ja obozavam snijeg, sry :D
grudat se 10 na 10, dis bolje.
sad kad su bile vrucine, prije cca 3-4 tjedna (il kad vec), opet sam u 14-15 isao van na biciklu po jarunu sa frendicama. nikom nsit smetalo.
Printable View
ja obozavam snijeg, sry :D
grudat se 10 na 10, dis bolje.
sad kad su bile vrucine, prije cca 3-4 tjedna (il kad vec), opet sam u 14-15 isao van na biciklu po jarunu sa frendicama. nikom nsit smetalo.
Je, ima istine u tome što veliš Predo. Nije da ne volim more, super mi je bućnut se par puta tjedno ali ti stvarno dopizdi nakon nekog vremena. S ekipom ili ne, gužve će ti pomalo sve više i više ić na prozor jer se npr. na Bačvicama nekoliko stotina ljudi kupaju ono, svako jedan do drugog, u pišalini (more nečisto ko savjest pedofila) a cigići uokolo kradu torbe, šlape, ručnike itd. :)
Al na nekim mirnijim plažama je (meni osobno) mnogo bolje, more obično bude čisto i to. A ako mislite da nema pičoka tu, e pa ima ih bogme više nego što ih je prije bilo (kad bi se svi išli kupat u smrad, jerbo tamo idu svi živi) a da ne spominjem da se na mirnijim plažama, hm, više opuštaju :)
Ja se kupam na mjestu koje se zove Duće, malo prije ulaza u Solin. Tamo su kafići, kamp i još tih nekoliko interaktivnih pizdarija za zabavu (jet-ski, pedaline itd.). Što bih ja dao da sam Slavonac, volim ravnicu i snijeg :)
Nisam nikad mislio da ću ovo napisati, ali respect +10 za Ragnaroka.
Je da su velike vrućine gadne i nema šanse da zaspeš lagano, ali u tome neke divote, nema većeg života nego kad ti se mozak čvrlji na +500, a vani cvrčci vrište i nema ni tračka oblacima :)
Tako mi rollamo u Dalmaciji.
Mrš i ti i Dalmacija, tovare jedan. ;(
Sad ću ja opet bit bitchie ali kako misliš na toliku temperaturu s takvim srcem?= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
:)
Ja sam zimski tip, jebiga.
Ne znam, meni je uvijek hladno. Ali zato mi je grijanje na klimu po zimi također jedna od najdražih stvari ikad :)
Also, funfact: Rijetko koji Splićanin govori ''tovar'' umjesto ''magarac''.
idem u makarsku sutra
maka maka e e
šanbidavida e karejva
this time for makarska
Krokodili jedni.
Rofl, grijanje na klimu je najveće smeće ikad. Grijanje na drva, to je prava stvar.= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
Što bi meni ovdje dovelo vjerojatno do grijanja na čitav stan.
Centralno na drva >sve, barem kaj se cijene tiče
lol centralno iz toplane>vase smece.
also da se osvrnem nazad, JER SAM ISAO VAN PREMDA JE PADALA KISA I BILO JE USRANO VRIJEME, predo ti si jedan feget koji nema prijatelja s kojima bi isao van ni ista. zato se veselis kisi jer su ti svi "prijatelji" online.
... Ja ekšueli volim ići vani kad lagano pada kiša ili samo što ne počne. :/
Also, rofl, kakva kiša i prijatelji online jebote mutavog, nikog odavde uopće ni nemam na emosenu ni nigdje, koji će mi kurac na kompu osobe koje vidim u rl i čiji mob imam za kontakt end šit.
I ne seri kvake.
jel mozes jednom u zivotu pisat normalno :\
Ali onda bi bio normalan, a to ne spada u njegov e-personae.
Ej, ja barem pišem velika slova, kvačice i točke.= Citat =:
Izvorno postao hansi
@Sgt. Bull
I ne samo e... xP
Nama ne daju u Makarsku jer smo Bosanci.= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
Imamo i mi more!
(imamo kurac)
Ima u Neumu neko jezero.
Loša ti je replika. Loša...
Pa ima kupo sam se tamo.
ja sam isto prije bio u neumu jednom. 8)
Bičam po ne-duhovitim idiotima koji ne znaju ništa drugo napraviti nego demotivationale tipa Captain Obvious. Onako u stilu da na slici nešto piše,i onda on to isto ponovi u demotivationalu. Što oni misle "Tah dah, I'm instantly funny for repeating what is already said/written!". GG, internet. Y u so funny.
So, what else is new?
Ocigledno nisi puno bio u temi "Smijesne slike" u zadnje vrijeme :(= Citat =:
Izvorno postao Wolfwrath
Bijah tamo stalno. Ma,nemam problema sa većinom,samo me baš taj dio sa demotivationalima iritira...
Bičam po likovima sa tekme koji se deru Za dom spremni, Mamiću cigane i ostale pizdarije koje ne zanimaju normalne ljude. Smarate.
bičam po games for windows live,kupim igru i ocekujem da je fino igram a ono meni trazi da se regam za windows live i oko toga sam se bahco 20 minuta i jos mi neradi pa vise bi mi se isplatilo da sam pirat skinuo nego se sa ovim zezo,jos mi se dugo ucitava zbog 1gb rama...
Osobe koje u startu odbijaju išta kaj u sebi ima SF. щ(゚Д゚щ)
A vidiš, takav sam i ja :)
SF ne volim, pogotovo u knjigama i filmovima (izuzev Star Treka). Igre su već druga priča... ali i to mi se sviđa samo zbog oružja i ostale tehnologije. Inače, ne.