbog kojeg postam, da ne lažem), pa ukoliko netko želi evo mog ref linka. Čisto me zanima je li legit 100%, jer ako je mislim da mogu neke pare izvuć. Pa eto, ukoliko netko ima muda neka proba, što se mene tiče može dobiti sve novce koje ja dobijem natrag na PayPal, trenutno me samo zanima da li radi.
Ljudi su na bugovom forumu pisali da štima sve :wink:
Znači piši kući propalo.