http://www.forever-fantasy.com/squar...s/us_front.jpg
Printable View
opet Oblivion!!
Možeš koristiti ili tipkovnicu ili miš. Ili gamepad, kao ja, pa da se možeš izvalit i igrat.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Kontrole su vrlo jednostavne - moraš se kretati lijevo-desno, jedna tipka za iskorištavanje bonusa i jedna tipka za korištenje posebne sposobnosti pojedinog "lika".
Bazira ti se na tome da učitaš svoju glazbu, te ti igra generira stazu po toj pjesmi i moraš skupljati blokove od kojih radiš kombinacije od minimalno 3 kako bi dobio bodove.
Imaš i Audiosurf radio gdje redovito imaš neke vrlo popularne (i besplatne!) pjesme na kojima igraš i natječeš se sa drugim igračima.
Inače, ja sam skupio sve ačivmente nedavno 8)
http://i.imgur.com/spzPu.jpg
jbt sad ce 4 sata ujutru :(
Pa dobro, kako brzo ti prelaziš te igre?
Ja sam mislio da su ti FF dosta dugi, budući da su nekakvi RPGi, a ti svaki dan na drugom.
On ne spava. On čeka. :)
Sleep is for the weak
(kao i osnovne bioloske potrebe)
Splinter Cell 1.
Sve je ok dok igra najbolji rpg za konzole. Uostalom, ovaj posljednji će ga držati na malo duže vrijeme. Pronađi sve Cidove :D
Koji je Harvest Moon najbolji na PS2?
Ja nabavio ovaj Future Life/nesto u nekom steampunk fazonu ali ne svidja mi se bas
E, Admire, jesi igrao Way of The Samurai?
Poceo nesto malo, onda mi zablokirao DVD(sigurno jer sam ga prebrzo ^%%###$~) pa sad nabavljam opet
Zakaj pitas?
Tak, meni je to jedna od dražih igara za PS2, a vidio sam da si nešto spominjao to. BTW, kratka je, no možeš ju završiti na 6 različitih načina. :)
Sjecas li se ima li replay value, da mozes prenosit maceve & stuff?
Da, mačeve možeš prenositi, no za ostale iteme ti ne mogu reći jer se baš ne sjećam.
Nema veze super je i tako, ode sad ubacit DVD pa sejvat do mjesta kad mi zablokira, taman mi stigne novi primjerak igre
I ja cu pocet taj audiosurf
trenutno igram stronghold crusader
MGS ftw!
Napoleon Total War i F1 2010.
Prelazim Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 3. Uvijek super fun :3
Igra je bazirana na višestrukim replayima jer je kratka i ne možeš sejvati tijekom same igre. Isto tako, fenomenalan RPG po izborima.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
OK je igra, ali Budokai je bolji, pogotovo 2. dio. Ima najbolji intro ikad, pogledao sam gaa svaki put prije igranja.= Citat =:
Izvorno postao Maja
Dvojka je isto vrhunska.= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
Evo sad sam presao prvi dio i ostavio si mac s durabilityem 4 i hrpom poteza koje sam naucio, imao sam i mac od one britanke Chelsea ali mi se slomio u zaru borbe :/
Ode preci jos 2 puta pa prelazim na dvojku
Je, drugi dio je bolji, taj sam daaaavno igrala kad je bratov frend kod nas donio svoj PS2 (lol), ali eto, samo treći sam nabavila sad :(= Citat =:
Izvorno postao Cid
TorchLight samo uz pomoć xpaddera igram sa gamepadom x360 i uopće nije loše(igram na hardu)
E dajte jos prijedloga za PS2 :oops:
------------
sad vec ne smijem zaspat, bojim se da cu umrijet
ICO
socom 4, odlican mi je... nisam igral socom-e do confrontationa, a to prakticki nije socom, jer ga nije zipper radil...
Zadnji Socom je čisto prosječna pucačina. Igra pokušava biti taktički orijentirana, ali to sve pada u vodu kada je AI isprogramiran na razini dvogodišnjeg djeteta. Čemu zakloni u igri ako ih suborci i neprijatelji ne koriste? :(
Još kada dodamo činjenicu da su NPC-evi laserski precizni, kada ipak uspiju koristiti zaklon, neprijatelji su samo glineni golubovi. Misije su mi malo previše skriptirane i smeta me još par stvari. Ajd, multiplayer je solidan, iako previše vuče na Call of Duty.
Inače, počeo sam više igrati Motorstorm Apocalypse multiplayer.